Προς το περιεχόμενο

E6550 + Gigabyte G31M-SC2

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φερανε αυτο στη δουλεια μου ... του εβαλα πανω BOINC να FOLDAREI και εχει φτασει τεμπς εως και 60

Παιρνει καθολου overclock αυτο το κομματι γενικα? δε θελω να το καψω πειτε μου safe voltages / temps και mhz πανω κατω...

Ευχαριστω

Δημοσ.

λοιπον καταρχην ειναι 65 nm αρα max volt ειναι 1,5 αλλα εως 1,4 πιστευω ειναι καλα.θες ομως ψυκτρα . αλλα επειδη στα 2,33 που ειναι αυτος εχει 7αρη multi θες τουλαχιστον ενα P35 για να σηκωσει fsb,που αυτη που εχεις δεν νομιζω οτι ειναι για πολλα .

Δημοσ.
λοιπον καταρχην ειναι 65 nm αρα max volt ειναι 1,5 αλλα εως 1,4 πιστευω ειναι καλα.θες ομως ψυκτρα . αλλα επειδη στα 2,33 που ειναι αυτος εχει 7αρη multi θες τουλαχιστον ενα P35 για να σηκωσει fsb,που αυτη που εχεις δεν νομιζω οτι ειναι για πολλα .

σε αυτά τα m-atx mobo's νομίζεις ειναι το καλυτέρο το Ρ35 chipset για overclocking ??

Δημοσ.

ποιο ειναι ρωτας ? η αν κανει το P35?

γιατι αν ρωτας το 2ο ,η γνωμη μου ειναι οτι σε ενα τετοιο συστημα δεν αξιζει να βαλεις m-atx p45 μιας κ η τιμη ειναι αρκετα μεγαλη σε σχεση με ολο το υπολοιπο συστημα .

Δημοσ.

ρωτάω ποιο chipset σε mini atx ειναι καλύτερο για overclocking?!

p45 σε m-atx νομίζω μονο η dfi βγάζει..την οποία πρέπει να εισαι επιστήμονας για να την σενιάρεις ;)

Δημοσ.

βασικά ρωτάω γιατί έχω και εγώ ένα G31 mobo και μέναν 8500 δεν μπορώ να σηκώσω fsb αρκετά! οποτε πρέπει να βρω ένα άλλο mobo και ρωτάω για να καταλάβω σε αυτά τα μικρά ποιο chipset είναι καλύτερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...