chiftakis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας φίλοι μου.Θα ήθελα την βοήθειά σας πως μπορώ να παίξω το zelda στο dolphin.Καταρχήν δεν μπορώ να ρυθμίσω το ποντίκι να παίζει ως wiimote αν και προσπαθώ εδώ και μέρες.Φτάνω ως το σημείο που παίρνουμε την σφεντόνα και δεν μπορώ να σημαδέψω.Μπορεί να ανεβάσει κάποιος ρυθμίσεις ή να δώσει οδηγίες πως θα γίνει αυτό; Δεύτερο έχει διαφορά στο fps αν παίζω σε ntcs ή σε pal; Ποιά είναι η καλύτερη έκδοση dolphin για να το παίξω;Το σύστημα που έχω είναι: Επεξεργαστής: phenom 965 3.4ghz Κάρτα γρ.: asus 6850 Ram: 8gb kingston Λογικά με καλύπτει.'Ετσι; Υ.γ.Είδα το βιντεάκι με την ορχήστρα και έχω να πω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν μερικοί ήχοι σε σημαδεύουν για πάντα.
aekoupoli Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 δεν παιζει με πληκτρολογιο κ mouse γιατι το dolphin δεν εχει επιλογη για plus χειριστηριο που ειναι αναγκαστικο στο zelda οποτε αν θες να το παιξεις σε pc πρεπει να αγορασεις χειριστηριο wii ενα bluetooth κ ενα ματι για το χειριστηριο του wii. τουλαχιστον ετσι ξερω,δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι edit: τωρα ειδα οτι βγηκε κατι για τσεκαρε αυτο το θεμα http://forums.dolphin-emulator.com/showthread.php?tid=20167
mandal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 παιδια καλησπερα,εχω πεσει πανω στο γνωστο bug του παιχνιδιου και χρειαζομαι καποιον με "παρθενο" wii (μιας και το δικο μου το εχω softmoded) να του στειλω τα saves να μου να τα πατσαρει μεσω του "The Legend of Zelda Skyward Sword Save Data Update Channel" απο το wii shop channel. Ξερω τεραστια αγγαρεια αλλα μιλαμε για 20 σχεδον ωρες παιχνιδιου,αν καποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα ΠΜ η ας απαντησει εδω... Υ.Γ. το κολημα στο συγκεκριμενο σημειο το κανει και με το δισκακι του και μεσω HDD.
mandal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα ολα οκ,βρεθηκε λυση με αλλο wii. Ευχαριστω material.
naruto14 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Με έβαλαν να παίξω λίγο στο public αλλα όσο έπαιξα ακρίβεια κινήσεων δεν είδα πουθενά. όπως και να κουνουσα το χειριστήριο το ίδιο μου φαινόταν. το περίμενα καλύτερο. το gameplay του όμως φάνηκε ενδιαφέρον
cortaN@ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Με έβαλαν να παίξω λίγο στο public αλλα όσο έπαιξα ακρίβεια κινήσεων δεν είδα πουθενά. όπως και να κουνουσα το χειριστήριο το ίδιο μου φαινόταν. το περίμενα καλύτερο. το gameplay του όμως φάνηκε ενδιαφέρον Σίγουρα σε δημόσιο χώρο δε θα είναι τόσο καλά καλιμπραρισμένο το χειριστήριο.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν περιμενεις να καταλαβεις απο δημοσιο χωρο το πως ειναι το Skyward Sword ζητω που καηκες.
vassilis_pap Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ότι ακριβώς λέει και ο από πάνω μου... Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να το δοκιμάσεις κανονικά σε σπίτι και με αρκετό χρόνο διαθέσιμο. Αν και για να νιώσεις αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι στο χώρο σου και να παίζεις άνετα και με την ησυχία σου...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mO1QBTG6EXs
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Παίζει να βρούμε πουθενά την Limited Edition σε λογική τιμή (<75€)?
nikos21aek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Θα κάνω μια ειλικρινή ερώτηση κι ελπίζω να μην πέσετε να με φάτε. Επειδή ούτε μεγάλωσα με Ζέλντα ούτε μπορώ να τα παίξω όλα με τη σειρά, μπορείτε σύντομα, αλλά περιεκτικά, να μου πείτε τι ακριβώς έχει πάει μπροστά κάθε Ζέλντα, τόσο στο franchise όσο και στο gaming γενικότερα; 'Η, αν θέλετε πιο συγκεκριμένα ή βαριέστε, πείτε μου τι έχει πάει μπροστά το συγκεκριμένο Ζέλντα στην τρέχουσα πραγματικότητα. Θα ήθελα συγκεκριμένα πράγματα κι όχι γενικότητες τύπου "είναι καταπληκτικό, έχει γαμάτα γραφικά κλπ κλπ". Ξέρω ότι ζητάω πολλά πιθανώς, αλλά ελπίζω κάποτε κάποιος να γράψει κάτι. Θα σου πω εγώ τι ακριβώς έκανε το Ζέλντα.Όταν λοιπόν όλος ο κόσμος έπαιζε παιχνιδάκια τύπου ρέσιντεντ ίβιλ που το τερμάτιζε σε 2 ώρες στο δύσκολο και τρελαινόταν με το πόσο γαμάτο είναι το παιχνίδι βγήκε το Zelda OOT για να χαζέψει κόσμο τελείως.Ένας παραμυθένιο παιχνίδι,ένας απέραντος χάρτης για εξερεύνηση,καμιά 60άρα ώρες για να το τερματίσεις και τόσα πολλά πράγματα και αποστολές να κάνεις συνδιαζόμενα με τόση διασκέδαση τέλειο gameplay και το άψογο χειριστήηριο του N64(ο πρώτος αναλογικός-μέχρι τότε έπαιζες με σταυρό).Στο ίδιο μήκος κύματος και το MM με διαφορά καλύτερο από οτιδήποτε κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή.Λίγο πιο κάτω από το OOT αλλά still ήταν Zelda.Τίποτα δεν υπήρχε να το κοντράρει σε gamplay,διαρκεια παιχνιδιού και διασκέδαση.Και αφού βγήκε το TP το οποίο βέβαια είχε μια διαφορετική φιλοσοφία αλλά και πάλι ήταν Zelda(δύσκολο να συγκριθεί με άλλους τίτλους εύκολα) πλεον βγήκε και το καινούριο να μας τρελάνει τελείως.Όταν λοιπόν τώρα όλος ο κόσμος παίζει με motion παιχνίδια τύπου τένις,μπόουλινγκ κτλ και γουστάρει(και καλά κάνει-too much fun!) βγαίνει ένα παιχνίδι με μαγευτικό ήχο και χειρισμό να σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεσαι με ένα σπαθί στο χέρι μέσα στη δράση τελείως. Κοίτα τα καινούρια παιχνίδια τύπου μπάτμαν με τις γραφικάρες που για να το τερματίσεις στο δύσκολο κάνεις 8 ώρες πατώντας όλη την ώρα ένα κουμπί και νομίζεις ότι έπαιξες το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών και θα καταλάβεις εύκολα γιατί ένα παιχνίδι που παίζεται με motion και σε βάζει μέχρι τα μπούνια μέσα στη δράση για ατελείωτες ώρες απαιτώντας αρκετό χρόνο τερματίσει και να λυθούν οι γρίφοι ότι πάει το gaming μπροστά. http://www.youtube.com/watch?v=hzsRHGtEWfI ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πήγε ο bro και σούταρε το wii μαζί με το SS σε έναν φίλο του.Καλά έκανε βασικά γιατί δεν έπαιζε να το ξαναχρησιμοποιούσαμε το wii μετά το Zelda.Σε αναμονή για wii 2 πλέον.Αλλά το ψιλομετανιώσαμε για το Zelda και ψάχνουμε να το ξανααγοράσουμε απλά για συλεκτικούς λόγους.Αν κάποιος πουλάει τη Limited σε καλή κατάσταση στο 50άρικο αφού το έχει τερματίσει,hit me.
Vole Maulder Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Θα παραβλέψω πως η περιγραφή σου είναι κυρίως αυτό που ζήτησα να μην είναι, γενικότητες και κλισέ ("τέλειο gameplay", "διασκέδαση", "τρέλα", "το Μπάτμαν είναι ένα κουμπί κι 8 ώρες") και θα σου πω απλώς πως ποσότητα δε σημαίνει ποιότητα. Αν στις 60 ώρες οι 45 είναι filler ή επαναλαμβανόμενα πράγματα τι να τις κάνω; Δε λέω πως το Ζέλντα είναι έτσι. Οπως είπα, δεν έχω ακόμα σχηματίσει γνώμη. Απλώς λέω πως αυτό το επιχείρημα δεν αποδεικνύει κάτι από μόνο του. Το Resi επίσης άσχετο. Αλλοι στόχοι, άλλο πλαίσιο. Τέλος πάντων, με έχουν καλύψει οι υπόλοιποι σε αυτό που ρώτησα. Αν ποτέ βρω χρόνο να παίξω κάποιο θα δω κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν τα λόγια τους, αν και δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Εγώ ήμουν κυρίως περίεργος ως προς τους λόγους που το θεωρούν τόσο σημαντικό, επειδή δε μου ήταν προφανείς ως εξωτερικός παρατηρητής.
NickTG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Συγκρίνεις το χρόνο που κάνει κάποιος στο Resi όταν το είχε μάθει απ'έξω με το χρόνο που κάνεις στο Zelda την πρώτη φορά που το παίζεις και για να ξεκλειδώσεις τα πάντα. Άνετα μπορώ να τερματίσω το OoT σε κάτω από 7 ώρες πλέον. Δε λέει κάτι αυτό. Παιχνίδακι το Resi... Θα πω για άλλη μια φορά πως για μένα το MM είναι καλύτερο από το OoT απλά βγήκε δεύτερο. Πιο σκοτεινό. Καλύτεροι χαρακτήρες. Εκπληκτικό overworld. Αν διάλεγα να παίξω ένα θα ήταν αυτό.
nikos21aek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Θα παραβλέψω πως η περιγραφή σου είναι κυρίως αυτό που ζήτησα να μην είναι, γενικότητες και κλισέ ("τέλειο gameplay", "διασκέδαση", "τρέλα", "το Μπάτμαν είναι ένα κουμπί κι 8 ώρες") και θα σου πω απλώς πως ποσότητα δε σημαίνει ποιότητα. Αν στις 60 ώρες οι 45 είναι filler ή επαναλαμβανόμενα πράγματα τι να τις κάνω; Δε λέω πως το Ζέλντα είναι έτσι. Οπως είπα, δεν έχω ακόμα σχηματίσει γνώμη. Απλώς λέω πως αυτό το επιχείρημα δεν αποδεικνύει κάτι από μόνο του. Το Resi επίσης άσχετο. Αλλοι στόχοι, άλλο πλαίσιο. Τέλος πάντων, με έχουν καλύψει οι υπόλοιποι σε αυτό που ρώτησα. Αν ποτέ βρω χρόνο να παίξω κάποιο θα δω κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν τα λόγια τους, αν και δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Εγώ ήμουν κυρίως περίεργος ως προς τους λόγους που το θεωρούν τόσο σημαντικό, επειδή δε μου ήταν προφανείς ως εξωτερικός παρατηρητής. Μα άμα δεν έχεις παίξει κανένα δεν υπάρχει επιχείρημα που να αποδικνύει κάτι.Ότι και να σου πουν κλισέ θα σου φανεί.Παίξε το Ζέλντα OOT και παίξε και τα αντίστοιχα παιχνίδια που υπήρχαν τότε για εσένα γιατί άμα σου πω εγώ θα πείς άσχετα και άλλοι στόχοι κτλ..και σύγκρινε. Να σου συγκρίνω με πιο τεχνικούς όρους δεν μπορώ γιατί δεν είμαι τόσο ψαγμένος gamer για να μπορώ να το κάνω και να μπορούσα δεν θα ήθελα να το κάνω.Έχω παίξει άπειρα παιχνίδια και ποτέ μου δεν έκατσα να αναλύσω τεχνικά τίποτα.Για εμένα αυτό που έχει σημασία είναι πόσο διασκεδάζεις και πόσο πορώνεσαι την ώρα που παίζεις ένα παιχνίδι.Και πόσες ώρες μπορείς να παίξεις για να αξίζει τα λεφτά που δίνεις.Όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν.Το αν τα γραφικά του Zelda είναι χειρότερα από παιχνίδια πρόσφατα nuff said.Στους τομείς που κοιτάω εγώ δεν υπάρχει κάτι άλλο να το πλησιάζει.Και ειδικά όταν βγήκε το OOT δεν υπήρχε κάτι άλλο ούτε για πλάκα να πλησιάζει έστω στο ελάχιστο αυτό το πράγμα.Κυριολεκτικά 10 χρόνια μπροστά από την εποχή του.Τώρα αν το SS δεν είναι 10 χρόνια μπροστά και είναι 2 χρόνια μπροστά μου ακούγεται λογικό.2012 έχουμε φτάσει.Αλλά και πάλι κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει.Πολύ εύκολα GOTY για εμένα. Ακριβώς αυτό που λες πάντως.Ποσότητα δεν σημαίνει ποιότητα.Αυτό ισχύει στα περισσότερα καινούρια παιχνίδια.8 ώρες να τα τερματίσεις που από τις 8 ώρες τις 4 επαναλλαμβάνεις τα ίδια πράγματα. Το RE δεν το είπα τυχαία.Παιχνιδάκι ξε παιχνιδάκι τι άλλο υπήρχε τότε;Θυμάμαι χαρακτηριστικά μάχες επί μαχών με τους τότε κατόχους playstation για το ποιά είναι καλύτερη κονσόλα και μου φέρναν σαν αντίπαλο δέος τέτοια παιχνίδια.Και το ΟΟΤ σε 7 ώρες με παρα πολύ δυσκολία τερματίζεται όσο καλά και να το ξέρεις εκτός και αν είσαι Asian.11 ώρες νομίζω έκανα το banjo kazooie την 4η φορά που το τερμάτισα που και πολύ πιο εύκολο ήταν και το ήξερα τελείως μα τελείως απ έξω.Για το OOT πόσο έκανα όταν το έπαιζα στον αυτόματο για 4η ή 5η φορά δεν θυμάμαι και δεν θέλω να πω μλκία.Που και πάλι αν ξέρεις ένα παιχνίδι απέξω και το τερματίσεις σε 7 ώρες δεν είναι και λίγος χρόνος..Εδώ τόσο κάνεις πλέον σε καινούρια παιχνίδια την πρώτη φορά που τα παίζεις και σου φαίνονται και μεγάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα