polakis21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 41 ωρες παιχνιδιου και βρισκομαι προς το τελος στο skyloft silent realm tears final trial! Τι παιχνιδι θεε μου! Μετα τον τερματισμο του αυριο μεθαυριο, το wii παει σουμπιτο για πωληση...
JohnVani18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά, ερώτηση. Πρίν αρχήσω αυτό, πρέπει/είναι καλό να παίξω το TP? Ή να αρχήσω απευθείας αυτό?
JohnVani18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχω 3DS (ούτε στο Ν64 το έχω). υγ : δεν έχω ξαναπέξει TLoZ.. Ξέρω, ντροπή μου..
nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Παίξτο στο pc με κανέναν emulator. google pj64
JohnVani18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Έχω τον emulator (και την ROM), απλά δεν είμαι και πολύ του emulation.. Θα χάσω πολλά αν το παίξω απευθείας..?
nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Σαν άνθρωπος ή σαν gamer; Τι να χάσεις μωρέ;Απλά δεν θα έχεις παίξει ένα ακόμη τέλειο παιχνίδι,θα κάνεις λίγη ώρα παραπάνω να τερματίσεις το ss και δεν θα μπορείς να συγκρίνεις ποιό από τα δύο είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών.
JohnVani18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Και στα δύο.. Προτιμώ να το παίζω στη κονσόλα του το κάθε παιχνίδι. Δηλαδή πάω απευθείας σε αυτό. Ευχαριστώ για τα tips.
aekoupoli Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 αξιζει να παρω το motioPlus μονο γιαυτο το game?
JohnVani18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Άμα θέλεις να το παίξεις, πρέπει. Πάντως πιστεύω πως ναί, μιας και σώζεις το 50αρικο, τί είναι 10€..?
aekoupoli Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 α 10 εχει μονο?θελω να το παιξω γιατι κ το οcarina το ειχα λιωσει οταν ειχα n64 κ το twilight princess το ειχα λιωσει στο wii,φαντασου τωρα παιζω με τον dolphin το wind walk πολυ καλο κ αυτο
JohnVani18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Όταν το είχα πάρει απο πλαίσιο (όταν βγήκε) 20€ έσκασα απ' όσο θυμάμαι για 2 που είχα πάρει.
rebellion Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Οτι και να λεμε για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι ΛΙΓΟ. Προκειται για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Zelda Ολων των Εποχων και Το Καλυτερο Action Adventure παιχνιδι που εχει κυκλοφορησει. Pure Fun που ΜΟΝΟ η Nintendαρα ξερει να Προσφερει.
az1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 να ρωτησω και εγω κατι βρε παιδια,το δικο μου wii το ειχα τσιπαρει δηλαδη δεν του ειχα κανει softmod απλα το ειχα παει σε καποιον και του ειχε βαλλει τσιπ...υπαρχει περιπτωση να μην μου παιζει το καινουριο zelda η να μου ζητησει να κανει update και αν το κανω να μου κλειδωσει???
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 να ρωτησω και εγω κατι βρε παιδια,το δικο μου wii το ειχα τσιπαρει δηλαδη δεν του ειχα κανει softmod απλα το ειχα παει σε καποιον και του ειχε βαλλει τσιπ...υπαρχει περιπτωση να μην μου παιζει το καινουριο zelda η να μου ζητησει να κανει update και αν το κανω να μου κλειδωσει??? Με softmod πάντως τρέχω το.. εχμ.. *backup* του οriginal dvd που έχω απρόσκοπτα χωρίς να χρειάστηκε update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα