polakis21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλα τα γραφικα καλα για την εποχη του δεν τα λες. Απλα γραφικα καρτουνιστικου παιχνιδιου ειναι. Μην υπερβαλλουμε κιολας. Ειπαμε το zelda θα δειξει την απολυτη μαγεια του στο wii u πλεον...
ravend Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τα γραφικά κατ'εμέ δεν έχουν να κάνουν με την εποχή,δηλαδή επειδή μερικές εταιρείες πουλάνε γραφικά που στο βωμό αυτό θυσιάζοντε άλλα στοιχεία δεν σημαίνει πως πρέπει όλες να ακολουθήσουν!το zelda είναι ένα παραμύθι κ τα μέχρι τώρα γραφικά του σε κάθε έκδοση του το στηρίζουν όσο δεν πάει,παραμύθι,παραμυθένιος κόσμος κ τα γραφικά φέρνουν πάρα πολύ σε αυτό. όχι οτι δεν θα ήθελα να δώ κ γώ μια περίπτωση δυνατών γραφικών αλλά κ αυτό πιστεύω οτι ταιριάζει απόλυτα!
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλα τα γραφικα καλα για την εποχη του δεν τα λες. Απλα γραφικα καρτουνιστικου παιχνιδιου ειναι. Μην υπερβαλλουμε κιολας. Ειπαμε το zelda θα δειξει την απολυτη μαγεια του στο wii u πλεον... Αν το παιχνιδι καταφερνει να σου μεταφερει φουλ την ατμοσφαιρα του και την νοοτροπια του σε εσενα σαν παικτη τοτε τα γραφικα του ειναι εξαιρετικα. Δεν μιλαμε με μαθηματικους ορους, για γραφικα μιλαμε γενικα μιλαμε. Το οτι ειναι last gen δεν μας λεει κατι αυτο οταν το παιχνιδι καταφερνει να ειναι πολυ ποιο ομορφο απο τα περισσοτερα current gen παιχνιδια.
panther_512 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 To παιχνίδι ίσως και να παίζει για best game ever απ'ότι βλέπω.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Και στο EDGE 10/10 Προφανως και παμε για GOTY αν οχι για game of all time. GOTY ανταγωνιζόμενο ποιό παιχνίδι του PS2-Xbox;
NickTG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ας ξεπεράσουν το Majora's Mask τα παιχνίδια του PS2 και Xbox και μετά κοιτάνε και για το καινούριο... Την Πέμπτη θα είναι σπίτι μου.
ravend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 σκεφτήτε πως αν δεν είχε τα γραφικά που έχει,το game play που έχει,τον χειρισμό που έχει κ ήταν όπως πολλόι ζητάνε με hd γραφικά voice over κ δεν ξέρω τι άλλο,το πιο πιθανό θα ήταν οτι δεν θα το σχολιάζαμε καν κ θα πέρναγε αδιάφορα όπως πολλά άλλα που έχουν όλα αυτά. οποτε skyward vs skyrim για το GOTY.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 GOTY ανταγωνιζόμενο ποιό παιχνίδι του PS2-Xbox; Σου διαφευγει οτι GOTY θα μπορουσε να ειναι καλιστα και ενα παιχνιδι του PSP/3DS μαλλον.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 GOTY τέτοιου είδους παιχνίδια μπορούν να είναι μόνο για τους fans του είδους. Δεν γίνεται να βγαίνουν παιχνίδια της χρονιάς τέτοιοι ξεπερασμένα τεχνικά τίτλοι όταν στη αγορά κυκλοφορούν Skyrim, Uncharted 3, Gears, AC κτλ. Γνώμη μου βέβαια. Ίσως για έναν Nintendo fan το Zelda να σημαίνει ότι σημαίνει και για εμένα το GTA. Αλλά συνήθως GOTY χαρακτηρίζονται εκείνα τα παιχνίδια που πηγαίνουν το gaming ένα βήμα μπροστά.
panther_512 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Φίλε Tilemaxx, σύμφωνα με το σκεπτικό σου τα παιχνίδια που ανέφερες είναι ξεπερασμένα, τόσο από τεχνικής άποψης, όσο και από gameplay....... Αν μή τί άλλο, κανένα άλλο franchise δεν έχει τέτοια πραγματική εξέλιξη στο gameplay, απ'ότι τα Mario και Zelda... Διάβασε λίγο προσεκτικά τα reviews του παιχνιδιού και θα καταλάβεις ότι ακόμα και γραφικά Minecraft να είχε, πολύ πιθανό πάλι για GOTY να πήγαινε. Δεν μπορείς να μή θεωρείς άξιο ως GOTY ένα παιχνίδι επειδή έχει για παράδειγμα ανάλυση 480p. Όπως πολύ σωστά είπες : GOTY χαρακτηρίζονται εκείνα τα παιχνίδια που πηγαίνουν το gaming ένα βήμα μπροστά Kαι σίγουρα το νέο Zelda είναι ένα τέτοιο παιχνίδι.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 GOTY τέτοιου είδους παιχνίδια μπορούν να είναι μόνο για τους fans του είδους. Δεν γίνεται να βγαίνουν παιχνίδια της χρονιάς τέτοιοι ξεπερασμένα τεχνικά τίτλοι όταν στη αγορά κυκλοφορούν Skyrim, Uncharted 3, Gears, AC κτλ. Γνώμη μου βέβαια. Ίσως για έναν Nintendo fan το Zelda να σημαίνει ότι σημαίνει και για εμένα το GTA. Αλλά συνήθως GOTY χαρακτηρίζονται εκείνα τα παιχνίδια που πηγαίνουν το gaming ένα βήμα μπροστά. Αυτές τι μέρες λιώνω το Skyrim. Γαμάτο game με τεράστιο fun factor. Για πες μου, όμως, τα γραφικά του είναι cutting edge; Ρωτάω επειδή το φέρνεις ως παράδειγμα. Τέσπα, κι εγώ έχω εντυπωσιαστεί από τις κριτικές του Zelda και κυρίως από την απευθείας σύγκριση με το Ocarina of Time. Ειδικά από το ign δεν το περίμενα να έγραφε ποτέ πως θα υπήρχε τίτλος που θα ξεπέρναγε το OoT. Μένω έκθαμβος. Ψήνομαι να αφήσω στη μέση το Skyrim για να παίξω το Skyward, αν και είναι αντιδεοντολογικό. :Ρ
polakis21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Καλα στο gamespot ειναι αστειοι! Του εβαλαν 7,5!!!!! Ρε παιδια πως διαολο μπαινω στο earth temple στο volcano? εχω κολλησει! Ξερει κανεις?
ikaruga24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 GOTY τέτοιου είδους παιχνίδια μπορούν να είναι μόνο για τους fans του είδους. Δεν γίνεται να βγαίνουν παιχνίδια της χρονιάς τέτοιοι ξεπερασμένα τεχνικά τίτλοι όταν στη αγορά κυκλοφορούν Skyrim, Uncharted 3, Gears, AC κτλ. Γνώμη μου βέβαια. Ίσως για έναν Nintendo fan το Zelda να σημαίνει ότι σημαίνει και για εμένα το GTA. Αλλά συνήθως GOTY χαρακτηρίζονται εκείνα τα παιχνίδια που πηγαίνουν το gaming ένα βήμα μπροστά. Και τα παιχνιδια που ανεφερες τεχνικα ξεπερασμενα ειναι (εκτος του uncharted 3 αλλα αυτο ειναι ξεπερασμενο αλλου). Το Zelda δεν εχει να κανει αν εισαι nintendo fan ή οχι. Το παιχνιδι μεσα στα 25 χρονια ζωης του εχει καταφερει σχεδον σε καθε του εμφανιση να πηγαινει τα πραγματα μπροστα οπως και το Mario. Ακριβως οπως σε ειπα ποιο πανω, ενα GOTY θα μπορουσε καλιστα να ειναι και ενα παιχνιδι στο 3DS/PSP.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Θα κάνω μια ειλικρινή ερώτηση κι ελπίζω να μην πέσετε να με φάτε. Επειδή ούτε μεγάλωσα με Ζέλντα ούτε μπορώ να τα παίξω όλα με τη σειρά, μπορείτε σύντομα, αλλά περιεκτικά, να μου πείτε τι ακριβώς έχει πάει μπροστά κάθε Ζέλντα, τόσο στο franchise όσο και στο gaming γενικότερα; 'Η, αν θέλετε πιο συγκεκριμένα ή βαριέστε, πείτε μου τι έχει πάει μπροστά το συγκεκριμένο Ζέλντα στην τρέχουσα πραγματικότητα. Θα ήθελα συγκεκριμένα πράγματα κι όχι γενικότητες τύπου "είναι καταπληκτικό, έχει γαμάτα γραφικά κλπ κλπ". Ξέρω ότι ζητάω πολλά πιθανώς, αλλά ελπίζω κάποτε κάποιος να γράψει κάτι.
sheik Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Χα! Η λεξη κλειδι ειναι "δεν μεγαλωσα με zelda". Δεν ξερω ποτε ξεκινησες να ασχολεισαι με τα videogames αλλα εαν ξεκινησες μετα το 2000 η γενικως μετα το ΟΟΤ, ειναι φυσικο να μη γνωριζεις. Το ΟΟΤ ειναι παιχνιδι σταθμος για την βιομηχανια, παιχνιδι που επηρεασε και εθεσε τον "μπουσουλα" , διχως υπερβολη, σχεδον για οποιοδηποτε παιχνιδι παιζεις τωρα(νταξει προφανως εξαιρουνται racing games, sport games κλπ). Δε θα καθησω να αναλυσω διεξοδικα το γιατι, διοτι σε καποιον που αρχισε να ασχολειται πιο προσφατα με το "αθλημα", ισως βλεποντας το ΟΟΤ να πει οτι βλεπει απλα ενα κοινοτυπο ,ξεπερασμενο παιχνιδι και να νιωσει οτι "τα εχει ξαναδει" αυτα στα τωρινα παιχνιδια. Ελα που ομως το ΟΟΤ ηταν ο πρωτος διδαξας. Μιλαω παντα για μηχανισμους gameplay, επαναστατικες αλλαγες στο μοντελο χειρισμου, στο σχεδιασμο επιπεδων/κοσμου , στη λογικη των γριφων, στην δημιουργια για πρωτη φορα ενος τοσο τεραστιου ακομη για τα σημερινα δεδομενα κοσμου/παιχνιδιου κλπ. Απλα ηταν εξωπραγματικο το τι παρεδωσε η Ν εκεινη την εποχη με το ΟΟΤ. Μπορει για πολλους να μην ειναι το "greatest game of all time", αλλα αντικειμενικα ειναι το πιο "επηρεασιμο"(influential) ολων των εποχων. Τωρα για το skyward sword, δε μπορω να ξερω και δε νομιζω πως εχει κατι το επαναστατικο ή πηγε το gaming μπροστα.Eνα κοινοτυπο -πλεον- παιχνιδι zelda μου φαινεται, οπως καθε sequel καθε παιχνιδιου που απλα κραταει τη γνωστη συνταγη προσθετοντας ελαχιστα στοιχεια που να το διαφοροποιουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα