Προς το περιεχόμενο

Αφρόγαλο

Thessalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θεσσαλέ, άκου και το σοφό Λούσιφερ. Αγόρασε ένα CalciPlus, βάλτο στο ψυγείο να 'ναι κρύο, και σαν έρθει η ώρα, βάρα το κανονικά σε μια κούπα με το βζουν. Θα εκπλαγείς.

με τη? δεν το επιασα

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το χτυπητήρι, το ηλεκτρικό. Που 'ναι μακρύ και έχει ένα μικρό δισκάκι στην άκρη. Δεν ξέρω πως λέγεται, βζουν-βζουν το λέω.

Δημοσ.

Ναι αλλά εγώ φτιάχνω αφρόγαλο για φρέντο με αυτό, ο όρος σου είναι ανακριβής, ελλιπής και ασφυκτικά αντι-Αθηναϊκός.

Δημοσ.
Αυτό το χτυπητήρι, το ηλεκτρικό. Που 'ναι μακρύ και έχει ένα μικρό δισκάκι στην άκρη. Δεν ξέρω πως λέγεται, βζουν-βζουν το λέω.

Φραπεδιέρα λέγεται ρε νεάντερταλ.

Το σωστό είναι βζιν-βζιν άμπαλοι. Το βζουν υποδηλώνει μπασίλα που δεν έχει και η φραπεδιέρα είναι αυτό που είπε ο λουσι

Δημοσ.

Αναδευτήρας είναι και η κουτάλα μου όταν ανακατεύω τα μακαρόνια, μιξεράκι είναι καλή προσέγγιση αλλά γενικευμένη τερμινολογικά, και καβλιτζέκι είναι τόσο λούμπεν χρυσή μου.

Δημοσ.

Όχι τσομπάνη, αναδευτήρας ΔΕΝ είναι η κτάλα σ' όταν ανακατεύεις τα μακαρόνια ή τον τραχανά. Αναδευτήρας είναι στάνταρ ονομασία, έτσι ονομάζεται οποιαδήποτε μηχανή με μακρύ καβλιτζεκοειδές στέλεχος το οποίο φέρει στην άκρη πολύπλοκη σπειροειδή κατασκευή και περιστρέφεται από μοτέρ, και που χρησιμοποιείται για την ανάδευση οποιωνδήποτε υγρών παχύρρευστων ή μη.

Παραδείγματα αναδευτήρων

Αναδευτήρας μεγάλης ισχύος

bosch-grw-9-mezcladora-grw9.jpg

Αναδευτήρας μεσαίας ισχύος

DSCN0095.JPG

Αναδευτήρας μικρής ισχύος

GGR1963_Red_S.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...