Thessalos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Θεσσαλέ, άκου και το σοφό Λούσιφερ. Αγόρασε ένα CalciPlus, βάλτο στο ψυγείο να 'ναι κρύο, και σαν έρθει η ώρα, βάρα το κανονικά σε μια κούπα με το βζουν. Θα εκπλαγείς. με τη? δεν το επιασα
Lucifer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το χτυπητήρι, το ηλεκτρικό. Που 'ναι μακρύ και έχει ένα μικρό δισκάκι στην άκρη. Δεν ξέρω πως λέγεται, βζουν-βζουν το λέω.
Lucifer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά εγώ φτιάχνω αφρόγαλο για φρέντο με αυτό, ο όρος σου είναι ανακριβής, ελλιπής και ασφυκτικά αντι-Αθηναϊκός.
frenzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το χτυπητήρι, το ηλεκτρικό. Που 'ναι μακρύ και έχει ένα μικρό δισκάκι στην άκρη. Δεν ξέρω πως λέγεται, βζουν-βζουν το λέω. Φραπεδιέρα λέγεται ρε νεάντερταλ. Το σωστό είναι βζιν-βζιν άμπαλοι. Το βζουν υποδηλώνει μπασίλα που δεν έχει και η φραπεδιέρα είναι αυτό που είπε ο λουσι
slygeo87 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Φραπεδιέρα λέγεται ρε νεάντερταλ. Χειρός.
freedubus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αναδευτήρας, μιξεράκι, καβλιτζέκι. Ούγκ;
Lucifer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αναδευτήρας είναι και η κουτάλα μου όταν ανακατεύω τα μακαρόνια, μιξεράκι είναι καλή προσέγγιση αλλά γενικευμένη τερμινολογικά, και καβλιτζέκι είναι τόσο λούμπεν χρυσή μου.
freedubus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι τσομπάνη, αναδευτήρας ΔΕΝ είναι η κτάλα σ' όταν ανακατεύεις τα μακαρόνια ή τον τραχανά. Αναδευτήρας είναι στάνταρ ονομασία, έτσι ονομάζεται οποιαδήποτε μηχανή με μακρύ καβλιτζεκοειδές στέλεχος το οποίο φέρει στην άκρη πολύπλοκη σπειροειδή κατασκευή και περιστρέφεται από μοτέρ, και που χρησιμοποιείται για την ανάδευση οποιωνδήποτε υγρών παχύρρευστων ή μη. Παραδείγματα αναδευτήρων Αναδευτήρας μεγάλης ισχύος Αναδευτήρας μεσαίας ισχύος Αναδευτήρας μικρής ισχύος
Lucifer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Sorry που αργώ να απαντήσω, με έχει μαγέψει το πολύπλοκο στέλεχος του βζιν βζιν
freedubus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν πειράζει, απόδωσέ το με λαρυγγισμούς και μουγκρητά. ΚΘΟΥΛΟΥ ΦΤΑΓΚΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.