strat92man Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Και τώρα η άλλη κρίσιμη ερώτηση... τί είδους καλαμάκι προτιμάτε; (μην αφήσουμε καμιά πτυχή ανεξερεύνητη) εγω πιστευω οτι καλυτερα ειναι αυτα με τις ριγες..που ειναι ασπρα και εχουν καθετες κιτρινες,πρασινες,μπλε,κοκκινες ριγες...δινουν μια αλλη αισθηση Ειμαι καθετα αντιθετος στο μαυρο καλαμακι(αν και παοκι )
evabb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 εγω πιστευω οτι καλυτερα ειναι αυτα με τις ριγες..που ειναι ασπρα και εχουν καθετες κιτρινες,πρασινες,μπλε,κοκκινες ριγες...δινουν μια αλλη αισθηση Ειμαι καθετα αντιθετος στο μαυρο καλαμακι(αν και παοκι ) ειναι πιο λουξ τα μαυρα. εγω χρησιμοποιω μονο χρωματιστα αυτη την εποχη σε αποχρωσεις του φουξια.:lol:
Rabican Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 μαυρο καλαμακι by me, σπαστο εννοειται! η και χρωματιστο αλλα μονοχρωμο οχι ριγε!
strat92man Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 μαυρο καλαμακι by me, σπαστο εννοειται! η και χρωματιστο αλλα μονοχρωμο οχι ριγε! Επειδη εχω κανει ερευνα και δεν ειναι για να αστειευεστε..το σπασο καλαμακι μπορει να σου δημιουργησει προβληματα..Καραρχας κραταει μια σταγονα στο πανω μερος του και μπορει να πεσει πανω σου,Ακομη δεν βρισκεσαι σε 180 μοιρες με το ποτηρι αλλα 90 και δεν ειναι ευκολη η λεγομενη "ρουφιξια"... τα προβληματα αυτα παυουν να υπαρχουν με το κλασικο καλαμακι που δεν ειναι σπαστο...το οποιο σου δινει την δυνατοτηνα να εισαι 180 μοιρες με το ποτηρι **ΔΕΝ εχω πιει τιποτα** :-D:-D:-D
Members gsarig Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ έχω μια προτίμηση στα μαύρα, αλλά αυτό είναι καθαρά αισθητικό. Από εκεί και πέρα, τα σπαστά όντως δημιουργούν το πρόβλημα που αναφέρει ο αποπάνω, αλλά από την άλλη είναι πιο user-friendly στο ρούφηγμα και τα προτιμώ. Επίσης, το πάχος του καλαμακίου προτιμώ να είναι μέτριο... ούτε εκείνα τα πολύ χοντρά που με δυο ρουφηξιές τραβάνε όλο τον καφέ, αλλά ούτε και τα πολύ λεπτά που αν έχεις κάνει παχύ αφρό μπουκώνουν.
strat92man Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ έχω μια προτίμηση στα μαύρα, αλλά αυτό είναι καθαρά αισθητικό. Από εκεί και πέρα, τα σπαστά όντως δημιουργούν το πρόβλημα που αναφέρει ο αποπάνω, αλλά από την άλλη είναι πιο user-friendly στο ρούφηγμα και τα προτιμώ. Επίσης, το πάχος του καλαμακίου προτιμώ να είναι μέτριο... ούτε εκείνα τα πολύ χοντρά που με δυο ρουφηξιές τραβάνε όλο τον καφέ, αλλά ούτε και τα πολύ λεπτά που αν έχεις κάνει παχύ αφρό μπουκώνουν. θα συμφωνησω στο παχος του καλαμακιου...το Μειζων Ζήτημα ειναι πλεον το ποτηρι ποιο ειδος ποτηριου προτιμάτε ;;; Εγω το λεπτο που οσο ανεβαινει μεγαλωνει η διαμετρος ,με γερη Βαση κατω κατα προτιμηση Οβαλ :-D:-D
evabb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ έχω μια προτίμηση στα μαύρα, αλλά αυτό είναι καθαρά αισθητικό. Από εκεί και πέρα, τα σπαστά όντως δημιουργούν το πρόβλημα που αναφέρει ο αποπάνω, αλλά από την άλλη είναι πιο user-friendly στο ρούφηγμα και τα προτιμώ. Επίσης, το πάχος του καλαμακίου προτιμώ να είναι μέτριο... ούτε εκείνα τα πολύ χοντρά που με δυο ρουφηξιές τραβάνε όλο τον καφέ, αλλά ούτε και τα πολύ λεπτά που αν έχεις κάνει παχύ αφρό μπουκώνουν. τα πολυ χοντρα καλαμακια ειναι για μιλκσεικ και σμουθις. τα πολυ λεπτα για αναψυκτικα και νερουλα υγρα.
liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι πιο λουξ τα μαυρα.[..] εγω χρησιμοποιω μονο χρωματιστα αυτη την εποχη σε αποχρωσεις του φουξια.[..] τα πολυ χοντρα [..] ειναι για [..] και [..]. τα πολυ λεπτα για [..] και [..] υγρα. ΜΜΜΜΜΜΜΜ!
Thessalos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχουν δύο σχολές. Η πρώτη περιλαμβάνει αυτούς που δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση του φρεντου. Έχει ως κυριότερους πρεσβευτές τους Thessalos και freedubus και έχει αναγάγει την αναζήτηση του "τέλειου αφρόγαλου" σε ύψιστο ζήτημα. Ο δεύτερος μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες βάζει ακόμη και τριμμένο γύψο για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα [*]. Η δεύτερη σχολή, με βασικούς εκπροσώπους τον gsarig και τον EXARCHEIA_CITY δεν θεωρεί ως αυτοσκοπό τον καθαρό διαχωρισμό καφέ και αφρόγαλου και αντιμετωπίζει το όλο ζήτημα με πιο πρακτικό τρόπο. Ο πρώτος μάλιστα δεν θα διστάσει να ρίξει τον καφέ μετά από το αφρόγαλο, πράγμα που για τους εκπροσώπους της πρώτης σχολής θεωρείται αδιανόητο. Αίνιγμα παραμένει μέχρι σήμερα η στάση του liopyr απέναντι στις προαναφερθείσες τάσεις. * citation needed κανεις λα8ος εγω παντα ριχνω προτα το αφρογαλο....
Evilsmile Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 **offtopic** τι αφρογαλο με λετε ρε ;;; φραπεδιααααα και αντε γειααα
Thessalos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε μου που μ ειπες για την κρεμα γαλακτος δεν γινετε καν αφρογαλο.....!@#$%^
traganeus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε μου που μ ειπες για την κρεμα γαλακτος δεν γινετε καν αφρογαλο.....!@#$%^ Σκέτη κρέμα γαλακτος έβαλες?
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Θεσσαλέ, άκου και το σοφό Λούσιφερ. Αγόρασε ένα CalciPlus, βάλτο στο ψυγείο να 'ναι κρύο, και σαν έρθει η ώρα, βάρα το κανονικά σε μια κούπα με το βζουν. Θα εκπλαγείς.
george_o/c Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Θεσσαλέ, άκου και το σοφό Λούσιφερ. Αγόρασε ένα CalciPlus, βάλτο στο ψυγείο να 'ναι κρύο, και σαν έρθει η ώρα, βάρα το κανονικά σε μια κούπα με το βζουν. Θα εκπλαγείς. Πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε αυτό. Thanks για το pro tip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.