Προς το περιεχόμενο

Αφρόγαλο


Thessalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν μπορώ να πιω καφε χωρις γαλα νιώθω οτι κατι λύπει..κατι ειναι λαθος...! εγω εχω ανακαλυψει τον stratochino (επειδη με λενε Στρατο) η συνταγη ειναι οπως του cappucino με την μονη διαφορα τον κανεις τωρα αλλα πας αλλου και τον πίνεις αλλη μερα...xa0xa0

  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Υπάρχουν δύο σχολές.

 

Η πρώτη περιλαμβάνει αυτούς που δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση του φρεντου. Έχει ως κυριότερους πρεσβευτές τους Thessalos και freedubus και έχει αναγάγει την αναζήτηση του "τέλειου αφρόγαλου" σε ύψιστο ζήτημα. Ο δεύτερος μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες βάζει ακόμη και τριμμένο γύψο για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα

[*].

 

Η δεύτερη σχολή, με βασικούς εκπροσώπους τον gsarig και τον EXARCHEIA_CITY δεν θεωρεί ως αυτοσκοπό τον καθαρό διαχωρισμό καφέ και αφρόγαλου και αντιμετωπίζει το όλο ζήτημα με πιο πρακτικό τρόπο. Ο πρώτος μάλιστα δεν θα διστάσει να ρίξει τον καφέ μετά από το αφρόγαλο, πράγμα που για τους εκπροσώπους της πρώτης σχολής θεωρείται αδιανόητο.

 

Αίνιγμα παραμένει μέχρι σήμερα η στάση του liopyr απέναντι στις προαναφερθείσες τάσεις.

 

* citation needed

  • Members
Δημοσ.
ναι αλλα το πινετε η οχι στο τελος;

 

η πρώτη σχολή όχι (ο γύψος πειράζει στο στομάχι)

 

η δεύτερη το ρουφάει με το καλαμάκι μέχρι να μείνουν μόνο τα παγάκια

Δημοσ.
Υπάρχουν δύο σχολές.

 

Η πρώτη περιλαμβάνει αυτούς που δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση του φρεντου. Έχει ως κυριότερους πρεσβευτές τους Thessalos και freedubus και έχει αναγάγει την αναζήτηση του "τέλειου αφρόγαλου" σε ύψιστο ζήτημα. Ο δεύτερος μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες βάζει ακόμη και τριμμένο γύψο για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα

[*].

 

Η δεύτερη σχολή, με βασικούς εκπροσώπους τον gsarig και τον EXARCHEIA_CITY δεν θεωρεί ως αυτοσκοπό τον καθαρό διαχωρισμό καφέ και αφρόγαλου και αντιμετωπίζει το όλο ζήτημα με πιο πρακτικό τρόπο. Ο πρώτος μάλιστα δεν θα διστάσει να ρίξει τον καφέ μετά από το αφρόγαλο, πράγμα που για τους εκπροσώπους της πρώτης σχολής θεωρείται αδιανόητο.

 

Αίνιγμα παραμένει μέχρι σήμερα η στάση του liopyr απέναντι στις προαναφερθείσες τάσεις.

 

* citation needed

 

ομολογω οτι ειμαι με την 1η σχολη που ξεχωρίζει το αφρογαλα,κατασπρο σαν...(χαοοα) σαν το χιονι..και με ελαχιστη δοση κανελας

η δευτερη σχολη δεν μου αρεσει καθολου στην ιδεα που θελει να αναπτυξει...πρεπει να ειναι "κεντρο Μεταλυκειακης Εκπαιδευσης"...

Δημοσ.

Ανήκω στην τρίτη σχολή όπου το αποτέλεσμα είναι αναλόγως έξοχο της εμφάνισης!

:D

 

 

btw, κάποιοι βάζουν αφρόγαλα και πριν και μετά τον καφέ στο ποτήρι.

  • Members
Δημοσ.
Ανήκω στην τρίτη σχολή όπου το αποτέλεσμα είναι αναλόγως έξοχο της εμφάνισης!

:D

 

 

btw, κάποιοι βάζουν αφρόγαλα και πριν και μετά τον καφέ στο ποτήρι.

 

μη μου πεις ότι είναι τόσο πηχτό που ο καφές ξεχωρίζει τέλεια ανάμεσά τους! :P

 

(λογικό είναι πάντως... αν σου αρέσει το γάλα θα θες να ανακατευτεί από την αρχή με τον καφέ και όχι να περιμένεις να διαλυθεί σιγά σιγά το αφρόγαλα)

Δημοσ.

Εγώ πίνω το φρέντο καπουτσίνο ως εξής: σηκώνω το καλαμάκι και τραβάω μισή τζούρα αφρόγαλο, μετά κατεβάζω το καλαμάκι και τραβάω μισή τζούρα καφέ. Και μετά καταπίνω την ολόκληρη, πλέον, τζούρα. Συνεπώς θέλω το αφρόγαλο να είναι τέλεια διαχωρισμένο από τον καφέ.

Δημοσ.
Εγώ πίνω το φρέντο καπουτσίνο ως εξής: σηκώνω το καλαμάκι και τραβάω μισή τζούρα αφρόγαλο, μετά κατεβάζω το καλαμάκι και τραβάω μισή τζούρα καφέ. Και μετά καταπίνω την ολόκληρη, πλέον, τζούρα. Συνεπώς θέλω το αφρόγαλο να είναι τέλεια διαχωρισμένο από τον καφέ.

 

xa0xa0x0a0xa0 εγραψες φιλε..! την κανελα ποτε την ριχνεις μεσα στο καλαμακι..;;;

Δημοσ.

μη γελας..! μεχρι να σπασει το αφρογαλο κανω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με το φιλο απο πανω....

  • Members
Δημοσ.

Και τώρα η άλλη κρίσιμη ερώτηση... τί είδους καλαμάκι προτιμάτε; :P

 

(μην αφήσουμε καμιά πτυχή ανεξερεύνητη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...