Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εντελώς παρεθνετικά στην κουβέντα σας, δοκίμασα Nounou family πλήρες και βγήκε το καλύτερο αφρόγαλο από όσα (λίγα, πάντως) έχω επιχειρήσει. Δε βρίσκω πρόχειρα ποιος το πρότεινε, όποιος κι αν ήταν, ευχαριστώ.
Rabican Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ειχα αναφερει το φαμιλυ αλλα δεν ειναι το μονο που κανει καλο αφρογαλο. με το mmmilk της Δελτα εκανα το παρακατω Uploaded with ImageShack.us οχι και τοσο καλο γιατι εχουν περασει και 3-4 λεπτα απο την ωρα που το εριξα.. επισης το γαλα δεν ειχε παγωσει οσο επρεπε (χαζομαρα μου) ΥΓ: επισης ξεχαστηκα και τον καφε τον χτυπησα στο μιξερ με αποτελεσμα να κανει αρκετο αφρο. αν τον χτυπαγα με το χερι θα ηταν πιο καθαρο το αφρογαλο!
Rabican Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ειχα αναφερει το φαμιλυ αλλα δεν ειναι το μονο που κανει καλο αφρογαλο. με το mmmilk της Δελτα εκανα το παρακατω Uploaded with ImageShack.us οχι και τοσο καλο γιατι εχουν περασει και 3-4 λεπτα απο την ωρα που το εριξα.. επισης το γαλα δεν ειχε παγωσει οσο επρεπε (χαζομαρα μου) ΥΓ: επισης ξεχαστηκα και τον καφε τον χτυπησα στο μιξερ με αποτελεσμα να κανει αρκετο αφρο. αν τον χτυπαγα με το χερι θα ηταν πιο καθαρο το αφρογαλο!
weathor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Οπωσδηποτε το γαλα να ειναι κρύο και προσωπικα χρησιμοποιω υψηλης παστεριωσης - το κανει πιο πικτο
weathor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Οπωσδηποτε το γαλα να ειναι κρύο και προσωπικα χρησιμοποιω υψηλης παστεριωσης - το κανει πιο πικτο
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ στη μεγαλόνησο έχει κάτι τίγκα πρόβεια γάλατα στα σούπερ, 6-7% λιπαρά. Αυτά να δείτε τι αφρόγαλο κάνουν. Και τι γαμάτο καπουτσινόφρεντο κάνει το πρόβειο αφρόγαλο.
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ στη μεγαλόνησο έχει κάτι τίγκα πρόβεια γάλατα στα σούπερ, 6-7% λιπαρά. Αυτά να δείτε τι αφρόγαλο κάνουν. Και τι γαμάτο καπουτσινόφρεντο κάνει το πρόβειο αφρόγαλο.
Thessalos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 εγω 8ελω να μα8ω πως 8α κανω το αφρογαλο μ να μην χαλαει με τπτ
Thessalos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 εγω 8ελω να μα8ω πως 8α κανω το αφρογαλο μ να μην χαλαει με τπτ
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Βάλε λίγο γύψο σκόνη στο γάλα πριν το χτυπήσεις.
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Βάλε λίγο γύψο σκόνη στο γάλα πριν το χτυπήσεις.
Rabican Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ετσι το αφρογαλο δε θα χαλαει (θα χαλανε ομως οσοι το πινουν, αλλα ποιος ασχολειται με αυτους;;; αφου το ζητουμενο ειναι να μη χαλαει το αφρογαλο!!!)
Rabican Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ετσι το αφρογαλο δε θα χαλαει (θα χαλανε ομως οσοι το πινουν, αλλα ποιος ασχολειται με αυτους;;; αφου το ζητουμενο ειναι να μη χαλαει το αφρογαλο!!!)
traganeus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 εγω 8ελω να μα8ω πως 8α κανω το αφρογαλο μ να μην χαλαει με τπτ Δοκίμασε αυτό που είπα και πιο πριν. Βάλε λίγη κρέμα γάλακτος μαζί με το γάλα!!! Εκεί που τον ήπια εγώ τα έσπαγε απλά. Και στο τέλος ο καφές είχε όσο αφρόγαλο είχε και στην αρχή!
Thessalos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε αυτό που είπα και πιο πριν. Βάλε λίγη κρέμα γάλακτος μαζί με το γάλα!!! Εκεί που τον ήπια εγώ τα έσπαγε απλά. Και στο τέλος ο καφές είχε όσο αφρόγαλο είχε και στην αρχή! ευχαριστω 8α το δοκιμασω οποιοσ εχει καλυτερο να το πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.