Προς το περιεχόμενο

Αφρόγαλο

Thessalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν σου ελεγαν να φας κατι σαν κοπρια για να μην πω σκ...τα αλλα ηταν κανονικα μπιφτεκια 8α το ετρωγες????ακομα κ αν εμοιαζαν εστς κ λιγο σε σκατα

Δημοσ.
αν σου ελεγαν να φας κατι σαν κοπρια για να μην πω σκ...τα αλλα ηταν κανονικα μπιφτεκια 8α το ετρωγες????ακομα κ αν εμοιαζαν εστς κ λιγο σε σκατα

Εγώ δε θα το έτρωγα γιατί ένα πιάτο πρέπει να ικανοποιεί και τις 3 αισθήσεις: γεύση, όραση, όσφρηση.

Δημοσ.
  • Members
Δημοσ.
Εγώ δε θα το έτρωγα γιατί ένα πιάτο πρέπει να ικανοποιεί και τις 3 αισθήσεις: γεύση, όραση, όσφρηση.

εγώ πάντως δεν θα έτρωγα ποτέ κανένα πιάτο... πάντα έβρισκα την πορσελάνη δυσκολοχώνευτη (ενώ τα πλαστικά έχουν χάλια γεύση)

edit: @liopyr :lol:

Δημοσ.

παιδια στο φαει μια χαρα τα πατε βλεπω αλλα αλλο ειναι το 8εμα τ τοπικ ....σχολια δεν ακουσα για την φοτο μ ομως κ......

---------- Προσθήκη στις 01:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:01 ----------

pf00001.jpg ?

---------- Προσθήκη στις 01:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:04 ----------

6zpf00001j

Δημοσ.

Ασχολείστε τόση ώρα με το αφρόγαλο στις φώτο... και δεν σχολιάζετε την ιεροσυλία του να πίνει κάποιος φρέντο σε ποτήρι φραπέ :P

-Καφετζής-επιστήμων phd-

Δημοσ.

Ρε τρελέ άμα είναι καπουτσίνο σε τέτοιο δε το σερβίρουν; Τα εσπρεσάκια μπαίνουν σε χαμηλότερο/μικρότερο.

Hm...χάνω κάτι;

Δημοσ.
276383731_6b7b3eff01.jpg

Το μπροστά είναι ποτήρι φρέντο... τα πίσω για φραπέ (ή νερό).

Άψογος όπως μου αρέσει! Ακόμη πιο άψογη είναι η θέα απο πίσω!! Καλά , που μένεις ρε τεράστιε; :shock:

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ χρησιμοποιούσα κάποτε φρεντοπότηρο αλλά κατέληξα ξανά σε κανονικά ποτήρια αποφασίζοντας να θυσιάσω την εμφάνιση για χάρη της ποσότητας (το φρεντοπότηρο τελείωνε γρήγορα).

Επίσης ένα σημαντικό ζήτημα στο θέμα του κρύου καφέ αφορά τα παγάκια. Τα τριμμένα παγάκια υπερέχουν αισθητικά αφού φαίνονται πιο όμορφα στο ποτήρι, αλλά τα μεγάλα παγάκια έχουν μεγαλύτερη διάρκεια αφού αργούν να λιώσουν. Γενικά έρευνες ετών έχουν αποφανθεί ότι όσο πιο μεγάλα παγάκια βάλεις στον καφέ, τόσο πιο πολλή ώρα θα παραμείνει κρύος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...