liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχεις δει το pc της δουλειάς, γι'αυτό.
Thessalos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 αν σου ελεγαν να φας κατι σαν κοπρια για να μην πω σκ...τα αλλα ηταν κανονικα μπιφτεκια 8α το ετρωγες????ακομα κ αν εμοιαζαν εστς κ λιγο σε σκατα
dermitzos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Σήμερα έφαγα μπιφτέκια. Όντως ήταν σαν κουράδες. Που το ήξερες;
Thessalos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ε? ---------- Προσθήκη στις 17:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:53 ---------- http://img251.imageshack.us/i/pf00001.jpg/
freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 αν σου ελεγαν να φας κατι σαν κοπρια για να μην πω σκ...τα αλλα ηταν κανονικα μπιφτεκια 8α το ετρωγες????ακομα κ αν εμοιαζαν εστς κ λιγο σε σκατα Εγώ δε θα το έτρωγα γιατί ένα πιάτο πρέπει να ικανοποιεί και τις 3 αισθήσεις: γεύση, όραση, όσφρηση.
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ δε θα το έτρωγα γιατί ένα πιάτο πρέπει να ικανοποιεί και τις 3 αισθήσεις: γεύση, όραση, όσφρηση. Η παλαιωμένη φέτα στο ψυγείο που μετατρέπεται σε ροκφόρ.Επίσης όλες αυτές οι κεφαλογραβιέρες που απέξω έχουν αυτή την καφεπρασινομούχλα και μυρίζουν ποδαρίλα, ε, απο μέσα είναι θεσπέσιες συνήθως . ωωωωωωωωω
Members gsarig Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ δε θα το έτρωγα γιατί ένα πιάτο πρέπει να ικανοποιεί και τις 3 αισθήσεις: γεύση, όραση, όσφρηση. εγώ πάντως δεν θα έτρωγα ποτέ κανένα πιάτο... πάντα έβρισκα την πορσελάνη δυσκολοχώνευτη (ενώ τα πλαστικά έχουν χάλια γεύση) edit: @liopyr
Thessalos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια στο φαει μια χαρα τα πατε βλεπω αλλα αλλο ειναι το 8εμα τ τοπικ ....σχολια δεν ακουσα για την φοτο μ ομως κ...... ---------- Προσθήκη στις 01:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:01 ---------- ? ---------- Προσθήκη στις 01:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:04 ----------
The_Judas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ασχολείστε τόση ώρα με το αφρόγαλο στις φώτο... και δεν σχολιάζετε την ιεροσυλία του να πίνει κάποιος φρέντο σε ποτήρι φραπέ -Καφετζής-επιστήμων phd-
slygeo87 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε τρελέ άμα είναι καπουτσίνο σε τέτοιο δε το σερβίρουν; Τα εσπρεσάκια μπαίνουν σε χαμηλότερο/μικρότερο. Hm...χάνω κάτι;
The_Judas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Το μπροστά είναι ποτήρι φρέντο... τα πίσω για φραπέ (ή νερό).
De@th L0rd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Το μπροστά είναι ποτήρι φρέντο... τα πίσω για φραπέ (ή νερό). Άψογος όπως μου αρέσει! Ακόμη πιο άψογη είναι η θέα απο πίσω!! Καλά , που μένεις ρε τεράστιε;
slygeo87 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κόβει και αποδείξεις στο σπίτι του δε βλέπεις; Εκεί μας κατάντησε το ΔΝΤ.
Members gsarig Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ χρησιμοποιούσα κάποτε φρεντοπότηρο αλλά κατέληξα ξανά σε κανονικά ποτήρια αποφασίζοντας να θυσιάσω την εμφάνιση για χάρη της ποσότητας (το φρεντοπότηρο τελείωνε γρήγορα). Επίσης ένα σημαντικό ζήτημα στο θέμα του κρύου καφέ αφορά τα παγάκια. Τα τριμμένα παγάκια υπερέχουν αισθητικά αφού φαίνονται πιο όμορφα στο ποτήρι, αλλά τα μεγάλα παγάκια έχουν μεγαλύτερη διάρκεια αφού αργούν να λιώσουν. Γενικά έρευνες ετών έχουν αποφανθεί ότι όσο πιο μεγάλα παγάκια βάλεις στον καφέ, τόσο πιο πολλή ώρα θα παραμείνει κρύος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.