Stavrakas13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Αν ψήνεσαι να παίξουμε στείλε κάνα pm να σε κάνω add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Σταυρο το ξανακανω install, μαλλον αυριο θα μπω. Θα δω τι name εχω και σου στελνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Έχει κάποιο αλάνι κανένα key να μου στείλει για να το δοκιμάσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 αν περισσέψει κελιδάκι καλοδεχούμενο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μάγκες μακάρι να είχα να σας δώσω γιατί το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Από την άλλη μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια αγοράζοντας supporter pack με 10$ ή να περιμένετε μέχρι 23 Ιανουαρίου που θα γίνει Open η beta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 παιδες λυπει ο Chek2Fire απο αυτο το παιχνιδι! νιωθω ανασφαλεια μοναξια! ελα μαζι μας μεγιστε beta tester reviewer! Εστω για οσο κρατησει το Hype! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αγόρασα κι εγώ κλειδί beta με 10$. Κάντε με add όσοι παίζετε, ign: Tmark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δωράκι: FRWMR-6UG6U-6ZK9C-EEK4N Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2013 από SlackulatoR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δεν το έβαζες μισή ώρα πριν ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αγόρασα κι εγώ κλειδί beta με 10$. Κάντε με add όσοι παίζετε, ign: Tmark προσπαθω να σε κανω add αλλα μου λεει οτι το ονομα σου δεν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Εγω λεγομαι shooterg2 η THOMAKOS καντε με add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 προσπαθω να σε κανω add αλλα μου λεει οτι το ονομα σου δεν υπαρχει Δεν έχω μπει ακόμα online, να κάνω χαρακτήρα αν αυτό παίζει ρόλο. Αυτό είναι το account μου πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Για δοκίμασε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δωράκι: FRWMR-6UG6U-6ZK9C-EEK4N μπα δε δουλευει, καποιος το τσιμπησε και κανει την παπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ναι στον λογαριασμό μου λέει Used, οπότε χρησιμοποιήθηκε. Αν παίξει άλλο θα γράψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα