nevermore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, greekfragma είπε το PoE είναι ξεκάθαρα παιχνίδι για keyboard-mouse +bindings δε στο προτείνω σε καμία περίπτωση για gamepad. Παίδες εγώ θέλω να έρθω στη παρέα αλλά ακόμα χρόνος μηδέν. Ίδωμεν. Καλημέρα! Το έχω εγκατεστημένο ΚΑΙ στο xbox, και μπορώ να πω ότι μια χαρά παίζεται με gamepad. Δεν έχει την ίδια αίσθηση, αλλά μια χαρά Playable είναι! Στα δικά μου, είμαι τέλος act6 πλέον!! (με τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτω ) Αγόρασα ένα supporter pack, και πήρα currency, map Και δύο premium tabs. Κυριλέ. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από nevermore 1
greekfragma Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Επανέρχομαι και σκέφτομαι αυτό το build https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2922019 ψάχνοντας κάτι εύκολο-φθηνό σε gear- και να είναι viable στα bosses ως league starter και να μη χρειάζομαι boosting. πως το βλέπετε; ξέρω οτι μπαίνω λίγο αργοπορημένος αλλά εντάξει...με μερικά καλά parties μπορεί να ανέβει σε καλό level ένας χαρακτήρας εντός 10-15ημερών περίπου.
greekfragma Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Ψόφησε το θρεντ; Τελικά το παραπάνω build είναι τούμπανο. 60άρισα εύκολα με ένα tabula και συνεχίζω. Δε μένει τίποτα όρθιο με 1 hit και με crappy gear ότι βρήκα σε drops. ετοιμάζομαι για cruel lab σε λιγάκι μετά το Act8 και ώρα για maps αν όχι απόψε από αύριο βραδάκι. θα με βρείτε ingame με το nickname που έχω και στο insomnia. 1
silenoz66 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Εγώ το παράτησα το PoE σε αυτό το league...Ολο τα ίδια και τα ίδια κάνουμε. Περιμένω PoE 2.0 για την αλλαγή....
psof Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Εγώ έχει μέρες που παράτησα το Heist και τον Cyclone χαρακτήρα μου στα maps λόγω των bugs(τοτε) και του Hades αλλά τώρα που τέλειωσα με το Hades δεν έχω όρεξη να γυρίσω πίσω στο PoE οπότε με βλέπω για το επόμενο league το οποίο σήμερα πήρε παράταση λόγω του Cyberpunk 2077.
greekfragma Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 73 lvl με merciless lab και 1ο alched map ευκολάκι. Κρατήστε το build. Είναι φανταστικό. Μόνο reflect δε μπορεί και no regen.
Sartiv Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Ειμαι ηδη 91lvl,σχεδον συμπληρωμενο το atlas και τωρα φτιαχνω σιγα σιγα το τελευταιο end-game gear , για να φαω τον Sirus και μετα ισως θα δοκιμασω το hexblast να δω τι λεει.
greekfragma Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, silenoz66 είπε hardcore? έχω σταματήσει το HC εδώ και 3-4 χρόνια. δεν το σηκώνει ο οργανισμός μου το RIP και ξανά από το μηδέν. 1
greekfragma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Πέρασα και το 80lvl και καθαρίζω T4 gold maps με crappy gear ότι βρήκα από drops χωρίς πρόβλημα. Το build με τα σωστά items είναι απλά απίστευτο, αρκετά διασκεδαστικό και γρήγορο. Προφανώς θέλει λίγο farming για currency αλλά νομίζω οτι αν έφτασα ως T4 gold maps με crappy gear είναι αρκετά viable ακόμα και σε Hardcore mode. Κίνηση δε βλέπω βέβαια από κανέναν σας να παίξουμε παρέα maps ή heists. Το παρατήσατε όλοι;
Sartiv Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, greekfragma είπε Πέρασα και το 80lvl και καθαρίζω T4 gold maps με crappy gear ότι βρήκα από drops χωρίς πρόβλημα. Το build με τα σωστά items είναι απλά απίστευτο, αρκετά διασκεδαστικό και γρήγορο. Προφανώς θέλει λίγο farming για currency αλλά νομίζω οτι αν έφτασα ως T4 gold maps με crappy gear είναι αρκετά viable ακόμα και σε Hardcore mode. Κίνηση δε βλέπω βέβαια από κανέναν σας να παίξουμε παρέα maps ή heists. Το παρατήσατε όλοι; Οχι, συνεχιζω με στοχο 24 challenges, ειμαι στο 20. αλλα θελω λιγο ακομα. ΗΔη καθαριζω maps T15
greekfragma Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Sartiv είπε Οχι, συνεχιζω με στοχο 24 challenges, ειμαι στο 20. αλλα θελω λιγο ακομα. ΗΔη καθαριζω maps T15 φιλαράκι έχεις 1 exaltάκι να πάρω κάτι να φάω; βρες με ingame για κάνα xp boost ελπίζω να μη φάω 1shot rips
3c0r1z Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Στις 5/11/2020 στις 12:39 ΠΜ, greekfragma είπε Πέρασα και το 80lvl και καθαρίζω T4 gold maps με crappy gear ότι βρήκα από drops χωρίς πρόβλημα. Το build με τα σωστά items είναι απλά απίστευτο, αρκετά διασκεδαστικό και γρήγορο. Προφανώς θέλει λίγο farming για currency αλλά νομίζω οτι αν έφτασα ως T4 gold maps με crappy gear είναι αρκετά viable ακόμα και σε Hardcore mode. Κίνηση δε βλέπω βέβαια από κανέναν σας να παίξουμε παρέα maps ή heists. Το παρατήσατε όλοι; Σου έστειλα προσκλήση στο παιχνίδι. Παίζω το σαββατοκύριακο και αν, οπότε αν θες μου στέλνεις μήνυμα αν θες να παίξουμε παρέα.
greekfragma Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, 3c0r1z είπε Σου έστειλα προσκλήση στο παιχνίδι. Παίζω το σαββατοκύριακο και αν, οπότε αν θες μου στέλνεις μήνυμα αν θες να παίξουμε παρέα. σε πήρα χαμπάρι αργάμιση χθες αλλά μετά την έκανες offline. καλά σε πέτυχα οτι ήσουν εσύ;
3c0r1z Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε σε πήρα χαμπάρι αργάμιση χθες αλλά μετά την έκανες offline. καλά σε πέτυχα οτι ήσουν εσύ; Εγώ ήμουν. Προσπαθώ να πάω νωρίς για ύπνο γιατί ξυπνάω 4:30 το ξημερώματα για να πάω για δουλειά. Μπαίνω συνηθως για daily missions τις καθημερινές και μετά ξαναβγαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα