Προς το περιεχόμενο

Path of Exile

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και πλησιαζουμε προς το release του Legion, με τι σκοπευετε να ξεκινησετε το league? Ψαχνω ιδεες :P Το νεο melee φαινεται αρκετα καλο αλλα το ψηνω για storm brand μιας και ειναι cake-walk απ οτι φαινεται το παιχνιδι μεχρι mapping κ δεν εχω παιξει και ποτε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το league ειναι σιγουρα κατα πολυ ανωτερο του Synthesis που αντιπαθησα απο την 1η στιγμη. Στο τελος του A6 δινουν και ενα hat cosmetic οποτε υποψιν μην το χασετε

• Like 2

Καλημέρα παίδες μια γρήγορη ερώτηση.
Το άρχισα το παιχνίδι προχθές και φαίνεται καλό αλλα βλέποντας κάτι guide και βιντεάκια προβληματίζομαι

Είναι η ranger viable class μετά το patch του legion γιατι δεν βλέπω να παίζει και κανένας!?

Είμαι 51lvl ranger στο bossακι του act 5 και το build μου αποτελείται κυρίως απο evasion + dex + mana regen, και παίζω κυρίως με sharpnel shot + support 2 projectiles

Αλλάζω κάτι; Αλλάζω class να ξεκινησω ξανα τωρα που ειμαι στην αρχη ακομα;

Δεν εχει να κανει με το class όσο με το main skill που χρησιμοποιεις. Δες στο https://www.poebuilds.cc/ για builds και διαλεξε ενα που να σου αρεσει και να εχει αναλυτικο guide. Λογω του Melee rework περιπου το 50% παιζει cyclone. Επισης αρκετα build θελουν ειτε καποια αντικειμενα ειτε μεγαλυτερο level για να ολοκληρωθουν.

• Like 1

16 ώρες πριν, k4ts0u είπε

Δεν εχει να κανει με το class όσο με το main skill που χρησιμοποιεις. Δες στο https://www.poebuilds.cc/ για builds και διαλεξε ενα που να σου αρεσει και να εχει αναλυτικο guide. Λογω του Melee rework περιπου το 50% παιζει cyclone. Επισης αρκετα build θελουν ειτε καποια αντικειμενα ειτε μεγαλυτερο level για να ολοκληρωθουν.

πολυ ωραιο ωραιο site για builds κατσε να δω τιποτα γιατι στο act6 τα εχω βρει σκουρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...