Cabir Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 καλα το παιχνιδι τα σπαει!τρομερα γραφικα τρομεροτατη ατμοσφαιρα!Ελπιζω να μην ειναι pay to win!δεν θα με απασχολισει αν εχει RMAH (λογικο απο καπου πρεπει να βγαλουν)αλλα να ειναι δικαιος ο ανταγωνισμος θελω.Μια ερωτηση ποτε κυκλοφορη κανονικα?και πως κανω pre order!? Θα κάνουν το trading μέσω της σελίδας τους ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε login στο game. θα βγάζουν λεφτά και απο servers που θα νοικιάζουν κτλ. Θα είναι δωρεάν έτσι δεν θα έχει preorder αλλά αν θες να παίξεις μπορείς να βρεις ένα beta key η να αγοράσεις ένα μονός σου από τη σελίδα τους για 10$, Σήμερα είναι ανοικτοί οι σερβερς μέχρι αύριο για όλους.
wintaxt Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 πολυ καλο αυτο!για ποτε λενε να το πεταξουν στα βαθεια?μαλλον το αγοραζω με κλειστα ματια!
shooterg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 πολυ καλο αυτο!για ποτε λενε να το πεταξουν στα βαθεια?μαλλον το αγοραζω με κλειστα ματια! Θα ειναι Δωρεαν
wintaxt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 1 μερα μετα απο το OBW αγορασα το key Μου δεν μπορουσα να περιμενω μπας και μου στειλουν κλειδι απο πουθενα!οποιος παιζει ας στειλει πμ για να κανουμε <<παρεα>>.
Rapsos13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κανείς για Path of Exile αυτό το Σ/Κ; έχει Open Beta και λέω να το δοκιμάσω. Site: Path of Exile Open Beta Weekend
Cabir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 δώστε ονόματα να σας κάνουμε add όταν μπείτε
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Λέω να μπω και εγώ.. κάνα Σάββατο μεσημεράκι το'ψηνα.. 1
wintaxt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα!Τι κανουμε εδω?Παιζει κανεις?inv--->Eldolil
nikolaos91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 παιδες εγω το δοκιμασα δεν λεω καλο ειναι αλλα ειναι πολυ περιπλοκο ειδικα το skills tree ειναι τεραστιο
shooterg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ειμαι στην beta! ειναι λιγο περιπλοκο στα quests και γενικα ειναι λιγο δυσκολο! οχι ετσι οπως το περιμενα! θα διξει στην πορεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα