Alastor192 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελειωσα και το Act 7,τα χουν κανει σχεδον αγνωριστα τα παλια maps με καινουρια ωραια μποσακια.Πολυ καλη δουλεια EDIT: Πολλα deaths στο Act 8,παντως σαν Dark Souls veteran πιστευω πως θα πρεπε να γινεται reset το health πριν τα bosses. Τωρα απλα πεθαινεις και δεν σε νοιαζει απλα κανεις damage συνεχεια μεχρι να πεσει. Τα μονα maps με δυσκολια αντιστοιχη DS ειναι τα Labyrinth trials που αν πεθανεις,ξανα ολο απτην αρχη. Anyway αναγκαζομαι πλεον να λεβελαρω energy shield και health γιατι δεν παλευετε αλλο με τα oneshots.Το damage μου ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα παντως και μπορω να κανω summon 8 zombie,2 spectres,1 golem,9 skeletons και 35 skeletons extra οταν κανει charge to vaal skeletons. Οταν βγαζω 50 minions στο map σκετη ηδονη,αλλα και τρελο slowdown απτο PC Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2017 από Alastor192
NT1G Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ελπίζω να έχεις δει ότι μετά το act 5 έχεις -30% σε όλα τα resistances και 5% XP loss σε κάθε θάνατο.
Alastor192 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Οχι δεν το ειχα δει,αλλα τωρα το καταλαβα γιατι το xp μου πηγε στο 0 στο Solaris and Lunaris boss fight μετα απο απανωτα deaths. Με το που μπαινω στην αρενα,απλα πεθαινω.Πρωτη φορα νομιζω οτι κολλησα στο game. Μαλλον θα χρειαστει να χρησιμοποιησω τα respec points και να τα βαλω ολα health. Εχω 1200 HP και 700 energy shield. Μαλλον ειναι πολυ λιγα
zeke Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 EDIT: Πολλα deaths στο Act 8,παντως σαν Dark Souls veteran πιστευω πως θα πρεπε να γινεται reset το health πριν τα bosses. Τωρα απλα πεθαινεις και δεν σε νοιαζει απλα κανεις damage συνεχεια μεχρι να πεσει. yeah συμφωνω, αλλα υπαρχει το hardcore league γι'αυτο τον λογο. Αν και αργοτερα στα 90+level σε νοιαζει στο standard γιατι χανεις 10%xp σε καθε death, και σε τετοια level το 10% μπορει να ειναι μια μερα gameplay....και αντιστοιχα στο hc δεν πας τοσο ανετα οσο φανταζεσαι Γενικως, αργοτερα προς end game σε νοιαζει αν ψοφισεις.
Alastor192 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για super end game σιγουρα ποναει το xp penalty,εγω μολις μπηκα στο Act 9 αφου εκανα respec καμια 10αρια points και τα βαλα ολα σε defenses, για να περασω το final boss του Act 8 . Απτην στιγμη που δεν πεθαινω oneshot,μπορω να cheesαρω τα bosses πηγαινοντας εκει με 0 xp κανοντας damage και πεθαινοντας.Αν και εχει ανεβει αισθητα η δυσκολια μετα το Act 5,κουτσα στραβα θα τα τελειωσω τα acts. Αυτο που με φοβιζει ειναι το τελευταιο difficulty του Labyrinth,εκει εχει ενα πεσει πολυ κλαμα μου φαινεται Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2017 από Alastor192
Alastor192 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τελειωσα και το Act 10,πεθανα 5-6 φορες στον Kitava,αλλα δεν μπορω να πω οτι με δυσκολεψε πολυ. Το build μου μετα το respect αποδειχτηκε αρκετα καλο για να βγαλω χωρις προβληματα το main story. Τωρα τι κανω λοιπον? Αν καποιος μπορει να μου πει κανα δυο tips για το mapping. Επισης εχω μαζεψει εκατονταδες orbs που δεν χρησιμοποιησα σε ολο το playthrough. Να τα χρησιμοποιησω καπου? Να τα πουλησω? Παντως για free 2 play παιχνιδι,ακομα δεν μπορω να πιστεψω ποσο καλο ειναι. Μπραβο στους devs,εξαιρετικο arpg.
zeke Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τελειωσα και το Act 10,πεθανα 5-6 φορες στον Kitava,αλλα δεν μπορω να πω οτι με δυσκολεψε πολυ. Το build μου μετα το respect αποδειχτηκε αρκετα καλο για να βγαλω χωρις προβληματα το main story. Τωρα τι κανω λοιπον? Αν καποιος μπορει να μου πει κανα δυο tips για το mapping. Επισης εχω μαζεψει εκατονταδες orbs που δεν χρησιμοποιησα σε ολο το playthrough. Να τα χρησιμοποιησω καπου? Να τα πουλησω? Παντως για free 2 play παιχνιδι,ακομα δεν μπορω να πιστεψω ποσο καλο ειναι. Μπραβο στους devs,εξαιρετικο arpg. Εκει ειναι το προβλημα του στο οτι μπορεις να βγαλεις κουτσα στραβα το main story χωρις καν καποιο συγκεκριμενο build, ενω αρκετα παλιοτερα δεν μπορουσες. Αυτο σημαινει οτι αν δεν ακολουθησες καποιο guide για το build που παιζεις,,,,ειναι κατα 99% λαθος και για να προχωρησεις σε mapping (οχι οτι τωρα δεν μπορεις, απλα δεν ειναι efficient και θα χανεις αρκετα πιο ευκολα μεχρι να μην προχωραει αλλο), ή θα δεις πως παει μεχρι να μαθεις οσα περισσοτερα για το game και οταν δεν παει αλλο κανε new build με guide υποχρεωτικα. Πλεον το mapping με τον Atla ειναι ευκολο να μην χαθεις, απλα για αρχη κανε blue maps = ριχνε transmute και augment ή κανα alteration απο Tier 1 εως 5. Το currency σου εννοειτε πως το κρατας! Χρησιμευει για trading, mapping, crafting κλπ
Alastor192 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Κοιτα το build που παιζω μοιαζει παρα πολυ σε αυτο https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1460817 Εχω 5-10 points διαφορα απτον τυπα στο skill tree και σε καποια gems.Κατα τα αλλα δεν νομιζω να μαι τοσο off.Οι λεπτομερειες βεβαια θα μετρησουν πολυ στα high end maps.Το θεμα ειναι πως περα απο challenge και loot,δεν υπαρχει καποιο story πισω απτα maps ετσι δεν ειναι?
Tobajara Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά items και item rolls? Gems και gem setups? Άμυνα? Μήπως παίζεις "λάθος" το build? Δεν εννοώ με τη λογική του LoL, αλλά μήπως περιμένεις να κάνεις πράγματα για τα οποία δεν είναι φτιαγμένο ή να μη χρησιμοποιείς όλες του τις δυνατότητες.
Alastor192 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 απτην στιγμη που δεν εχω ιδια items και gems,λογικο ειναι να μην χρησιμοποιω ολες του τις δυνατοτητες του συγκεκριμενου build. Αλλα εχω ιδιο gem combo για summon skeletons,firestorm,golems,zombies. Εγω απλα χρησιμοποιω και το fireball για single target nuke και μεχρι στιγμης ειναι αυτο που καταστρεφει τα bosses με 15k dps αναγραφομενο . Εχω επισης ιδιο ascendancy class και skill points. Θεωρω ενα 80% ομοιοτητας το εχω. Αν χρησιμοποιησω τα items που αναφερει παω στο 90% και αν βαλω και τα gem slots οπως τα χει,φτανω 99%. Το πραγματικο μου προβλημα στο αρχικο build πριν το κανω respec ηταν οτι ειχα παει full glass cannon. Τωρα μετα το respec,εκοψα καμια 10-12 points απο necromancy και τα βαλα σε resistances και hp. Σκεφτειται πριν το respect ειχα 1.100 hp,τωρα πηγα 2.800 μαζι με καποια level παραπανω. Απλα εχασα λιγο minion health και max αριθμο που μπορουσα να κανω summon. Δηλαδη δεν σημαινει πως η δικια μου παραλλαγη δεν ειναι viable,σιγουρα πρεπει να το τσεκαρω σε πιο δυσκολες συνθηκες ειναι η αληθεια.Αλλα μετα το respec στο Act 8 δεν ενιωσα καμια δυσκολια στο να τελειωσω το main story. By the way,εχω να διαλεξω απο quest reward αναμεσα σε jungle valley,arcade map,crystal ore map και desert map με τα ιδια modifiers και τα 4. Υπαρχει καποιος λογος να προτιμησω καποιο συγκεκριμενο?
zeke Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ευτυχως ειναι πολυ μετριο (λογω efficiency) και φτηνο build, με το μονο απαιτητικο item να ειναι το 6L chest- (αν και με 5L χωρις faster casting ok ειναι) και το 23αρι corrupted firestorm gem. Αρα για αρχη καλα εισαι Στο PoE δεν μπορεις να κανεις 2 ή 3 πραγματα ταυτοχρονα, γιατι θα βγει κατι μετριο. Αν ηταν ετσι θα σου εδινε 200 level και θα ειχες 3 build σε 1 χαρακτηρα. Παντα focus σε 1 συγκεκριμενο skill και χτιζεις γυρω απο αυτο + με τα unique enablers σαν theme κλπ Ο Atlas ειναι το story πισω απο τα maps πλεον,,,οχι οποιο map θες διαλεγεις στο quest reward. Ξεκινας με Tier 1-5 blue maps και Tier 6-10 rare maps. Κανε πολλα blue maps μεχρι να μαθεις πως δουλευει κλπ,,, Επισης daily quests με Zana ωστε να παρεις τα bonus σιγα σιγα.
Alastor192 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μολις εκανα το jungle valley blue map. Αποτι φαινεται εχει πολυ ψωμι το θεμα,ειδα λιγο τον atlas of worlds και σκαλωσα.προς το παρων θα κανω μια παυση απτο game και μπορει στους επομενους μηνες να το συνεχισω για να προσπαθησω να τελειωσω το endgame. Παντως το παιχνιδι εχει τρελο replayability,εκτος του οτι εχει φοβερο campaign(εξαιρετικη ιδεα να το κανουν γραμμικο με 10 acts αντι να κανεις replay τα ιδια συνεχεια), εχει και πολυ δυνατο endgame αποτι φαινεται. Επισης το skill tree μαζι με ascendancy classes,συν ποσους συνδυασμους απο spell απλα δεν τελειωνει. Μπορει καποιος να φαει τα νιατα του στο game 9.5/10 απο μενα,μαλλον το καλυτερο top down arpg που εχω παιξει και ειναι και free. Well played στους devs.
Anorymous Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Εχω ενεργοποιηση το waypoint στο cathidral rooftop στην act 5 και δεν μπορω να τηλεμεταφερθω γιατι ?
Bluebomber Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Κατέβασα το POE και ξεκίνησα με Assasin, Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο Build, Ευχαριστώ
Balantakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Κατέβασα το POE και ξεκίνησα με Assasin, Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο Build, Ευχαριστώ Την πεμπτη ανακοινωνεται το καινουριο Expansion και, 6 Δεκεμβριου ξεκιναει το καινουριο league... πειραματισου τωρα λιγο να δεις το παιχνιδι...και ψαχνεις build πριν το καινουριο league... http://timtips.com/buildbrowser/#/list Εδω βρισκεις αυτο που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα