panther_512 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 OK, σχεδόν βγήκε και το Act 1 στο cruel σε κάτι παραπάνω από μία ώρα. Το κάνω ψευτο-speedrun, δεν εξερευνάω τους χάρτες. Χωρίς να ακολουθήσω το οποιοδήποτε guide και φτιάχνοντας το passive skill tree μου όπως το θέλω και το σκέφτομαι εγώ, τελικά η Ranger μου γ@μά και δέρνει. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αλλά εντάξει, σαν να γίνεται ένας ψιλοπανικός με τα χρυσά αντικείμενα και κάπου τρώω παραπάνω χρόνο απ'ότι θέλω με το να βλέπω τί κάνει το ένα και τί κάνει το άλλο, από το να σκοτώνω τέρατα. Από τη μέση περίπου του Act σταμάτησα να ασχολούμαι και ότι βρίσκω και δεν είναι της class μου, το πουλάω απευθείας. 10 acts ε? Ωραία.
stefanos9 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2014 από stefanos9
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 είχα δοκιμάσει να παίξω παλιότερα αλλα το άφησα γρήγορα γιατι με κούραζε. Το πρόβλημα ηταν στο lag κ τα low fps. τώρα που καθάρισα το pc τρέχει νεράκι και ειναι απολαυστικό μέχρι τώρα. Εβγαλα το act 1 ανετα με witch summoner και είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Το μόνο που με τσαντίζει ειναι οτι τρώω ψόφο στον Vaal Fleshsmithδεν ειναι event , σωστά? θα μπορώ να δυναμώσω κ να τον φάω το απόγευμα ? ο άλλος στο corupted μου πέταξε vaal summon skeletons και τα σπάει για summoner.
zeke Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 @panther_512 δοκίμασες Invasion league? για πες μας πόσο εύκολο είναι τώρα
panther_512 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν παίζω άλλο το παιχνίδι. Είχα σταματήσει γιατί δεν έβρισκα ενδιαφέρον στο να ξαναπαίζω τις ίδιες πίστες και προχώρησα σε άλλα παιχνίδια. Δεν το έκανα uninstall όμως και εγκαταστάθηκε το expansion, οπότε μπορεί να του ρίξω μιά ματιά ακόμα. 1
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 πολύ ωραίο το game , ακόμα παίζωτο πρόβλημα ειναι τα error στο act 3ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό ? ιδικά στο battlefront μαμιέται ..
EKTELESTES Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μείωσε την ποιότητα των textures, πρέπει να χεις αδύναμη κάρτα γραφικών. Έτσι το έφτιαξε ένας φίλος που είχε 5450 ή κάτι τέτοιο.
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 περίεργο. Πως γίνεται να μην έχει θέμα πουθενά μέχρι το act 3 αλλα και στη μάχη του act 3 και να έχει μόνο στο act 3 σε συγκεκριμένο loading time (στην οθόνη του loading το κάνει). Δεν έχει κάποια λογική αυτό για την gpu και το error που πετάει δεν το έχω προσέξει καλά τι λέει γιατι ειναι πίσω απ το παιχνίδι αλλα λέει για sound , αυτό το έχω δει σίγουρα.
EKTELESTES Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Είναι πιο βαρύ το 3ο, γι αυτό. Ακριβώς το ίδιο έκανε πέρσι στον φίλο μου. Όπως σου λέω το έφτιαξε, δοκίμασε το να δεις, δεν έχεις να χάσεις κάτι Δεν έχεις αδύναμη κάρτα γραφικών;
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 όχι παλιά έχω σε αυτό το pc, (4770hd) αλλα κ πάλι μου φάνηκε περίεργο γιατι τα πρώτα act δεν ειχαν θέμα αλλα κ σαν παιχνίδι δεν ειναι κ τίποτα τρελό απο θέμα γραφικών. Μάλλον ειναι ποιο βαρύ κ απο diablo 3 που έπαιζα παλιότερα . θα δοκιμάσω σήμερα κ θα ενημερώσω γιατι έχω εθιστεί στο game χαχαthanks 1
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 πάλι τα ίδια τσίρκα μου κάνει ρε γμτ στο act 3 (χαμήλοσα τα πάντα) αλλα τι να κάνω , ειναι το μοναδικό game που μπορώ να παίξω αυτή την εποχή , θα συνεχίσω να παίζω.. μέχρι το rage-quit lol
nicoc89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 δεν μπορώ να κάνω edit , βγάζει λευκό και δεν κάνει κλικ γιαυτό θα ποστάρω άλλο msg.δεν προλάβαινα να παίξω αλλα τέλειωσα το normal σήμερα και το act 1 του επόμενου επιπέδουαπ το πουθενά μου έσκασε ενας σαν marauder και με βάραγε κ ηταν δύσκολος παρέα με ενα boss αλλα μετά πέταξε πολύ πράμα.η witch summoner πολύ καλή , έχω τα summons πετάω και decoy totem , βαράω και με AOE φωτιά , έχω κ τις auras , μια χαρά.45 ειμαι νομίζω (δεν κοιτάω καν το level μου λολ)τελικά δεν ειναι σαν το diablo 3 , όσο ανεβένεις επίπεδο αλλάζει το παιχνίδι , όχι απλά τα stats .πολύ εθιστικό το game , ήδη κοιτάζω τι alt θα κάνω για να παίζω εναλάξ γιατι έχω γεμίσει skills το wh 1
zeke Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 για full εμπειρια του path of exile μπες στο invasion league. εκει ειναι ολο το ζουμι...και που να δεις endgame τι γινετε! εκτος αυτου races,..toyrnaments klp φουλ hardcorila ναι το δ3 καμια σχεση... ειναι παιδικο μπροστα του 2
nicoc89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 με δυο λόγια ποια ειναι η διαφορά του invasion ? μόνο τα έξτρα bosses ? και τι παίζει με αυτά? σκάνε μύτη απ το πουθενά και στην πέφτουν ? αν δεν κάνω λάθος αν πεθάνεις στο inv σε πάει hardcore και απο εκεί αν πεθάνεις χάνεις το char σωστά ? σκέφτηκα να αρχίσω απο εκεί αλλα μέχρι να πάρω ups και ένα καινούριο router το αποφευγω (γιατι θα ξενερώσω κ δεν το θέλω). Σε κανα μηνα που θα είμαι safe απο θέμα πτώσης του internet/ρευματος θα μπω και εκεί. Ίσα ίσα θα έχω και μια Α εμπειρία απ το παιχνίδι.πάντως ειναι εθιστικό. Μέχρι τώρα μόνο 2 unique/legendary μου έπεσαν αλλα πιστευω αργότερα (end game) θα έχει καλύτερα drops που θα φαρμάρω. Δέν έχω κ κανένα mf της προκοπής , 50κάτι ειναι αν θυμάμαι κλ. τα προβλήματα που έγραφα οτι ειχα με errors δεν γινόταν να τα fixάρω με τίποτα. Στο τέλος τσαντίστικα κ πέρασα w7 64bit και τώρα όλα πάνε νεράκι. Ούτε errors , ούτε lag και όλα στο high .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα