Προς το περιεχόμενο

Path of Exile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά βρε ikaruga! Το παιχνίδι το μετέτρεψες από παιχνίδι σε δουλειά :blink:

Άκου εκεί θέλει πλήρη αφοσίωση 24-ώρων!

Σίγουρα το παιχνίδι έχει μπόλικο ψωμί για αυτούς που κυνηγάνε το τέλειο σετάκι πανοπλία-όπλα κλπ κλπ, αλλά μιά χαρά παιχνίδι είναι να το παίξεις στο χαλαρό μόνος σου ή με κανένα φίλο και απλά να γουστάρεις λίγες ώρες τη φορά.

Βρε δεν το λεω σε φαση του να καθεσαι να παιζεις τοσες ωρες, απλα οτι χρειαζεται να εχεις μονιμα την προσοχη σου πανω του. Χρειαζεται μπολικο theory crafting και μπολικα rerolls ή grinding για τα orbs που δινουν refund passive points. Επισης απαιτει πολυ τυχη στο τι items θα σου βγαινουν μεσα απο το crafting. 

Ενταξει εστω λιγο χαραλα με κανα φιλο μπορεις να παιξεις αλλα χανεις ολο το πακετο με αυτον τον τροπο. Αμα γουσταρεις μπορουμε να κανουμε κανα party καμια φορα να ριξουμε ξυλο (skylosmauros ειναι το ονομα μου ingame). 

Και μην φοβασαι, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ συντομα. 

Δημοσ.

Σιγά βρε ikaruga! Το παιχνίδι το μετέτρεψες από παιχνίδι σε δουλειά :blink:

Άκου εκεί θέλει πλήρη αφοσίωση 24-ώρων!

Σίγουρα το παιχνίδι έχει μπόλικο ψωμί για αυτούς που κυνηγάνε το τέλειο σετάκι πανοπλία-όπλα κλπ κλπ, αλλά μιά χαρά παιχνίδι είναι να το παίξεις στο χαλαρό μόνος σου ή με κανένα φίλο και απλά να γουστάρεις λίγες ώρες τη φορά.

Δεν ξέρω ακόμα αν είναι καλύτερο από το Torchlight 2, το artstyle μου αρέσει περισσότερο, αλλά βρισκώμενος κάπου στην μέση του ACT 2, το παιχνίδι παραμένει περίπατος.

Glass cannon και να μην έχεις πεθάνει ούτε μία φορά σε 17 ώρες παιχνιδιού είναι ενδεικτικό της χαμηλής δυσκολίας.

Μια χαρά τα λέει ο ikaragua. Δεν μπορείς να κρίνεις ένα game από τα 20 lvl... και όντως αν θες να μάθεις τι "παίζει" γενικά με το path πρέπει να αφιερώσεις 25 ώρες το 24ωρο!

Το πιο αστείο που είπες πάντως είναι 17ώρες παιχνιδιού στην μέση του ACT2 όπου το χαρακτήρισες "περίπατο" ακόμα κλαίω.. :P

Το τέλειο σετάκι για το build που παίζει ο καθένας σίγουρα υπάρχει...απλά να σε ενημερώσω ότι το καλύτερο gear να έχεις πάλι θα χάνεις στα extreme mod που θα έχει το map (no faceroll)...Βέβαια αν παίζεις softcore δεν σε νοιάζει αυτό, αλλά έχε υπόψιν ότι ακόμα και εκεί (στην τελευταία δυσκολία, στο merciless) όταν ψοφάς, χάνεις και 10% του xp σου..όπου στα 80+ lvl πονάει :P

Και τέλος, δεν υπάρχει game που μπορείς να το συγκρίνεις με το path...ναι έχει τις ρίζες του από το D2 (αφού μέσα στο team έχουν και BrotherLaz) αλλά είναι τόσο competitive που έχει ξεφύγει από τα συνηθισμένα arpg.

Πολύ καλό το torch αλλά αν είχε closed-servers θα το έπαιζα ακόμα...

Διαβάζω όμως για Acts, συνεπώς επαναλαμβανόμενο content με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας, σωστά;

Ναι τα Acts υπάρχουν .... Ξεκινώντας απ'το Normal μετά πάει σε Cruel ( 5% χάνεις σε xp και -20% στα res + του chaos) και Merciless ( 10% σε xp και -60% + του chaos)

Έχει πολλά penalties όπως το xp που παίρνεις σε αναλογία με την περιοχή, στα skill gems, όταν ψοφήσει ο χαρακτήρας (στα softcore), στα unique items κτλ

Το θέμα με τα επαναλαμβανόμενα Act ίσως λυθεί στο μέλλον που θα έχουν βάλει τα 10 Act (στο διάστημα αυτό) Απλά θα είναι 1 playthrough για το τέλος (εικάζω, μην το πάρεις τις μετρητοίς) Στην closed υπήρχε άλλη μια δυσκολία πριν το merciless (το Ruthless) επειδή δεν υπήρχε ACT 3... αλλά πραγματικά δεν φένεται καθόλου. Έχω φτάσει end game πάνω από 50 φορές (παίζω από το 2011) και μόλις φτάσεις στα endgame maps είναι  απόλαυση να τεστάρεις στα όρια το build σου.

http://pathofexile.gamepedia.com/Map

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εψαχνα ενα hack/slash diablo style rpg να περασω ευχαριστα λιγες η και πολλες ωρες .....

Δοκιμασα μια μερα reinstall Diablo 3, login, μετα απο κανα τεταρτο, ....Αντα γεια.. στα τσακιδια

Δοκιμασα την ΙΔΙΑ μερα install Τοrchlight2, αυτο λενε ειναι καλο, χμμμ. blah, Mediocre, even worst..,αντε γεια...στα τσακιδια

Επομενη μερα σε απελπισια, δοκιμαζω το τελευταιο μου χαρτι, βαζω Path of Exile.... και ειδα το φως το αληθινο.!!! :)

Οτι και να λετε , το παιχνιδι ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα αλλα.

Επεξ/σία από stefanos9
  • Like 3
Δημοσ.

Το πιο αστείο που είπες πάντως είναι 17ώρες παιχνιδιού στην μέση του ACT2 όπου το χαρακτήρισες "περίπατο" ακόμα κλαίω.. :P

Έτσι είναι.  Η άγνοια είναι ευλογία, έτσι δεν λένε? :-D

Τώρα που έβγαλα τους Chambers of sins δυσκολεύτηκα λίγο και ήταν ωραία εμπειρία.

Και επειδή μου άρεσε το παιχνίδι και η όλη προσπάθεια των devs πολύ, θα τους δώσω και λεφτά. Λέω να αγοράσω το γατί.

Πάντως το loot είναι λίγο για τα πανηγύρια. Είναι σαν εσκεμμένα να μήν δίνει rare αντικείμενα κατάλληλα για το χαρακτήρα μου.

Δημοσ.
Και επειδή μου άρεσε το παιχνίδι και η όλη προσπάθεια των devs πολύ, θα τους δώσω και λεφτά. Λέω να αγοράσω το γατί.

Πάντως το loot είναι λίγο για τα πανηγύρια. Είναι σαν εσκεμμένα να μήν δίνει rare αντικείμενα κατάλληλα για το χαρακτήρα μου.

Αν είναι να αγοράσεις κάτι αγόρασε stash tabs, ειδικά το πακέτο των 6. Πίστεψέ με αποκλείεται να πάνε χαμένα.

Το loot είναι πολύ σχετική υπόθεση, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα κάτσει κάτι καλό. Τώρα σε normal δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, έφτασα αέρα πατέρα merciless με summoner witch και φορούσα άκυρη μπλε πανοπλία και κάτι άχρηστα uniques, λες και ψώνιζε από τα καλάθια ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ανεβάσεις τα iir / iiq ( magic find ) θα βρίσκεις συχνά rare, και αν τα ανεβάσεις πολύ θα βρίσκεις και uniques.

Stash tabs να πάρεις όπως και δήποτε. ^_^

Δημοσ.

Λοιπόν, έφαγα τα μούτρα μου.

Χωρίς να χάσω σχεδόν ούτε μία φορά έφτασα αισίως στο ACT 3, με την Ranger να είναι level 33.

Δυστυχώς για κάποιο λόγο το επίπεδο δυσκολίας των τεράτων ανέβηκε κάπως απότομα, με αποτέλεσμα να βγαίνουν κάτι unique monsters που με σκοτώνουν στο άψε-σβήσε. Βασικά ο χαρακτήρας μου είναι αδύναμος στα spell resistances, οπότε κάπου εδώ άρχισαν να εμφανίζονται οι τρύπες στο build μου.

Έχω ξεπεράσει τις 35 ώρες παιχνιδιού και αρχίζω σιγά-σιγά να εμφανίζω τα πρώτα σημάδια κόπωσης.

Δημοσ.

Χωρίς να χάσω σχεδόν ούτε μία φορά έφτασα αισίως στο ACT 3, με την Ranger να είναι level 33.

Δυστυχώς για κάποιο λόγο το επίπεδο δυσκολίας των τεράτων ανέβηκε κάπως απότομα, με αποτέλεσμα να βγαίνουν κάτι unique monsters που με σκοτώνουν στο άψε-σβήσε. Βασικά ο χαρακτήρας μου είναι αδύναμος στα spell resistances, οπότε κάπου εδώ άρχισαν να εμφανίζονται οι τρύπες στο build μου.

Έχω ξεπεράσει τις 35 ώρες παιχνιδιού και αρχίζω σιγά-σιγά να εμφανίζω τα πρώτα σημάδια κόπωσης.

Χα, welcome. Στα λεγαμε δε στα λεγαμε? Εγω την πρωτη φορα ξεκινησα με μαγισα. Περιπατος δεν ηταν με αυτην ετσι και αλλιως και απο τη μεση του Act 2 και μετα οι τρυπες μου στο build ειχαν γινε χαβουζες αλλα στο Act 3 παρεδωσα τα οπλα με αυτην. Ξαναξεκινησα το παιχνιδι σαν Shadow δινοντας το 90% των passive μου σε HP/Dodge/Resists και τα πηγα πολυ, πολυ καλυτερα. Πραγματι μεχρι και την αρχη του Act 3 περιπατος κανονικος. Μετα δυσκολεψε φυσικα αποτομα αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν τα καταφερνω. Πρεπει ομως να αρχισω να ριχνω λιγους ποντους και σε damage nodes. Δεν παιζω βεβαια τωρα γιατι καπως το βαριεμαι το παιχνιδι παιζοντας μονος. 

Δημοσ.

Καλώς ήρθατε, περάστε, καθήστε, με τις υγείες σας :D

Το πρόβλημα που έχεις είναι το Puncture και το Poison damage, εικάζω. Δεν έχω ιδέα για το πώς παίζει ο ranger από πλευράς tree, αλλά επειδή είσαι ακόμα normal θα σου πρότεινα να κινηθείς επιθετικά. Αν δεν έχεις βγάλε ένα 4 - link chest ή bow ή και τα δύο και δοκίμασε να παίζεις με lightning (shock) ή/και frost damage (stun) με τα αντίστοιχα penetrations. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα decoy totem ή/και summon skeletons για να τραβάνε τους αντιπάλους. Δώσε επίσης προσοχή στις αύρες ενώ αν βασίζεσαι στο physical damage σκέψου το life steal ή το life on hit. Σε εξοπλισμό είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις αλλά τα σχετικά skill gems είναι βασικότατα και βρίσκονται εύκολα

Σε αυτή τη φάση, πάντως, είναι πολύ προτιμότερο να φαρμάρεις μια περιοχή για λίγο ώστε να σου κάτσουν 1 - 2 καλά drops και να προχωρήσεις (life - resists, dmg και φυσικά affixes της προκοπής, ακόμα και με μέτρια rolls) παρά να βάλεις λάθος πόντους στο passive tree. Στο normal το πρόβλημα λύνεται με πολύ απλό τρόπο, και λέγεται gear. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ να αγοράσεις κάτι από άλλο παίκτη, είναι σπατάλη orbs σε αυτό το επίπεδο, εκτός αν πρόκειται για skill gems που τα περισσότερα κοστίζουν 1 alchemy/fusing μέχρι 1 chaos.

Γράψε επίσης εδώ το in game name σου να σε βρω :)

• Like 1
Δημοσ.

Το ingame name της Ranger μου είναι Alkins.

Βασικά ο χαρακτήρας στα passives είναι μέχρι τώρα όλο dexterity/damage/speed nodes

Μέχρι τώρα ήμουν σχεδόν αποκλειστικά με split arrow+fork και πού και πού κάνα totem, fire arrow, ice arrow κλπ για το χαβαλέ.

Προφανώς τώρα πρέπει να αρχίσω να παίζω πιό στρατηγικά.

Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι άργησε το παιχνίδι να γίνει challenging, διότι τώρα είμαι στη φάση που αρχίζω να χορταίνω και να κοιτάω άλλα games.

Ξεκίνησα το Castlevania, δεν μπορώ να πώ ότι με ξετρέλανε, αλλά επι του παρόντως σαν να με τραβάει πιό πολύ.

Και έχω και το Zelda του 3DS στη ζελατίνα του ακόμα.

Α, ναι, έχω και Διπλωματική για το Μεταπτυχιακό. Αυτό και αν δεν είναι σούπερ game....

Δημοσ.

Ω, μην ανυσηχείς, όταν το τερματίσεις και μπεις cruel, και φας και τα resist penalties και πρέπει να χτίσεις σιγά σιγά gear σε συνδυασμό με auras και ένα πιο συγκεκριμένο passive tree κατά νου, θα σου ξανάρθει η όρεξη :)

Δημοσ.

θα σας φανεί περίεργο αλλα ο μόνος λόγος που δεν παίζω το game (είχα παίξει beta) ειναι οτι με μπερδεύει το tree (βασικά με πιάνει πονοκέφαλος). 

Θα μου πείτε γιατι δεν μπαίνω σε κάποιο guide 
μα και με αυτά παθαίνω το ίδιο , ειναι υπερβολικά πολύπλοκα τα πράγματα και πέρασαν τα χρόνια της υπομονής που καθόμουν και έβγαζα τα μάτια μου να καταλάβω ενα game. 

κάθε μέρα λεω να το αρχίσω κ το έχω και κάθεται στο σκληρό ..

μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο build για melee που να βγάζει solo το περισσότερο παιχνίδι ή τέλος πάντων κάποιο build που να είσαι χαλαρός μέχρι να το μάθεις ?

respec γίνεται ? κ αν ναι ειναι free ή φθηνό ή πρέπει να είσαι στην τσίτα στο στήσιμο του char μη κάνεις καμια μαλακία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...