Gilmaru Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Είναι πιθανό να έχουν παραπάνω άτομα than they can handle atm.
PsyGreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 εγώ ανάποδα, στο Cruel είχα αρκετά Desync, και εδώ και μέρες στο Merciless τίποτα λολ αυτό το Ledge έχει φάει πολύ farming
xaralas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Σημερα ηταν αρκετα καλα τα πραγματα, καθολου lag ή desyncs. Α συμβουλη, μην πουλατε τα low level uniques, ειδικα τα weapons, κανουν το lvling so much fun! 1
PsyGreg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Σημερα ηταν αρκετα καλα τα πραγματα, καθολου lag ή desyncs. Α συμβουλη, μην πουλατε τα low level uniques, ειδικα τα weapons, κανουν το lvling so much fun! εννοείτε! τσάμπα αγοράζουμε Premium Stash Bags? 1
xaralas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 εννοείτε! τσάμπα αγοράζουμε Premium Stash Bags? Εγω ο χαζος τα πουλουσα, μονο 1 2h sword κρατησα και τωρα το καταλαβα
PsyGreg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 έριξα πολύ ξύλωμα στο Skill Map μου με κύριες αλλαγές : Dodge , δεν περίμενα να βγει τόσο καλό (ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιούσα Armor/ES items) αρκετά HP nodes πόντους σε Movement Speed & Attack Speed
PsyGreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 πρώτη φορά στο παιχνίδι χθες μπήκα σε Queue List όταν έκανα Log In (!!!)
PsyGreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΓΙΝΕ FULL RESET ΣΤΟ SKILL TREE!! ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δεν εγινε reset σε ολους. Μαλλον μονο στους duelists.
Tobajara Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Παίζω duelist και όντως, έβαλαν κουμπί για reset. Επίσης πρέπει να έκαναν μια μικρή αλλαγή σε κάποια skills, γιατί μου έλειπε ελάχιστο intelligence για ένα ζευγάρι μπότες και όταν μπήκα στο παιχνίδι μπορούσα να το χρησιμοποιήσω κανονικά χωρίς να έχει αλλάξει το requirement. Επίσης, το build μου φαίνεται να δουλεύει κανονικά οπότε δε σκοπεύω να αλλάξω τίποτα.
-Mayhem- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Τι παιχταρά είναι αυτός ο Shadow ρε μάγκες...πιο πολύ από τον Ranger μ'αρέσει τελικά...αν και δεν έχω παίξει πολύ PoE,δεν έχω άποψη για το παιχνίδι ακόμα,αλλα ο Shadow με έφτιαξε!!! μου φέρνει σε φάση Rogue ή κάνω λάθος....για πείτε μου καμια γνώμη
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Πραγματι ο shadow εχει πολλες καλες επιλογες για να παιξεις. Μπορεις να τον παιξεις σαν rogue, wizard ή spellsword που συνδιαζει και τα 2. Προσωπικα εχω ενα μιξ απο skills αλλα οσο προχωραω θα δω τι τελικα θα του βαλω. Προς το παρον μια χαρα με βολευει και σε μαχη σωμα με σωμα και σε μαγειες. Λογο της φυσης του ειναι καλυτερα να δωσεις βαση σε lighting ή frost elemental για μαγειες και weapon effects. Frost γιατι παντα βολευει το παγωμα και slow αντιπαλων και lighting γιατι απαξ και φανε shock τρωνε 30% παραπανω damage απο ολες τις πηγες.
Gilmaru Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Σήμερα ψόφισα στο hardcore λόγω desynch.. RIP my 55lvl templar. Συνεχίζω στο default..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα