link012000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) όποιος είναι στην beta ας μας πει την άποψη του αν αξίζει... και οποίος έχει κάνα κλειδί και είναι και άγιος άνθρωπος ας μου το στείλει. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2012 από link012000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Σου εστειλα Beta key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link012000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Σου εστειλα Beta key :wub: Σ'ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Και εδώ παιδιά αν παίζει κανα extra ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Κέρδισα ένα key για beta και για 2-3 μέρες που έπαιξα δεν ενθουσιάστικα. Ανούσιο story, χωρίς ήχο στα dialogs και ένα κακό για εμένα αλλά προτότυπο δε money system, πράγματα που από beta σε final δεν πρόκειται να αλλάξουν. Στα θετικά είναι ότι αποτελεί μια πολύ καλή αντιγραφή του diablo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Path of Exile – Public Stress Test Weekend Starts In March 30th Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Παιδες αν παιζει beta key δωστε και σε μενα.Θενξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 και εγω θα ήθελα ενα beta key αν υπάρχει , θένξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Grinding Gear Games, the New Zealand developer of the much-anticipated action RPG Path of Exile, have announced that its Beta will be open to the public for stress testing this weekend: March 30-April 1. Ανοιχτή θα είναι λέμε για το ΣΚ, τι κλειδί ζητάτε από άλλους;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καθαρή αντιγραφή του Diablo είναι το παιχνίδι. Τώρα αν είναι καλό ή όχι δεν ξέρω, από ένα βιντεάκι που είδα καλό φάνηκε για Free Game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Grinding Gear Games, the New Zealand developer of the much-anticipated action RPG Path of Exile, have announced that its Beta will be open to the public for stress testing this weekend: March 30-April 1. Ανοιχτή θα είναι λέμε για το ΣΚ, τι κλειδί ζητάτε από άλλους;;; Για το ΣΚ μονο οπως ειπες... Καθαρή αντιγραφή του Diablo είναι το παιχνίδι. Τώρα αν είναι καλό ή όχι δεν ξέρω, από ένα βιντεάκι που είδα καλό φάνηκε για Free Game. Ολα αντιγραφες ειναι με αυτη την λογικη.Ειμαι φαν του Diablo χρονια τωρα αλλα αυτο δε με εμποδιζει να δοκιμαζω και αλλα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Προφανώς και όλα τα παιχνίδια αυτού του είδους είναι αντιγραφές του Diablo καθώς το Diablo δημιούργησε αυτό το Sub-Genre. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δεν διαφωνω ρε συ αλλα αυτο δεν παει να πει οτι επειδη το Diablo δημιουργησε μια σχολη,θα ειναι και παντα καλυτερο.Τα πραγματα προχωρουν οπως η ζωη.Παρε τα πρωτο Alone in the Dark.Ναι,δημιουργησε αυτο που λεμε survival horror,ναι ειναι all time classic αλλα οπως και να το κανεις,το Silent Hill και το Resi ειναι κλασεις ανωτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μα ούτε εγώ είπα τίποτα τέτοιο εδώ, σε άλλο Thread το έχω πει Το παιχνίδι φαίνεται καλό για Free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Άντε να παίξουμε λίγο κ από αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα