EKTELESTES Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ναι, έχουν ήδη κάνει τρομερή δουλειά και θα κάνουν άπειρα πράγματα ακόμα. Το παιχνίδι είναι απόλαυση παρά τις αποσυνδέσεις των ημερών. Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Επειδή το καλό hack and slash μυρίζει, κάνει μπαμ, φαίνεται με τη μία, το παιχνίδι έχει και από εμένα ψήφο εμπιστοσύνης. Ξεκίνησα duelist φανατικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό αλλά αυτό με τις αποσυνδέσεις πρέπει να το φτιάξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό αλλά αυτό με τις αποσυνδέσεις πρέπει να το φτιάξουν... μάλλον είναι η γραμμή σου,γιατί έπαιζα 5ώρες str8 και ήμουν οκ,δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι θέμα όμως όπως λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Σε MAC παιζει παιδια? δεν ειδα κατι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Σε MAC παιζει παιδια? δεν ειδα κατι.... Όχι native...επίσημα τουλάχιστον έχουν πει ότι έχουν δώσει προσοχή για τώρα μόνο για Windows.. Unofficial Path Of Exile Mac OS X port, v3.7 testhttp://www.pathofexile.com/forum/view-thread/48708 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Όχι native...επίσημα τουλάχιστον έχουν πει ότι έχουν δώσει προσοχή για τώρα μόνο για Windows.. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/48708 Μαλιστα! και τι επιπτωσεις θα εχω αν το παιξω ετσι? η δεν επειρεαζει σε κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaynard Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 βρισκομαι στο cruel difficulty , οποιος θελει κουβεντουλα~coop ας στειλει friend invite το ονομα του χαραχτηρα: vaynardsux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 μάλλον είναι η γραμμή σου,γιατί έπαιζα 5ώρες str8 και ήμουν οκ,δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι θέμα όμως όπως λες. Kαι εμένα μου έτυχε να παίξω ~3 ώρες και να μην με πετάξει καθόλου και την άλλη μέρα σε 1 ώρα με είχε πετάξει 4 φόρες... Αν και με Wind-Tellas πιστεύω ότι είναι θέμα του παιχνιδιού όταν πχ με τόσες ώρες PS2 δεν είχα ποτέ ούτε μία αποσύνδεση, όπως και με όλα τα άλλα multiplayer που παίζω/δοκιμάζω κατά καιρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι προβλημα του game παιδια, κρασαρουν οι σερβερς οταν μπαινει μαζικα η Ευρωπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ναι αφού το έχουν παραδεχτεί και ψάχνουν για λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Χτες παντως δεν ειχα ουτε ενα dc,αρα ειναι σε καλο δρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Σήμερα εγώ σε ~3 ώρες παιχνιδιού είχα μόνο μία αποσύνδεση και αυτή στο τέλος, άρα το βελτιώνουν όσο πάει..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά μια χαζή ερώτηση...σε μεγαλύτερα lvl υπάρχουν full armors ή είμαι καταδικασμένος μια ζωή να βλέπω τα μπούτια του Templar καθώς τρέχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Είχα χρόνια να κολλήσω έτσι με παιχνίδι. Απίστευτό Κόλλημα, απίστευτη δουλειά και το βελτιώνουν συνεχώς! Τους έδωσα 50$ για να αγοράσω διάφορα έξτρα και αξίζει το κάθε cent. Πχ με 20$ παίρνεις 6 premium stash tabs και τακτοποιείς τα αντικείμενα σου μια χαρά + αλλάζεις χρώμα και όνομα στα tabs. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα