Προς το περιεχόμενο

Path of Exile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, έχουν ήδη κάνει τρομερή δουλειά και θα κάνουν άπειρα πράγματα ακόμα.

Το παιχνίδι είναι απόλαυση παρά τις αποσυνδέσεις των ημερών. Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή το καλό hack and slash μυρίζει, κάνει μπαμ, φαίνεται με τη μία, το παιχνίδι έχει και από εμένα ψήφο εμπιστοσύνης. Ξεκίνησα duelist φανατικά!

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό αλλά αυτό με τις αποσυνδέσεις πρέπει να το φτιάξουν...

μάλλον είναι η γραμμή σου,γιατί έπαιζα 5ώρες str8 και ήμουν οκ,δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι θέμα όμως όπως λες.

Δημοσ.

Όχι native...επίσημα τουλάχιστον έχουν πει ότι έχουν δώσει προσοχή για τώρα μόνο για Windows..

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/48708

Μαλιστα!  και τι επιπτωσεις θα εχω αν το παιξω ετσι? η δεν επειρεαζει σε κατι?

Δημοσ.

μάλλον είναι η γραμμή σου,γιατί έπαιζα 5ώρες str8 και ήμουν οκ,δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι θέμα όμως όπως λες.

Kαι εμένα μου έτυχε να παίξω ~3 ώρες και να μην με πετάξει καθόλου και την άλλη μέρα σε 1 ώρα με είχε πετάξει 4 φόρες...  :mad:

Αν και με Wind-Tellas πιστεύω ότι είναι θέμα του παιχνιδιού όταν πχ με τόσες ώρες PS2 δεν είχα ποτέ ούτε μία αποσύνδεση, όπως και με όλα τα άλλα multiplayer που παίζω/δοκιμάζω κατά καιρούς.

Δημοσ.

Σήμερα εγώ σε ~3 ώρες παιχνιδιού είχα μόνο μία αποσύνδεση και αυτή στο τέλος, άρα το βελτιώνουν όσο πάει..!!

Δημοσ.

Παιδιά μια χαζή ερώτηση...σε μεγαλύτερα lvl υπάρχουν full armors ή είμαι καταδικασμένος μια ζωή να βλέπω τα μπούτια του Templar καθώς τρέχει; :eek:

Δημοσ.

Είχα χρόνια να κολλήσω έτσι με παιχνίδι. Απίστευτό Κόλλημα, απίστευτη δουλειά και το βελτιώνουν συνεχώς!

Τους έδωσα 50$ για να αγοράσω διάφορα έξτρα και αξίζει το κάθε cent. Πχ με 20$ παίρνεις 6 premium stash tabs και τακτοποιείς τα αντικείμενα σου μια χαρά + αλλάζεις χρώμα και όνομα στα tabs.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...