xaralas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δυστηχως δεν μου εκανε τo κλικ,το βαριομουν οσο επαιζα,αν εξαιρεσεις τα ωραια γραφικα δεν βρηκα κατι αλλο να με κεντρισει... θα τοξαναδοκιμασω πιο πολλες ωρες γτ κανα 3ωρο προλαβα μονο. Μεχρι ποτε θα ειναι ανοιχτο? Στην αρχη ειναι αρκετα αργο, κανεις miss στα hits και ναι μπορει να σε κουρασει λιγο. Αλλα πιστεψε με οσο προχωρας μερα με την νυχτα γινεται πολυ εθιστικο το combat του. Νομιζω ειναι σκοπιμως ετσι, ξεκινας εξοριστος σε ενα μερος, γυμνος με ενα σαπιο-οπλο, ε δεν μπορεις να εισαι και Statham 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nocturne Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εχω να νιωσω αυτο το feeling με rpg απο την φορα που επαιξα το DIABLO 1 θεωρω οτι τα ατομα εκαναν αρκετη καλη δουλεια χωραει βεβαια αρκετες βελτιωσεις αλλα αν ανολογιστειτε οτι ειναι δωρεαν τοτε αξιζει την προσοχη σας κ ισως κ την υποστηριξη απο οσους μπορουν Μπραβο παντως στους developers 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 έχει δυο φανερά προβλήματα το game χάρτης απαραδεκτος και inventory εκνευριστικά μικρο τα άλλα τρώγονται επειδή είναι free δεν έχω μεγάλες προσδοκίες αλλά ένα γ@μοχάρτη θα μπορούσαν να φτιάξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reinhart84 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ακόμα σε beta ειναι το παιχνίδι..κάπου διάβασα ότι ο χάρτης θα αλλάξει, αλλά το δουλεύουν ακόμα..επίσης θα προσθέσουν κι άλλο act...κατά τη γνώμη μου το gameplay του είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε arpg..η χαρά της δημιουργίας ένα πράμα...απο το πιο ακυρο αντικείμενο μπορείς να βγάλεις παπάδες...και με το συνδιασμό skill tree και skill gems δεν υπάρχει όριο στο τι builds μπορεις να δοκιμάσεις..κι απλά είναι τζάμπα... αα Prospector8 ανοιχτό θα είναι απο δω και πέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 http://uk.ign.com/videos/2013/01/28/path-of-exile-open-beta-commentary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Path of Exile open beta hosted nearly 70,000 players over weekend 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Το παιχνίδι απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ. Και πλήρη ελευθερία στον σχεδιασμό του χαρακτήρα έχεις και..πραγματικά νιώθεις ότι τον ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙΣ. Άσε που ψοφάς για πλάκα αν δε προσέξεις. Έχει πρόκληση, δεν είναι φάση κλικ-κλικ άντε γεια. Θέλει σκέψη το τί θα κάνεις και πώς θα το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 To έχω βάλει κι εγώ να κατεβαίνει, να δω κατά πόσο αξίζει..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 http://www.nerfnow.com/comic/940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Damage αριθμάκια θα βάλουν να φτιαχτούμε επιτέλους;2 χρόνια τώρα και ακόμα να νιώσουν τι θέλει το game τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δεν νομίζω να βάλουν ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με αποσυνδέσεις όταν φορτώνουν οι servers ή μόνο σε εμένα έτυχε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 όλοι έχουμε προβλημα μάλλον δεν περίμεναν τόσο πολύ λαό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 όλοι έχουμε προβλημα μάλλον δεν περίμεναν τόσο πολύ λαό Προφανώς...Ένα quest τρείς χρειάστηκε να το τρέξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mayhem- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Διαβάζω πολύ καλά λόγια...το μπάλα να κατεβει,για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα