Tmark Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Για μένα δυστυχώς είναι χειρότερο από τις προσδοκίες που είχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα ξαναπαίξω σήμερα. Όπως είχα πει, τελευταία φορά που είχα παίξει (public beta test ), δεν με είχε συγκινήσει πολύ. Βέβαια περίμενα και D3. Καταλαβαίνετε δηλαδή πόοοοοτε είχα παίξει. Από τότε έχει αλλάξει αρκετά; Και αν πας μεγαλύτερα levels φαίνεται πόσο custom είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 σαν open beta νομιζω το map με χαλαει λιγο.δεν με βοηθαει πολυ.δεν το εβαζαν πανω δεξια καλυτερα ρε γμτ? Τι εννοεις πανω δεξια; Εκει δεν ειναι; Για δες στα options μηπως ειναι ρυθμιση γιατι εγω το εχω κανονικα πανω δεξια! Γενικα ομως το map ειναι πολυ χαλια, το καλο ειναι οτι εχουν πει οτι θα αλλαξει μεχρι να κυκλοφορησει κανονικα το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 θα το κοιταξω γιατι επαιξα λιγο κ δεν μου ειχε το map επανω κ παταγα το icon οπου το εβγαζε σε ολη την οθονη κ το κουναγες με τα arrow keys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να το διαλέξεις από Options -> UI, αν δεν κάνω λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Site: http://code.google.com/p/path-of-exile-skilltree-planer/downloads/detail?name=POESKillTree_1.31.zip">Skill tree calculator 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 [link=http://code.google.com/p/path-of-exile-skilltree-planer/downloads/detail?name=POESKillTree_1.31.zip]Skill tree calculator Πολυ καλο, thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 έχουμε κανένα site με έτοιμα build για witch ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Πολύ μπέρδεμα το Passive Skill Tree δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις και τι δρόμο να ακολουθήσεις Πάντως μου έχει αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις το παιχνίδι μιας και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι free indie game.Νομίζω οι φανς των συγκεκριμένων παιχνιδιών αξίζει να του ρίξουν μια ματιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogasgeo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 guilds έχει το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ παιχνίδι, ΕΥΓΕ στα παλικάρια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Πολύ μπέρδεμα το Passive Skill Tree δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις και τι δρόμο να ακολουθήσεις Πάντως μου έχει αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις το παιχνίδι μιας και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι free indie game.Νομίζω οι φανς των συγκεκριμένων παιχνιδιών αξίζει να του ρίξουν μια ματιά. Βασικα πιο πολυ Jungle ειναι παρα Tree Και εγω το βρισκω εξαιρετικο ως τωρα, βεβαια εχει ακομα πολλα περιθωρια βελτιωσης (εξαλλου beta ειναι) αλλα ειναι στον σωστο δρομο. Το polish που εγινε απο το καλοκαιρι που το ειχα δοκιμασει ειναι πολυ μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δυστηχως δεν μου εκανε τo κλικ,το βαριομουν οσο επαιζα,αν εξαιρεσεις τα ωραια γραφικα δεν βρηκα κατι αλλο να με κεντρισει... θα τοξαναδοκιμασω πιο πολλες ωρες γτ κανα 3ωρο προλαβα μονο. Μεχρι ποτε θα ειναι ανοιχτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέχρι το τέλος του κόσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Καλη φαση Βασικα αμα αναλογιστεις οτι ειναι indie το game τοτε εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και σιγουρα θα ειναι ακομα καλυτερα πραγματα στην τελικη εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα