Προς το περιεχόμενο

live chat script

FISHERAKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι έτοιμο σου προτείνω το XAT Chat που έχει έτοιμο κώδικα για free chatrooms και απλά τον κάνεις copy-paste στην σελίδα σου. Είναι σε flash και έχει από εικονίδια μέχρι και ήχους όταν έρχονται καινούργια μηνύματα :-)

Δημοσ.
μια χαρά.. υπάρχει κάποιος τρόπος να φορτώσω φορουμ στο σιτε μου?? δεν εχω σύνδεση FTP

Πώς ανανεώνεις το site σου; Με κάποιο File Manager υποθέτω...; Μπορείς να ανεβάσεις τα αρχεία του Forum στον server σου και μετά να το ρυθμίσεις. Θα χρειαστείς πρόσβαση στον server (είτε φυσική, είτε με κάποιο Control Panel*) για να δημιουργήσεις μια βάση δεδομένων (databases) για το Forum.

Υπάρχουν πολλά έτοιμα forums, εγώ έχω χρησιμοποιήσει SMF (SimpleMachinesForum) στο παρελθόν και είμαι πολύ ευχαριστημένος :-)

*Για παράδειγμα το phpMyAdmin, που είναι και απ' τα πιο γνωστά ;)

Δημοσ.
Πώς ανανεώνεις το site σου; Με κάποιο File Manager υποθέτω...; Μπορείς να ανεβάσεις τα αρχεία του Forum στον server σου και μετά να το ρυθμίσεις. Θα χρειαστείς πρόσβαση στον server (είτε φυσική, είτε με κάποιο Control Panel*) για να δημιουργήσεις μια βάση δεδομένων (databases) για το Forum.

Υπάρχουν πολλά έτοιμα forums, εγώ έχω χρησιμοποιήσει SMF (SimpleMachinesForum) στο παρελθόν και είμαι πολύ ευχαριστημένος :-)

*Για παράδειγμα το phpMyAdmin, που είναι και απ' τα πιο γνωστά ;)

κοίτα το σιτε που έκανα είναι απο μια δωρεάν εταιρία που όπως ξέρεις έχει δικιά του ιαχείρηση δεν έχω πρόσβαση κάπου αλλού και δεν έχω βρεί κάποιο τρόπο να φορτώνω αρχεία στο server. συγκεκριμένα ειναι η webnode.com

Eπίσης έχω τη δυνατότητα να προσθέτω widgets!

και το σιτε μου http://www.kidonies.com

Δημοσ.
κοίτα το σιτε που έκανα είναι απο μια δωρεάν εταιρία που όπως ξέρεις έχει δικιά του ιαχείρηση δεν έχω πρόσβαση κάπου αλλού και δεν έχω βρεί κάποιο τρόπο να φορτώνω αρχεία στο server. συγκεκριμένα ειναι η webnode.com

Eπίσης έχω τη δυνατότητα να προσθέτω widgets!

και το σιτε μου http://www.kidonies.com

Συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις ή υπάρχει μια επιλογή στο Control Panel για τη διαχείρηση απ' την οποία μπορείς να ανεβάσεις αρχεία (συνήθως λέγεται "File Manager" ή κάπως έτσι) ή αλλιώς κάποιο plugin/widget/extension που προσθέτει μια ενότητα "Forum".

Αν δε μπορείς να ανεβάσεις με τίποτα αρχεία και δε σου προσφέρει η υπηρεσία σου κάποια δυνατότητα για forum (δεν έχω χρησιμοποιήσει την Webnode ποτέ), τότε μπορείς να αλλάξεις τους servers του domain name σου σε κάποια free hosting υπηρεσία (ή να πληρώσεις μια hosting υπηρεσία για περισσότερη αξιοπιστία και δυνατότητες), να μεταφέρεις το περιεχόμενο που έχεις ως τώρα και να συνεχίσεις από εκεί όπου θα έχεις τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων και να φτιάξεις το forum που θες.

Δε θα σου πω τώρα περισσότερες πληροφορίες για hosting υπηρεσίες, αν δεις ότι δε γίνεται αλλιώς και αποφασίσεις να κάνεις την αλλαγή γράψε εδώ... θα παρακολουθώ το θέμα και θα σου πω περισσότερα τότε ;)

Δημοσ.

φίλε μου χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!

βρήκα ένα file manager πιθανός αυτό εννοείς.. τώρα που θα βρώ ένα έτοιμο forum να το κάνω upload??

Δημοσ.
φίλε μου χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!

βρήκα ένα file manager πιθανός αυτό εννοείς.. τώρα που θα βρώ ένα έτοιμο forum να το κάνω upload??

Όπως είπα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...