algox Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 οριστε πολυ καλο τροφοδοτικο απο αποψη ποιοτητας με εγγυηση 5 χρονων απο Πλαισιο¨http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Psu-750W-Gx750W-RS750-ACAAE3-EU.htm τωρα σχετικα με τα παραπονα μονο και μονο στο insomnia να ψαξεις πιστευω θα αλλαξεις γνωμη. αν θες ομως περισσοτερα πειστηρια πες μου για να παρεις μια ιδεα, σημερα πετυχα αυτο στο forum: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=400260 υπαρχουν και αλλα πολλα αν θες να ψαξεις. Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου katsikoula.Απλα εγω απο το e-shop δεν μπορω να πω να μου τα φερουν ολα τα κομματια μαζι χωρις να μου τα συναρμολογησουν?Δηλαδη θελω να ειναι π.χ το τροφοδοτικο στο κουτι του,η καρτα γραφικων στο κουτι της κλπ.Ετσι σκεφτομαι να το κανω.
katsikoula Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου katsikoula.Απλα εγω απο το e-shop δεν μπορω να πω να μου τα φερουν ολα τα κομματια μαζι χωρις να μου τα συναρμολογησουν?Δηλαδη θελω να ειναι π.χ το τροφοδοτικο στο κουτι του,η καρτα γραφικων στο κουτι της κλπ.Ετσι σκεφτομαι να το κανω. εννοειται!!! θα το αφησεις σαν σημειωση! ενα αλλο περιστατικο που θυμηθηκα για το eshop: καποιος παρηγγειλε κομματια pc και ειχε τονισει να μην τα ενωσουν αλλα να τα φερουν στα κουτια τους οπως ακριβως θες και εσυ αλλα αυτοι τα ενωσανε
Dropsreef Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιος ο λογος να παραγγειλεις ολο το συστημα απο e-shop οταν μαλιστα δεν το θες και συναρμολογημένο? Και μικρη ποικιλία σε προϊοντα αλλα και υψηλες τιμες συγκριτικά με αλλα καταστήματα
katsikoula Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιος ο λογος να παραγγειλεις ολο το συστημα απο e-shop οταν μαλιστα δεν το θες και συναρμολογημένο? Και μικρη ποικιλία σε προϊοντα αλλα και υψηλες τιμες συγκριτικά με αλλα καταστήματα συμφωνω απολυτως. μπορεις περα απο το πλαισιο να δεις και το pc1 (χωρις να ξερω για after shale υποστηριξη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.