Προς το περιεχόμενο

Σου αρέσει η πόλη σου;

ElChat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η Καστοριά είναι, κατά τη γνώμη μου, η ομορφότερη ελληνική "πόλη".

Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να ζω εκεί, λόγω μεγέθους, αλλά αισθητικά θεωρώ πως είναι κούκλα με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες.

Η Καστοριά είναι όντως πολύ ωραία πόλη και πιστεύω δεν τις λείπει τπτ. :-)

Δημοσ.

Άκουσα σήμερα τον Δήμαρχο της Αθήνας κ. Κακλαμάνη να λέει πως έχει κάνει έργο. ΟΚ, να το δεχτώ, γιατί όμως δεν φαίνεται; Θέλω να πω πως αυτή η Ομόνοια είναι άθλια, όχι μόνο από την απαίσια πλατεία αλλά και από αυτούς που είναι πάνω σε αυτήν και στην γύρω περιοχές! Παντού υπάρχουν μετανάστες. Το Παρίσι(μιλάω για αυτό γιατί πηγαίνω συχνά) έχει πάρα πολλούς αλλά δεν υπάρχει πουθενά αυτή η κατάσταση. Προσπαθώ να μην είμαι ρατσιστής, δεν θέλω να είμαι ρατσιστής αλλά όταν πάω στο κέντρο της Αθήνας-Ελλάδας και δεν ακούω ελληνικά και όχι μόνο δεν ακούω ελληνικά αλλά και να με αγριοκοιτάνε επειδή είμαι και Έλληνας πάει πολύ.

Δημοσ.
Άκουσα σήμερα τον Δήμαρχο της Αθήνας κ. Κακλαμάνη να λέει πως έχει κάνει έργο. ΟΚ, να το δεχτώ, γιατί όμως δεν φαίνεται; Θέλω να πω πως αυτή η Ομόνοια είναι άθλια, όχι μόνο από την απαίσια πλατεία αλλά και από αυτούς που είναι πάνω σε αυτήν και στην γύρω περιοχές! Παντού υπάρχουν μετανάστες. Το Παρίσι(μιλάω για αυτό γιατί πηγαίνω συχνά) έχει πάρα πολλούς αλλά δεν υπάρχει πουθενά αυτή η κατάσταση. Προσπαθώ να μην είμαι ρατσιστής, δεν θέλω να είμαι ρατσιστής αλλά όταν πάω στο κέντρο της Αθήνας-Ελλάδας και δεν ακούω ελληνικά και όχι μόνο δεν ακούω ελληνικά αλλά και να με αγριοκοιτάνε επειδή είμαι και Έλληνας πάει πολύ.

το καλοκαιρι ειχα χαθει κατι φορες στην αθηνα. λεω οκ θα ρωτησω καποιον στην σταση του λεωφορειου. δεν μιλαγε κανενας ελληνικα. και δεν ηταν μια φορα που εγινε αυτο:eek::eek::eek:

Δημοσ.

οφούυυυυυυυυυυυ !!

Η κάθε πρωτεύουσα έχει τόσο πολύ πλυθυσμό που ενίοτε,ναι μαζεύονται και ξένοι ανά περιοχές ! τι να κάνουμε δηλαδή ;

Ελ τσατ έλα στην περιοχή που μένω εγώ και έχει μόνο Ελληνικά μαγαζιά και περνάνε μόνο Έλληνες και αν δεις Γερμανό γράψε μου ! Το ίδιο γίνεται και στα "Ιταλικά" σοκάκια ,και έχουμε κατοίκους μισό εκ.! Η Αθήνα δλδ δεν θα έχει τέτοιες περιοχές ; και το Βερολίνο έχει και το Παρίσι έχει και το Λονδίνο έχει !

οχι δεν μου αρέσει και τόοοσο η πόλη που μένω

παλιά ήταν μια κούκλα αλλά τώρα όλο χτίζουν χτίζουν χτίζουν ....η μισή πόλη είναι υπό κατασκεύασμα ...φασαρία κακό λες και είμαστε στο Detroit ....έχουν φτιάξει ένα σωρό γραφεία και άλλα τέτοιου είδους υποδομές 5όροφα και βάλε και κανείς δεν τα νοικιάζει ...κάθονται εκεί να μας χαζοκοιτάνε από τα άδεια παράθυρα που είναι ακόμα μες στην σκόνη και την βρωμιά ...το μόνο καλό είναι ότι δεν μένω πολύ στο κέντρο και έχουμε πολύ πράσινο

20838_1213754963269_1810669579_429202_7037813_n.jpg

και τα πάρκα μες στην πόλη είναι τα καλύτερα (δύο καλά δλδ:P)

38615_1567823354957_1216645551_1613845_8051473_n.jpg

Οσο για την Πρέβεζα ,ε,τι να λέμε για μένα η πιο όμορφη πόλη :o :mrgreen:

Δημοσ.

Οσο για την Πρέβεζα ,ε,τι να λέμε για μένα η πιο όμορφη πόλη :o :mrgreen:

Πως να μην ειναι καλη η Πρεβεζα, αφου εχει διπλα της την Αρτα! :P

Δημοσ.
Για την Θεσσαλονικη εχει κανεις συμπατριωτης φωτο απο παλια???

ρε φιλε δεν χρειαζεται φωτο της Θεσσαλονικης....Ειναι απλα η Τελειοτητα προσωποποιημενη.....Δεν πιστευω να υπαρχει αντιρηση...

Δημοσ.
ρε φιλε δεν χρειαζεται φωτο της Θεσσαλονικης....Ειναι απλα η Τελειοτητα προσωποποιημενη.....Δεν πιστευω να υπαρχει αντιρηση...

Δεν αντιλεγω,λατρευω παρα πολυ τις βραδινες βολτες στο καπανι και την κεντρικη αγορα,στα παλια κτηρια στην Βενιζελου κλπ

Αλλα ηθελα να δω φωτογραφιες απο την Χρυση εποχη των Λαδαδικων,της Εβραικης συνοικιας και της Κεντρικης τραπεζας στην Βαλαωριτου,τα Νεοκλασσικα επι της Β.Ολγας,το Τραμ που περνουσε κατω απο την καμαρα κλπ....

Πηγαινω που και που στην Βαλαωριτου σε διαφορα μπαρ που ειναι μεσα σε παλια κτηρια της Κεντρικης τραπεζας και με πιανει ο ρομαντισμος και αφαιρουμαι που και που κοιτωντας σε διαφορα σημεια,σκαλες κλπ και σκεφτομαι οτι καποτε ανεβοκατεβαιναν υπαληλοι με τσουβαλια με χρηματα και μπροστα υπηρχαν κυριοι με κοστουμι,κρεμαστο ρολοι στην τσεπη και κυριες με τεραστια φουστανια με πουπουλα στο κεφαλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...