euita Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σασ παιδια.λοιπον εχω κανει μια βλακεια....ειμαι αρχαρια τελειως ομως στ pc κ οταν εκανα ενα msn k ενα hi - 5 νομιζα πωσ κατι εκανα...και εβαλα διαφορετικουσ κωδικουσ..τωρα θυμαμαι τον κωδικο του hi 5 που ειναι αχρειαστοσ πλεον κ εχς ξεχασει το κωδικο του msn το οποιο εχω βαλει ωσ ε μαιλ στ hi 5 .υπαρχει καποιοσ τροποσ να μπω στ μσν μου μεσω του hi 5 μου? ¨( σασ ευχαριστω
antonisid Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Λάθος ενότητα νομίζω. Κατα την εγγραφη δεν ειχες απαντησει σε κατι ερωτησεις υπενθύμισης κωδικού?
dewn735 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Να μπεις στο hi5 μέσο msn γίνεται, το αντίθετο όμως όχι
god21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγο ορθογραφία δεν βλάπτει. Εδώ συναντάς ανθρώπους που διαβάζουν πάνω από 100 posts την ημέρα.
lexmark Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Αν εχεις κανει εστω και μια φορα login στο msn τοτε με το messenpass μπορεις να ξαναβρεις τον κωδικο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.