Προς το περιεχόμενο

iphone 3GS + location στις φωτογραφίες

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ως γνωστόν, όταν τραβάει κανείς φωτογραφία με το iphone, αυτόματα συνδέεται η φωτογραφία με την τοποθεσία στην οποία τραβήχτηκε και φτιάχνεται αντίστοιχο note στο google maps.

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να τοποθετήσω τέτοια notes σε φωτογραφικά albums που έχω περάσει από το pc μου και δεν έχουν τραβηχτεί με το iphone;

EDIT: Non-jailbroken, εννοείται.

Επίσης, επειδή βαριέμαι να ανοίγω νέο topic :Ρ, γίνεται να φτιάξω φακέλους στο ipod app για τα videos; Επειδή χώνω αβέρτα σειρές και anime γίνεται ένα χάος λόγω ανοργανωσιάς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει με κάποιο τρόπο να προσθέσεις το location info στις φωτογραφίες σου. Αν χρησιμοποιείς υπολογιστή mac, μπορείς να το κάνεις με το iPhoto. Αν χρησιμοποιείς windows, νομίζω (αν και δεν είμαι σίγουρος) πως μπορείς να το κάνεις με το Google Picassa.

Σε ότι αφορά τα video, μπορείς μόνο να τα κατηγοριοποιήσεις μέσω του iTunes σε Movies, TV Series ή Music Video (δεξί κλικ > get info > options > media kind). Αν τα ορίσεις ως TV Series, "μαζεύει" όλα τα επεισόδια της κάθε σειράς μαζί (λειτουργεί περίπου σαν φάκελος).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...