renouko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας εχω να προβλημα και θα ηθελα αν μπορει κανεις να με βοηθησει.. λοιπον ανοιγω το λαπτοπ μ ,ανοιγει κανονικα αλλα οταν ειναι να μ εμφανισει την επιφανεια εργασιας μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη και δεν μπορω να κανω τπτ.. (ανοιξα το ιντερνετ πατωντας alt ctr delet ανοιγωντασ μια νεα διεργασια...)
Chrisad Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 σε safe mode ανοίγει κανονικά; Αν ανοίγει τότε μπορείς να κάνεις ένα system restore και να συνέλθει.
salamalekum Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 μήπως πέρασες κάποιο update πχ το genuine Tool?
rafail1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 μπες με safe mode και τρέξε κανένα anti-virus salamalekum ενοεις το genuine Tool τον windows??
salamalekum Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αμα εντοπίσει οτι δεν έχεις original windows, εξαφανίζει το background, μαυρίζει την επιφάνεια εργασίας και γενικά σου κάνει μερικά περίεργα.
rafail1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ναιαμα εντοπίσει οτι δεν έχεις original windows, εξαφανίζει το background, μαυρίζει την επιφάνεια εργασίας και γενικά σου κάνει μερικά περίεργα. εγώ θυμάμαι οτι αν δεν είναι αυθεντικά τα windows ναι μεν σου μαυρίζει την οθόνη και σου γράφει windows not genius άλλα πριν να μπει στην επιφάνεια εργασίας σου λέει αν θέλεις να κάνεις ενεργοποίηση
Lioner Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ναιαμα εντοπίσει οτι δεν έχεις original windows, εξαφανίζει το background, μαυρίζει την επιφάνεια εργασίας και γενικά σου κάνει μερικά περίεργα. εγώ θυμάμαι οτι αν δεν είναι αυθεντικά τα windows ναι μεν σου μαυρίζει την οθόνη και σου γράφει windows not genius άλλα πριν να μπει στην επιφάνεια εργασίας σου λέει αν θέλεις να κάνεις ενεργοποίηση Γίνεται μάυρη η επιφάνεια εργασίας αλλα μπορείς να εκτελείς όλες τις λειτουργίες του Η/Υ κανονικά.
rafail1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Γίνεται μάυρη η επιφάνεια εργασίας αλλα μπορείς να εκτελείς όλες τις λειτουργίες του Η/Υ κανονικά. και εγώ αυτό λέω
youfighting Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας εχω να προβλημα και θα ηθελα αν μπορει κανεις να με βοηθησει..λοιπον ανοιγω το λαπτοπ μ ,ανοιγει κανονικα αλλα οταν ειναι να μ εμφανισει την επιφανεια εργασιας μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη και δεν μπορω να κανω τπτ.. (ανοιξα το ιντερνετ πατωντας alt ctr delet ανοιγωντασ μια νεα διεργασια...) ειχα 3 μερεσ που εψαχνα κατι αντιστοιχο στην δικη μου περιπτωση απο ενα μηνθμα π ανοιξα στο facebook και κολλησα πολλουσ τον ιο malware. μαυρη οθονη και σε μενα χωρισ να εμφανιζευαι η επιφάνεια εργασιασ. στην μνημη είχε επικαθήσει απο οτι διαπιστωσα πριν λιγο που το καθάρησα επιτέλουσ , αλλα και παντού αλλού! δοκμασε http://downloads.pathfinder.gr/windows/security/spyware-removers/1256696-malwarebytes-antimalware-free-146.html και αν ειναι απο αυτο θα δεισ γρηγορα την θεραπεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.