euronmyous Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα Εχω το εξης προβλημα. Μετα απο καθαρη εγκατασταση με win7 7600rtm και αφου εγκαταστεσα τα απαραιτητα προγραματα και απο το Msconfig αφησα να τρεχουν τα απαρατητα προγραμματα (comodo avira και κατι αλλα ψιλα) Καθε φορα που παω στον task manager βέπω την χρηση του επεξεργαστη χωρις να κανω κατι σταθερα στα 87% πεφτει στα 80 αν βγαλω to malware bytes. Δεν εχω δει αλλο Process να τρωει κατι παρα πολυ τι μπορει να φταιει? ---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:04 ---------- ΚαλημεραΕχω το εξης προβλημα. Μετα απο καθαρη εγκατασταση με win7 7600rtm και αφου εγκαταστεσα τα απαραιτητα προγραματα και απο το Msconfig αφησα να τρεχουν τα απαρατητα προγραμματα (comodo avira και κατι αλλα ψιλα) Καθε φορα που παω στον task manager βέπω την χρηση του επεξεργαστη χωρις να κανω κατι σταθερα στα 87% πεφτει στα 80 αν βγαλω to malware bytes. Δεν εχω δει αλλο Process να τρωει κατι παρα πολυ τι μπορει να φταιει? Επισης να προσθεσω οτι ακομα και οταν βαλω ταινια και παιξει δεν ανεβαινει το ποσοστο % που χρησιμοποιειται το cpu αλλα παραμενει το ιδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.