Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Επισης το Fiesta εχει τη μιση και αν εγγυηση, ειναι 30 ποντους κοντυτερο (μια κατηγορια κατω) και δεν αξιωθηκανε να του βαλουν πισω δισκοφρενα στην 1.4 εκδοση... Μονο και μονο η εγγυηση ειναι λογος απορριψης αυτοκινητου για παρα πολυ κοσμο να ξερεις, συν το οτι το Pro Ceed ειναι πολυ πιο ομορφο και διαχρονικο σχημα κατ εμε, ενω το Fiesta παρα πολυ "επιθετικο" και ¨ακραιο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλα κι εγω δεν ειμαι φαν της ΚΙΑ, αλλα οχι πως το Fiesta ειναι κλασεις ανωτερο απο το Ceed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 To ακουσαμε και αυτο οτι το kia ειναι διαχρονικο και ομαρφο. Κατι σαν τα τραγουδια του Φοιβου δηλαδη που ολα μοιαζουνε και ειναι φιαγμενα ετσι ωστε να ειναι καταδικασμενα να πετυχουν. Αν ειναι μεταξυ των δυο τοτε fiesta με κλειστα ματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 To ακουσαμε και αυτο οτι το kia ειναι διαχρονικο και ομαρφο. Φιλε μπορει να εχεις τη δικη σου αποψη και κανεις δε θα σε εμποδισει απο το να τη λες, αλλα οχι ειρωνικα προς τους αλλους, ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε μπορει να εχεις τη δικη σου αποψη και κανεις δε θα σε εμποδισει απο το να τη λες, αλλα οχι ειρωνικα προς τους αλλους, ετσι? Εχεις δικιο σε παρακαλω δεξου την συγνωμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Tο Pro Ceed ειναι πολυ πιο ομορφο και διαχρονικο σχημα κατ εμε, ενω το Fiesta παρα πολυ "επιθετικο" και ¨ακραιο".[/quote=Aris888'] ...ακυρο ολικο... "Tο Pro Ceed ειναι πολυ πιο ομορφο απο το fiesta" χαχαχα το αλλο με το τοτο το ξερεις? Φιλε να σε ρωτησω...ποσο χρονων παιζει να εισαι? 50-60? Ο Καυλωμενος ο πιτσιρικας 20-25 χρονων,να ξερεις οτι συνηθως γουσταρει οτι πιο ακραιο και επιθετικο,και του αρεσει η φιγουρα και η πρωτοτυπια.Το παιδι που θελει να αγορασει το αμαξι,ειναι 21 χρονων...Το fiesta του παρεχει ακριβως αυτο που θελει...ταχυτητα -επιθετικοτητα,κρατημα,ομορφια,ποιοτητα,φρενα,αξιοπιστια,κυλιση,ανεση.Και επειδη ΟΛΑ τα αυτοκινητα εχουν καποια μειονεκτηματα,το fiesta εχει τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ μειονεκτηματα απο τα υπολοιπα στην κατηγορια του,και μετα ακολουθουν,τα suzuki swift,vw polo κλπ.Γιαυτο ο κοσμος αγοραζει fiesta sport και οχι KIA ceed...Εκει που κατουρησε η Ford φυτρωσε η KIA να πουμε,να σκεφτομαστε και λιγο πριν γραφουμε... Kαι αν πράγματι είναι ηλικίας 50 -60, είναι ευγενικός ο τρόπος με τον οποίο του απαντάς? Δλδ ο ''σεβασμός'' προς τον μεγαλύτερο είναι άγνωστη έννοια για εσένα? .......................(20 είναι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια, καλο χρυσο το Fiesta όμως το Ceed εχει πιο ολοκληρωμένο "πακετο" Standar εξοπλισμου, νορμαλ επιδοσεις, μια χαρα Design (το λεω μιας κ το ειδα το καινουργιο απο κοντα-το παλιο το χει φιλος) και σιγουρα κοστιζουν λιγοτερο τα Service του απ' οτι στα Ford. Σιγουρα οτι πληρωνεις παιρνεις, όμως οταν παιρνεις κατι τοσο παραπλησιο (που δεν θα το παρατηρεις σε λιγο καιρο αμα περασει κ δεν θα σε νοιαζει κ ολας) και σε πολυ πιο συμφερουσα τιμη τι λεμε.. Ζουμε δυσκολες εποχες, βγαλτε τις παρωπιδες του κομπλεξ με το εκαστοτε σημα αμαξιου! μην τα ισοπεδωνουμε ολα.. (ειδικα εσυ Aris888, μπραβο στο παιδι που ξερει τι θελει, δεν ειναι φανατισμενο και ενω ειναι 20 εχει μυαλο 50-60 χρονων!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ...ακυρο ολικο... "Tο Pro Ceed ειναι πολυ πιο ομορφο απο το fiesta" χαχαχα το αλλο με το τοτο το ξερεις? Φιλε να σε ρωτησω...ποσο χρονων παιζει να εισαι? 50-60? Ο Καυλωμενος ο πιτσιρικας 20-25 χρονων,να ξερεις οτι συνηθως γουσταρει οτι πιο ακραιο και επιθετικο,και του αρεσει η φιγουρα και η πρωτοτυπια.Το παιδι που θελει να αγορασει το αμαξι,ειναι 21 χρονων...Το fiesta του παρεχει ακριβως αυτο που θελει...ταχυτητα -επιθετικοτητα,κρατημα,ομορφια,ποιοτητα,φρενα,αξιοπιστια,κυλιση,ανεση.Και επειδη ΟΛΑ τα αυτοκινητα εχουν καποια μειονεκτηματα,το fiesta εχει τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ μειονεκτηματα απο τα υπολοιπα στην κατηγορια του,και μετα ακολουθουν,τα suzuki swift,vw polo κλπ.Γιαυτο ο κοσμος αγοραζει fiesta sport και οχι KIA ceed...Εκει που κατουρησε η Ford φυτρωσε η KIA να πουμε,να σκεφτομαστε και λιγο πριν γραφουμε... Εγώ με την σειρά μου δέν μπορώ να καταλάβω πώς το Fiesta πλασάρεται πρώτο και τα υπόλοιπα οχήματα ακολουθούν.Οχι πώς θα πρέπει να λαμβάνουμε της μετρητής και τα περιοδικά,(η VW και η δάκτυλός της τα έχει καταφέρει καλά και τα οχήματά της πλασάρονται αμαχητί στην πρώτη θέση του εκάστοτε ρεβιού),μήπως όμως μιλάμε για μια καθαρά υποκειμενική άποψή; Το Suzuki Swift και ειδικά το Sport βάζει τα γυαλιά σε πολύ ακριβότερα οχήματα,τόσο σε επιδόσεις όσο και σε θέμα οδικής συμπεριφοράς. Τι σχέση έχει η ηλικία με το αν κάποιος βρίσκει το σχήμα του αμαξώματος αρεστό ή όχι;Για το Civic τι γνώμη έχεις;Άλλοι το βρίσκουν τόσο ριζοσπαστικό που το βαφτίζουν "άσχημο" για να ξεμπερδεύουν,άλλοι απο τα πιο όμορφα οχήματα που κυκλοφορούν τα τελευταία 4 χρόνια,για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Παρεμπιπτόντως,αν ήταν να διαλέξω μεταξύ ενός κουτένιου CRX με τον B16A2 και ενός Sirocco 1.4 160ps,να ξέρεις οτι θα επέλεγα το πρώτο hands down και αυτό δέν με κάνει αιωνόβιο... Ps.Ο νεαρός,αρεσκόμενος εις ακρέαν προτωυπίαν,δια φιγούραν τρόπον τινά, μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα και καγκουράκος του ελέους ή άλλαξε κάτι με την έλευση του ΝΔΤ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris888 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ενταξει ισως εχετε δικιο ρε guyz απλα εγω εχω πορωση με τη Ford γενικα και ειμαι λιγο απολυτος... Απο την αλλη ομως φιλε tenshin,αν οδηγησεις fiesta sport θα καταλαβεις γιατι πλασαρεται ως πρωτο,και δεν πλασαρεται το swift π.χ. Συμφωνω προς οτι το swift ειναι πιο γρηγορο(εχει και 5 αλογα παραπανω,και πολυ πιο κοντο σασμαν γιαυτο),εχει εξισου καλα κρατηματα και φρενα με το fiesta,ομως σχεδον σε ολα τα αλλα υστερει,και σε μερικα σε μεγαλο βαθμο!! Οπως η ποιοτητα κυλισης,ανεση,θεση οδηγησης,κορυφαιο κιβωτιο(οι ταχυτητες κουμπωνουν απιστευτα γρηγορα και ανετα),και το ηλεκτρικο υποβοηθουμενο τιμονι του fiesta δεν παιζεται! Το swift sport το εχει ενας ξαδερφος μου,το εχω οδηγησει κανα δυο φορες.Πριν παρω το φιεστα μου αρεσε αρκετα,αλλα οταν οδηγησα το fiesta μου φανηκε μερα με τη νυχτα!! ---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:53 ---------- Kαι αν πράγματι είναι ηλικίας 50 -60, είναι ευγενικός ο τρόπος με τον οποίο του απαντάς? Δλδ ο ''σεβασμός'' προς τον μεγαλύτερο είναι άγνωστη έννοια για εσένα? .......................(20 είναι ) Δηλαδη τι ειπα και δεν ημουν ευγενικος??? Ουτε εβρισα ουτε μιλησα ασχημα,και ουτε ειπα τιποτα με κακη προθεση.Ετσι νομιζω τουλαχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Από ποιον πλασάρεται ως πρώτο το Fiesta;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Σίγουρα όχι απο τα περιοδικά αυτοκίνησης (4Τ,Auto-τριτη,Auto motor und sport,άουτο-γιού-νέϊμ-ίτ).Είπαμε,εκεί παίζει δάκτυλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη πολλη κουβεντα εχει πεσει για την ηλικια μου, ειμαι 20. Φαινεται και στο προφιλ αλλωστε. Μαλλον κα¥λWμ€νοι ειναι αλλοι εδω μεσα, οχι εγω... ---------- Προσθήκη στις 17:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:47 ---------- Σίγουρα όχι απο τα περιοδικά αυτοκίνησης (4Τ,Auto-τριτη,Auto motor und sport,άουτο-γιού-νέϊμ-ίτ).Είπαμε,εκεί παίζει δάκτυλος... Ενω το Ceed εεε...? (Και γενικοτερα για την ΚΙΑ) Σκιζονται να το βγαλουν πρωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ να ρωτήσω το λόγο που σκοτώνεστε για το αν είναι όμορφο το Cee'd; Υποκειμενική δεν είναι η ομορφιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εδω κοντεψαν να με βγαλουν 50ρη ρε Δηλαδη αυτο θα το αγοραζε ενας 50ρης; Θα πηδηχτω απ το παραθυρο λεμε! Και εστω οτι αυτο το αγοραζε 50ρης... Τοτε το παρακατω ποιος το αγοραζε; 80ρης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αν θες επιδόσεις, ένα πιο καινούργιο αμάξι παίρνεις fiesta sport.. Αν θες χώρους και κανά μπιχλιμπιδακι παραπάνω λόγω πιο παλιού πλαισίου παίρνεις ceed.. Το σιγουρο είναι πως και τα δυο στην κατηγορία τους είναι πολύ καλα αυτοκίνητα.. Τα σέρβις των ford είναι αρκετά φθηνά και το λέω επειδή έχω fiesta sport και ο πατέρας μου εχει mondeo.. Επίσης για την εγγύηση στο fiesta με 500 ευρώ αγοράζεις αλλα 3 χρόνια.. Σε κατανάλωση τωρα εμένα μου καίει 7,5 πολυ καλα δηλαδή για 1600 κυβικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.