Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/samsung_p1000_galaxy_tab-review-527.php

Main disadvantages

No FM radio

Poor viewing angles

Picture ghosting due to high LCD response time

Some apps incompatible with the new resolution

Gallery displays downsized images only

Quiet loudspeaker

---------------------------------

Αν όντως είναι ενοχλητικό αυτό, τότε μιλάμε για ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ Samsung!

Το Wifi only μοντέλο φημολογείται ότι θα έχει Super Amoled οθόνη...

Δημοσ.

Να ηταν και στην μιση τιμη :-)

Οχι πώς μονο στην οθόνη έχουν διαφορά. Εάν ήταν αναλογία, χαρακτηριστικών τότε με βάση το iPad είναι σωστή η τιμή του, το θέμα είναι ότι και το iPad ξεκίνα από αρκετά ψηλά στην τιμή :-(

Δείτε και το review από το Cnet.

Όντως πάντως σε μέγεθος οθόνης είναι μισό iPad...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Έβλεπα τιμές ΗΠΑ, το Samsung Galaxy Tab χωρίς συμβόλαιο είναι στα $600 (iPad $500). Βασικά, διάφορα χαρακτηριστικά του Samsung είναι καλύτερα από το iPad, αλλά το μέγεθος της οθόνης κάνει διαφορά. Άσε που πια με το Nook Color στις ΗΠΑ τουλάχιστον θα έχει σοβαρό ανταγωνιστή - γιατί το Nook Color κάνει $250 και ΟΚ, είναι πιο φτωχό σε χαρακτηριστικά, αλλά με τέτοια διαφορά στην τιμή δικαιολογείς πολλά...

Δημοσ.
Έβλεπα τιμές ΗΠΑ, το Samsung Galaxy Tab χωρίς συμβόλαιο είναι στα $600 (iPad $500). Βασικά, διάφορα χαρακτηριστικά του Samsung είναι καλύτερα από το iPad, αλλά το μέγεθος της οθόνης κάνει διαφορά. Άσε που πια με το Nook Color στις ΗΠΑ τουλάχιστον θα έχει σοβαρό ανταγωνιστή - γιατί το Nook Color κάνει $250 και ΟΚ, είναι πιο φτωχό σε χαρακτηριστικά, αλλά με τέτοια διαφορά στην τιμή δικαιολογείς πολλά...

Όπα κάτσε το nook δεν έχει market και έτσι όπως το έχουν αλλάξει τελείως δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό κα το βάλει κάποιος. Πάντως εγώ τι συνέκρινε με 500 το WiFi galaxy εφόσον βγει δηλαδή... αλλιώς συμφωνώ. Πάντως βγαίνουν πολλά φτηνά Android με 7" τα οποία θα κάνουν τρελο ανταγωνισμό. Οπότε καλά θα κάνει να ρίξει τις τιμές η Samsung και να βγάλει ένα 10" :-)

Δημοσ.

Ναι, πρόσβαση στο Android Market δεν έχει, αλλά, επειδή η B&N είναι μεγάλο πράγμα για τις ΗΠΑ, τις βασικές εφαρμογές θα τις αποκτήσει (εννοώ δημοφιλή παιχνίδια, διάφορες εφαρμογές για να γράφεις κλπ - αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά με την Archos κατ' εμέ, που δεν ήταν τόσο μεγάλη εταιρεία ώστε με το βάρος της αναγκάσει πολλούς να της κάνουν εφαρμογές). Συμφωνώ ότι έχει πολλά μείον σε σχέση με Samsung Galaxy Tab, δεν το συζητάμε, αλλά σε αυτήν την τιμή συγχωρείς πολλά... Δηλαδή για τον περισσότερο κόσμο, που δεν έχει ξαναπάρει και tablet PC όπως είναι λογικό, τελικά υπάρχουν δύο ταμπλέτες στις 7 ίνστες που η μία κάνει 250 και η άλλη 600... Και που με 600 και λιγότερα παίρνεις iPad, που είναι 9.7. Έτσι το σκέφτομαι - μπορεί η πραγματικότητα να με διαψεύσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δενκαταλαβαίνω γιατί το πουλάει σαν e -reader? Η lcd είναι πολύ μακρυά σε σχέση με το e-ink. Εγώ θα περίμενα η μια νέα τεχνολογία όπου θα έδινε χρώμα στο e-ink, η απλά μια καλή ταμπλετα και ένα καλό app. Τώρα έχει ένα tablet από τα άπειρα που θα βγούνε. Pass...

και τελικά 99% υπάρχει wifi only model Το οποίο καθιστά το 3g να συγκρίνει την τιμή του με το ipad 3g που κάνει 630$!

Επεξ/σία από Nightstrike
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ειδα σημερα απο κοντα και με απογοητευσε...

οταν η google ειπε οτι το android δεν ειναι για tablets ειχε απολυτο δικιο! εχεις την αισθηση οτι κρατας ενα κινητο στα χερια σου σε zoom in αντι για tablet... το λειτουργικο δεν το προσαρμοσανε καθολου στα μετρα του πχ το πληκτρολογιο ειναι παρα πολυ μικρο σε σχεση με το μεγεθος της συσκευης και σε σχεση με το ποσο μεγαλο θα μπορουσε να ειναι :blink: και το scrolling στο browsing ηταν αρκετα laggy και εσπαγε νευρα (δοκιμαζοντας το greekandroid.blogspot.com ακους Nomedor :P ).... μιλαω σαν κατοχος htc desire με android 2.2 με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος και iPad με iOS 4.2.1 το οποιο ειναι ετη φωτος μπροστα απο το galaxy tab...!! και μαζι με ολα αυτα ζητανε και 600ε ελεος!

Επεξ/σία από tr3quart1sta
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ειδα σημερα απο κοντα και με απογοητευσε...

οταν η google ειπε οτι το android δεν ειναι για tablets ειχε απολυτο δικιο! εχεις την αισθηση οτι κρατας ενα κινητο στα χερια σου σε zoom in αντι για tablet... το λειτουργικο δεν το προσαρμοσανε καθολου στα μετρα του πχ το πληκτρολογιο ειναι παρα πολυ μικρο σε σχεση με το μεγεθος της συσκευης και σε σχεση με το ποσο μεγαλο θα μπορουσε να ειναι :blink: και το scrolling στο browsing ηταν αρκετα laggy και εσπαγε νευρα (δοκιμαζοντας το greekandroid.blogspot.com ακους Nomedor :P ).... μιλαω σαν κατοχος htc desire με android 2.2 με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος και iPad με iOS 4.2.1 το οποιο ειναι ετη φωτος μπροστα απο το galaxy tab...!! και μαζι με ολα αυτα ζητανε και 600ε ελεος!

Tο δοκιμασα και εγω πριν μερες στο πλαισιο , δεν ηθελα να γραψω κατι για να μην κατηγορηθω για troll ή fanboy , αλλα αφου εκανες την αρχη θα γραψω και εγω , απευθυνομενος μονο σε καλοπροαιρετους.

Η συγκριση του με το ipad ειναι αστεια. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες , ενα θα πω μονο , που ειναι αρκετα χαρακτηριστικο για να υποψιαστεις και τα υπολοιπα.

Στην αλλαγη orientation κατα την αναγνωση e-book κανει loading (!) για να αλλαξει το φορματ της σελιδας!!!! Για να μην πω οτι στο καθετο λογω μεγεθους , μπορεις να διαβασεις μονο 2 παραγραφους το πολυ.

Για ακομα μια φορα τα specs δεν λενε τπτ...

Επεξ/σία από mdr21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...