Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί backlight καθιστά το διάβασμα κουραστικο.

Εγώ πάντως μετά από 3-4 ώρες διαβάσματος με το ipad δεν νιώθω κάποια κούραση.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα netbooks πεθαίνουν πλέον.....

Tο galaxy tab δεν ειναι τπτ παραπανω απο ενα μεγαλο galaxy s.

Οπως και τα υπολοιπα εως τωρα new age tabs που παιζουν χαζοχαρουμενα παιχνιδακια, πετσοκομμενο internet και ειναι μετρια ως ebook readers, δεν ειναι τπτ περισσοτερο απο ενα smartphone με μεγαλη οθονη, τπτ το σπουδαιο.

Αργοτερα, οταν θα ερθουν tabs με apu, hdmi, μεγαλο δισκο, σοβαρο λειτουργικο θα ειναι καλη περιπτωση για αγορα.

Και πιο ξεκουραστα θα ειναι απο τα netbooks/laptops και θα μπορεις να κανεις οποια lcd-tv βρεις μπροστα σου pc με την multitouch οθονη ως το καλυτερο χειριστηριο που ειχες ποτε.

Δημοσ.

Γιατί λες πετσοκομμένο Internet?

Δεν έχει hdmi μαλακία, αλλά πως στο διάολο streamαρε ο άλλος από το tab στην TV?

Μεγάλο σκληρό δίσκο θα αργήσουμε να δούμε αλλά με έναν εξωτερικό είμαστε comple. Anyway μου κάνει εντύπωση που έριξε πρώτα το 7" στην αγορά, μπορεί να περιμένει για την επόμενη έκδοση android για το 10" το οποίο 8α είναι απογοητευτικό. BTW από τιμή δεν έχει ακουστεί τίποτα νεότερο ε?

Δημοσ.

Αυτή η τιμή είναι στο expansys το οποίο βαράει αβέρτα τις τιμές πριν την κυκλοφορία ... τουλάχιστον 100ε πάνω

βέβαια και εγώ στην τιμή δεν είμαι πολύ αισιόδοξος

Δημοσ.
alex κοίτα και τα updates, είναι και απο σουηδία και την Ο2 γερμανίας.

Α, σόρρυ... είχα μείνει στις πρώτες ανακοινώσεις.

Δημοσ.
Γιατί λες πετσοκομμένο Internet?

Δεν έχει hdmi μαλακία, αλλά πως στο διάολο streamαρε ο άλλος από το tab στην TV?

Μεγάλο σκληρό δίσκο θα αργήσουμε να δούμε αλλά με έναν εξωτερικό είμαστε comple. Anyway μου κάνει εντύπωση που έριξε πρώτα το 7" στην αγορά, μπορεί να περιμένει για την επόμενη έκδοση android για το 10" το οποίο 8α είναι απογοητευτικό. BTW από τιμή δεν έχει ακουστεί τίποτα νεότερο ε?

Οσο μιλαμε για περικομμενα mobile λειτουργικα και cpus που οριακα θα παιζουν το βασικο video και παιχνιδι σε flash ή html5 τι ακριβως περιμενεις απο εμπειρια internet?

Η τιμη στην αμερικη και με τα κλασικα 2ετη συμβολαια θα ειναι καλη, αλλα σαν σκετη συσκευη και στην Ελλαδα θα ειναι πανακριβο.

Streaming μπορει να κανει, μεσω dlna και usb καλωδιου (ακομα και wifi), το κανουν και καποια κινητα της samsung, αλλα θελει και καταλληλη tv. Eπισεις μπορει να εχει και tv-out. Το θεμα μας ειναι να μπορει να προβαλει ολο το λειτουργικο στην tv και σε ολη την αναλυση που υποστηριζει (ακομα και fullhd) για να το πεις εναλλακτικο pc.

Δημοσ.

Βγάζει η HTC το media link, όπου προσφέρει DLNA στις τηλεοράσεις. Τώρα προβάλεις στην οθόνη το περιεχόμενο του κινητού σου ή δείχνει συγκεκριμένα πράγματα όπως ταινίες και videos άγνωστο! Γενικά το dlna ξέρει κανείς πως λειτουργεί?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...