Nightstrike Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 2η σειρά από φήμες! Αυτήν την φορά πιο πιστευτές! Ελάχιστα πιο ακριβό από το galaxy S λέει το άρθρο. Από 200-400 με ανάλογες συνδέσεις σε carrier. Γενικά τίποτα επίσημο...
Nightstrike Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 2η σειρά από φήμες! Αυτήν την φορά πιο πιστευτές! Ελάχιστα πιο ακριβό από το galaxy S λέει το άρθρο. Από 200-400 με ανάλογες συνδέσεις σε carrier. Γενικά τίποτα επίσημο...
GeorgeManiac Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 πετάει το galaxy, σίγουρα καλύτερο απο το Ipad το οποίο το μονο που έχει ειναι το prestige οτι ειναι apple Τωρα στο θεμα της φορητότητας δεν νομίζω να παιζει ρόλο το 7αρι απο το 10αρι, συγκριτικά ναι αλλα ουσιαστικα ενα 7αρι δεν είναι και το Ultimate portable gadget, ετσι θα προτιμήσω το 10αρι. Για μπαραριες και τετοια δεν μας κανατε καμια συγκριση. δεν παιζει tab και να είναι συνέχεια στην πρίζα
laptopforum Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ωρες ωρες αναρωτίεμαι εαν τελίκα τα Tablets είναι πραγματικά χρήσιμα στην ζωή μας η απλα παρασυρθηκε η αγορα απο το Ipad
GeorgeManiac Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ωρες ωρες αναρωτίεμαι εαν τελίκα τα Tablets είναι πραγματικά χρήσιμα στην ζωή μας η απλα παρασυρθηκε η αγορα απο το Ipad το Ipad δεν ειναι το πρώτο tablet που κατασκευάστηκε, απλα μέχρι τώρα δεν ήταν τόσο γνωστό σαν gadget διότι ακριβώς εξυπηρετούσε μόνο αυτούς που το χρειάζονταν πραγματικά, και τώρα ήρθε η apple και το λανσάρει κυριως στους αφελεις -No offence- που νομίζουν ότι κάθε συσκευη που έχει πάνω ενα μισοφαγωμένο μήλο σου προσθέτει Image και στύλ. Και ξεκινάει ο ανταγωνισμός και να τα galaxy και να τα WeTab....
akikidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Τα Tablet PCs για μένα είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία και δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Όταν άκουσα για το iPad, ενθουσιάστηκα και είπα επιτέλους θα διαβάσω ξεκούραστα τα χιλιάδες pdf που έχω. Επίσης θα έχω internet παντού αλλά σε πολύ μικρό βάρος και όγκο. Και τέλος λόγω δουλειάς θα κουβαλάω κάτι πραγματικά ελαφρύ μαζί. Βέβαια όλα αυτά τα σκέφτηκα επειδή το tablet θα ήταν το εργαλείο μου για συγκεκριμένες εργασίες που δεν απαιτούν χρήση πληκτρολογίου ή μεγάλη χωρητικότητα. Όσοι τα βλέπουν σαν μόνο σαν άχρηστα gadgets κάνουν λάθος. Μπορεί να είναι και gadgets αλλά για μερικούς (μάλλον λίγους) ένα Tablet είναι εργαλείο.
nikosl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Tablet χωρίς οθόνη e-ink/pixel qi που να μην σε στραβώνει από το συνεχόμενο διάβασμα, και χωρίς γραφίδα για να κρατάς γρήγορες σημειώσεις απλά είναι συσκευή χωρίς προσανατολισμό. Πιο φθηνό είναι ένα netbook το οποίο είναι ένα πλήρης υπολογιστής για να κάνει τις εργασίες που μπορούν να κάνουν τα tablets που μας παρουσιάζουν φετος....
akikidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλά με το netbook δε θα διαβάσω εύκολα τα βιβλια μου στα ΜΜΜ ή στο κρεβατάκι μου...
giorgostzi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν με ενθουσίασε, θέλω πολύ να το δώ από κοντά, αλλά φαίνεται πολύ πλαστικό.
nikosl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλά με το netbook δε θα διαβάσω εύκολα τα βιβλια μου στα ΜΜΜ ή στο κρεβατάκι μου... Οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί backlight καθιστά το διάβασμα κουραστικο.
Nightstrike Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Tablet χωρίς οθόνη e-ink/pixel qi που να μην σε στραβώνει από το συνεχόμενο διάβασμα, και χωρίς γραφίδα για να κρατάς γρήγορες σημειώσεις απλά είναι συσκευή χωρίς προσανατολισμό. Πιο φθηνό είναι ένα netbook το οποίο είναι ένα πλήρης υπολογιστής για να κάνει τις εργασίες που μπορούν να κάνουν τα tablets που μας παρουσιάζουν φετος.... Τα tablets αν και παρουσιάζονται για να διαβάζεις βιβλία, συμφωνώ ότι δεν είναι και πολύ βολικά. Αλλά για όλα τα άλλα είναι πολύ καλά διότι έχουν την μπαταρία+την φορητότητα. Την γραφίδα δεν την βρίσκω και πολύ βολική για σημειώσεις πάλι. Νομίζω ότι εάν μάθεις το softkeyboard, θα πετύχεις γρηγορότερα αποτελέσματα. Η γραφίδα εμένα θα μου άρεσε για σκίτσα, βέβαια υπάρχουν και γραφίδες για capacitive screens, που κάνουν την δουλειά τους σε αυτόν τον τομέα.
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Τα tablets αν και παρουσιάζονται για να διαβάζεις βιβλία, οχι ειναι μια δυνατοτητα αναμεσα στις 100αδες που εχει
nikosl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 οχι ειναι μια δυνατοτητα αναμεσα στις 100αδες που εχει H μοναδική που προβάλλεται σαν διαφορά από τα netbooks.
Nomedor Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 H μοναδική που προβάλλεται σαν διαφορά από τα netbooks. Έχεις δίκιο αλλά είναι αρκετά βολικό το ότι μπορείς να ξεκολλήσεις από το γραφείο/καρέκλα. Ελπίζω να βγει το κατάλληλο software πέρα από το λειτουργικό που θα κάνει τα tablet πιο λειτουργικά/επαγγελματικά πέρα από ψυχαγωγικά. Σήμερα το βασικότερο που χρειάζεται ένα tablet είναι έναν καλό internet browser αφού εκεί σπαταλάμε το 95% του χρόνου μας πλέον.
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Σήμερα το βασικότερο που χρειάζεται ένα tablet είναι έναν καλό internet browser αφού εκεί σπαταλάμε το 95% του χρόνου μας πλέον. Συμφωνώ... αλλά να κάνει και 5-10 πράγματα αυτός. Γιατί με τον safari του ipad εγώ ένιωθα παγιδευμένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα