Hal9000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αν και είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό, η Samsung προχώρησε σήμερα στα επίσημα αποκαλυπτήρια του πρώτου της tablet το οποίο έρχεται να προστεθεί σε μια ταχεία αναδυόμενη κατηγορία υπολογιστών στην οποία κυριαρχεί το iPad. Το tablet/slate/pad της Samsung διαθέτει οθόνη 7' ιντσών με ανάλυση 1024x600 η οποία αν και δεν είναι Super Amoled όπως θα περιμέναμε, εντούτοις έχει έντονα χρώματα και πολύ καλή ποιότητα. Όπως και στο ViewPad της ViewSonic, έτσι και η πρόταση της Samsung διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και χρησιμοποιώντας τη μπροστινή κάμερα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ακόμα και βιντεοκλήσεις. Ο επεξεργαστής του 1GHz είναι κατασκευής Cortex ικανός για αναπαραγωγή HD περιεχομένου ενώ ο αποθηκευτικός χώρος χωρίζεται σε 16 ή 32gb ανάλογα με το μοντέλο και επεκτείνεται μέσω της θύρας microSD. Δε θα μπορούσε να λείπει υποστήριξη Wi-fi 802.11b/g/n, δέκτης A-GPS και υποστήριξη multitouch. Το Galaxy Tab στηρίζεται στο Android 2.2 (Froyo) με τη Samsung να επεκτείνει το γραφικό περιβάλλον με το TouchWiz 3.0. Επιπλέον θα βρείτε εγκατεστημένες δικές τις εφαρμογές για καλύτερη αξιοποίηση της συσκευής όπως την εφαρμογή Readers Hub η οποία ενοποιεί αρκετά προγράμματα ανάγνωσης βιβλίων και εφημερίδων μέσα από το ίδιο περιβάλλον. Παράλληλα με το Android Market, η Samsung διαθέτει και το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα με εφαρμογές ειδικά βελτιστοποιημένες για το Galaxy Tab. Στο δελτίο τύπου του Galaxy Tab η Samsung δεν αναφέρει τιμή αλλά ούτε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αναφέροντας μόνο ότι θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Αγγλία τους επόμενους μήνες. Πάντως η εταιρεία κάνει σαφές ότι το Galaxy Tab είναι το πρώτο από μια σειρά tablets που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Site: Samsung Galaxy Tab Video: Διαφήμιση του Galaxy Tab
alexzzz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Στο engadget αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσεις μάλλον πρώτα στην Ιταλία αλλά επίσης δεν αναφέρουν τιμή. Το περιμένω εδώ και καιρό
Skylined Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Το περιμένω εδώ και καιρό Παρομοίως. Δεν περίμενα tablet της συγκεκριμένης εταιρίας αποκλειστικά, αλλά κάτι καλό όπως φαίνεται ότι είναι το galaxy tab. Αν στο μεταξύ ο ανταγωνισμός μας παρουσίασει κσι άλλες καλές επιλογές εμείς θα βγούμε κερδισμένοι. Οπωσδήποτε είμαι υποψήφιος αγοραστής.
actorius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 οθόνη 7' ιντσών με ανάλυση 1024x600 Αυτό πόσο πρακτικό και ξεκούραστο να είναι άραγε; Εδώ σε netbook με 10' και πάλι δεν παλεύεται...
stefid Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μα το Tablet υποτιθεται οτι το εχεις συνεχεια στα χερια σου και οχι σταθερο καπου μια χαρα αναλυση ειναι.
Nomedor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι το ίδιο για τα tablets. Ούτε κι εγώ τρελαίνομαι για τις 7 ίντσες αλλά θέλω να το δω από κοντά. Στα αρνητικά το soc που είναι ίδιο με του galaxy που μπορεί για το τηλέφωνο να είναι ότι καλύτερο αλλά για table φαντάζει μικρό μπροστά στον διπύρινο tegra που έχει να αντιμετωπίσει. Στα πρώτα βίντεο previews που εχω δει πάντως πετάει χάρη στο froyo. Δεν κάνει nearest neighbours αλλά scale τις εφαρμογές που σημαίνει ότι οι περισσότερες εφαρμογές παίζουν κανονικά χωρίς να χρειαστεί να τις τροποποιήσει ο developer.
Tigran Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Το Galaxy Tab θα είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος του iPad, όταν όμως βγάλει έκδοση με 10''. Από τα Archos που έχω δει, οι 7 ίντσες δε βολεύουν με την καμία.
Nomedor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Το Galaxy Tab θα είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος του iPad, όταν όμως βγάλει έκδοση με 10''. Από τα Archos που έχω δει, οι 7 ίντσες δε βολεύουν με την καμία. Μην συγκρίνεις archos με samsung. [ame] [/ame]
tarantules Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Όμορφο είναι αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα να βγεί και το Adam.Ήδη έχουν παρουσιαστεί και άλλα tablet με Tegra 2 chipset.Το πανηγύρι ξεκίνησε....
Tigran Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν συγκρίνω Archos με Samsung φίλε Nomedor. Θα ήταν χαζό εκ μέρους μου. Τις ίντσες συγκρίνω Πάντως στα Ghz είναι ίδιο με το iPad και φοράνε τον ίδιο graphics processor. Αν το έβγαζε στις 10'' θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το τσιμπήσω αντί του iPad 3G.
Nomedor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν συγκρίνω Archos με Samsung φίλε Nomedor. Θα ήταν χαζό εκ μέρους μου. Τις ίντσες συγκρίνω Πάντως στα Ghz είναι ίδιο με το iPad και φοράνε τον ίδιο graphics processor. Αν το έβγαζε στις 10'' θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το τσιμπήσω αντί του iPad 3G. Μη με παρεξηγήσεις, χαριτολογώντας το ελεγα. Αν δεν κάνω λάθος έχει αρκετά καλύτερο gpu από το ipad. Κι εμένα με χαλάνε οι ίντσες αλλά σκέψου από την άλλη ότι και το μεγαλύτερο πάλι την ίδια ανάλυση θα έχει. Άρα αυτό έχει το προτέρημα της φορητοτητας και του βάρους. Εγώ πάντως θα προτιμούσα κάτι μεγαλύτερο και δυνατότεροαλλά άλλους μπορεί να τους βολεύει.
Speculoos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ματιά στο techradar δίνει νικητή το Tab αλλά λίγο νωρίς για πλήρες συγκριτικό. Μιας και αναφέρθηκε το engadget, καλύτερα να διαβάζω ειδήσεις του Ολυμπιακού στο Derby, παρά για android συσκευές στο engadget.
akikidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάλι, ανυπομονώ για το Toshiba Folio 100 με Android 2.2, επεξεργαστή nVidia Tegra 2 και οθόνη 10.1 ιντσών.
Skylined Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι από αυτούς που βολεύονται με 7 ίντσες έναντι των 10. Τώρα, ένας έχει ανεβάσει το galaxy tab στο eBay για προπαραγγελία με τιμή 680 λίρες Αγγλίας, διαθέσιμο λέει ότι θα το έχει στις 11 το Οκτώμβρη. Η τιμή είναι προφανώς ότι να 'ναι (συνηθισμένο φαινόμενο για πολυαναμενόμενα προϊόντα) αλλά κρατάω την ημερομηνία διαθεσιμότητας.
eAnagnostis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Κάπως περίεργο μου φαίνεται όχι μόνο κάποιος να ξέρει την ημερομηνία, αλλά να λέει ότι θα το έχει και τότε. Στα διεθνη μπλογκ και σάιτ ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό για το πότε, αλλά και το πού (αγγλία/ιταλία) θα κυκλοφορήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα