jemadux Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 μερικες φορες οταν ειμαι στο youtube και εχω ανοιχτο το pidgin ο ηχος χανετε και εξαφανηζετε και δεν ακουγετε τπτ εχω debian sid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ο ήχος χάνεται μόνο στο pidgin ή σε όλο το σύστημα; Βρές ένα wav αρχείο στον σκληρό σου >find / -name '*.wav' -exec aplay {} \; με αυτή την εντολή θα αρχίσει να παίζει όλα τα wav που θα βρίσκει με τη σειρά. Δές άν το 1ο ακούγεται και σταμάτα την εντολή με Ctrl+C. Στο youtube πώς βλέπεις videos; Με flash ή με HTML5/Webm; Τήν επόμενη φορά που θα σου ξανασυμβεί κοίταξε επίσης τα sound levels στην κάρτα ήχου σου με alsamiser στο τερματικό. Ο kernel τί σου λέει; Μήπως ο flash crash-άρει κάποιο subsystem; Δώσε ένα dmesg να δείς τα τελευταία kernel events. Άν κλέισεις το pidgin ή/και τον browser, επανέρχεται το σύστημα; Έχεις εγκατεστημένο κάποιο plugin σχετικά με τον ήχο στο pidgin; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 παιζει μια χαρα αλλα το προβλημα ειναι οτι στο pidgin δεν εχω ηχο στα αλλα εχω ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως έχεις τικαρισμένο το mute sounds στο pidgin. Είναι κάτω απο την καρτέλα tools. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 βασικαι ναι το ειχα βαλει καταλαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.