partblah1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια τράπεζα βγάζει προπληρωμένες κάρτες που να συνδέονται με paypal ? Η μ#@@#$α είναι ότι έβγαλα μία από την τράπεζα Κύπρου και δεν μου την δέχεται Τι μπορώ να κάνω ? βγάζει το ακόλουθο πρόβλημα This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
achisael Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω εχω μια electron visa της ΠΕΙΡΑΙΩΣ...
partblah1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 και εγώ κύπρου έχω και μ τη δέχεται... δηλαδή ούτε εσένα κάνει δουλειά ? Τι έκανες με τα χρήματα που έβαλες ?
Chrisad Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Attica Bank, Attica gift card πάιζει μια χαρά με paypal. Όπως και όλες οι visa άσχετα αν είναι προπληρωμένες ή πιστωτικές. more info about Attica Gift Card
achisael Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδή ούτε εσένα κάνει δουλειά ? Τι έκανες με τα χρήματα που έβαλες ? Αφου ο φιλος λεει οτι του την δεχεται... τι τον ρωτας αν κανει δουλεια? μπερδευτηκες? η καρτα σου ειναι maestro η electron visa? η μηπως ειναι απο αυτες που σηκωνεις απλα λεφτα....???
partblah1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 oχχx, sorry το είδα βιαστικά και νόμιζα έλεγε δεν του τη δέχτηκε . Τέσπα επειδή την έβγαλα σήμερα μάλλον δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη .
billma Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπων Η προπληρωμένη κάρτα της eurobank σε εμένα δουλεύει μια χαρα τα 2 τελευταία χρόνια Η κάρτα eurobank εχει το εξής προσών εν σχέση με της τράπεζας Κύπρου , μολις βάλεις τα χρήματα στην τραπεζα ,μπορεις να κανεις την παραγγελια σου αμεσως χωρις προβλημα Ενω αν εχεις της τραπεζας κυπρου η πιστωση στην καρτα γινετε την αλλη μερα και θα πρεπει να περιμενεις 24 ωρες για να κανεις την παραγγελία σου
achisael Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ΛοιπωνΗ προπληρωμένη κάρτα της eurobank σε εμένα δουλεύει μια χαρα τα 2 τελευταία χρόνια Η κάρτα eurobank εχει το εξής προσών εν σχέση με της τράπεζας Κύπρου , μολις βάλεις τα χρήματα στην τραπεζα ,μπορεις να κανεις την παραγγελια σου αμεσως χωρις προβλημα Ενω αν εχεις της τραπεζας κυπρου η πιστωση στην καρτα γινετε την αλλη μερα και θα πρεπει να περιμενεις 24 ωρες για να κανεις την παραγγελία σου kai εγω θα σου πω για την πειραιως που εχω... εχει αυτο που λεει η βιλμα..+ του οτι εχει live καταθεση se ATM ... δλδ πας 3 το πρωι ας πουμε βαζεις τα λεφτα στο ΑΤΜ και σε 1'' τα χρησιμοποιεις.. εμενα με βολεψε πολυ αυτο... Ασε και το phone banking ολα τα λεφτα... την προτεινω λοιπον..
pournaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Prepaid Κυπρου εχω εδω και εναμισι χρονο περιπου και λειτουργει κανονικα. Συγκεκριμενα το πρωτο εξαμηνο, ουτε καν το 4ψηφιο κωδικο ενεργοποιησης δεν ειχα βαλει, και για μικροποσα λειτουργουσε. Εσενα τι ακριβως εννοεις με το "δεν τη δεχεται". Σου εβγαλε καποιο μηνυμα λαθους το paypal, οταν εκανες την καταχωρηση; Εκανες σωστα την καταχωρηση, αλλα δεν μπορεις να κανεις αγορες; Σε ποιο σταδιο βλεπεις οτι υπαρχει το προβλημα; ---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:51 ---------- kai εγω θα σου πω για την πειραιως που εχω...εχει αυτο που λεει η βιλμα..+ του οτι εχει live καταθεση se ATM ... δλδ πας 3 το πρωι ας πουμε βαζεις τα λεφτα στο ΑΤΜ και σε 1'' τα χρησιμοποιεις.. εμενα με βολεψε πολυ αυτο... Ασε και το phone banking ολα τα λεφτα... την προτεινω λοιπον.. Και η Κυπρου εχει live καταθεση, αλλα αν ειναι με φακελο (τετοιο εχει στην περιοχη μου), πρεπει να περιμενω μεχρι το μεσημερι, που θα γινει ο ελεγχος. Δεν πειραζει ομως, κι ετσι καλα ειναι, γλυτωνεις την ουρα. Ενα αλλο καλο που εχει, ειναι το i-cardonline.gr με το οποιο βλεπεις ολους τους λογαριασμους σου (ακομη κι αν εχεις μονο την prepaid). Αν ομως εχεις κι αλλο λογαριασμο, μπορεις online να κανεις μεταφορα μικροποσα των 50-100 ευρω στην prepaid σου ωστε με αυτη να κανεις ασφαλεις αγορες.
partblah1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 βγάζει το ακόλουθο πρόβλημα This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
damastes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 +1 πειραιώς, και να προσθέσω το winbank, που ελέγχεις τα πάντα για την κάρτα πληρωμές, γεμισμα άδειασμα καρτας, άμεσο έλεγχο πληρωμών, υπόλοιπου Επίσης την δέχονται παντού, γιατί με eurobank παλιά είχα προβλήματα. sent from my HTC Magic using tapatalk
pournaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αρα οπως ειπες (αν ειναι και καινουρια η καρτα), δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη, οποτε και απο το paypal δεν μπορουν να την ελεγξουν ακομη.
partblah1990 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 τώρα μου λέει για ενα 4ψήφιο αριθμό που θα τον βρω αυτό ?
pournaras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη απο default η prepaid της Κυπρου δε στελνει μηνιαιο λογαριασμο, παρε ενα τηλεφωνο στο 801.11.800.700 η περνα απο ενα υποκαταστημα και πες τους να επικοινωνησουν με το τμημα των καρτων αυτων. Οι πιο πολυ υπαλληλοι λογικα θα το ξερουν. Ο τετραψηφιος αυτος αριθμος ειναι ενα κωδικος συναλλαγης που εγινε απο το ιδιο το paypal οταν εβαλες την καρτα. Εναλλακτικα κανε ενα account στο i-cardonline.gr ωστε να δεις και το λογαριασμο σου απο εκει μεσα, και να εχεις και συνεχη ενημερωση της καρτας και των συναλλαγων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.