telis_petsotis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ετσι εμφανιζεται απο χθες η οθονη μου οταν την εχω συνδεδεμενη κ αυτο εχει ως συνεπεια να μην εχει καλη αναλυση κ να φαινονται ολα θολα. το εχει ξανακανει αλλα εφτιαξε μονη της μετα απο 2-3 μερες. τι λυση υπαρχει για να σταματησει να το παθαινει; γραφικών εχω ATI Radeon Xpress 1150 κ οθονη HP w17e. windows 7.
TheELF Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεξή click στην επιφάνεια εργασίας -> screen resolution ->advanced settings -> List all modes εκεί ορίζεις ποια ανάλυση θες να έχεις, δυστυχώς αν θέλει να χάσει της ρυθμίσεις του τα windows δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
telis_petsotis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 δυστυχως δεν εχει την αναλυση που ειχα ουτε εκει ουτε κ κανονικα στο screen resolution. παραμενω θολος...
TheELF Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η θολούρα γενικά είναι πρόβλημα Mhz και όχι ανάλυσης.
telis_petsotis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αλλα στα ΜΗΖ που δουλευε δουλευει κ τωρα απλα με διαφορετικη αναλυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.