GoldenEye Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε ektor έκανα ξανά ένα τσεκάρισμα τα μοντέλα και είδα ότι το toshiba satellite L675-10T έχει ίδια οθόνη 17.3'' και ίδια ανάλυση με το toshiba satellite pro L670-10P 1600x900 ενώ το L675 έχει γρηγορότερο επεξεργαστή και περισσότερη ram οπότε πιστεύω το L675 αξίζει περισσότερο από το PRO L670. Τώρα σε σύγκριση με το Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B ναι το vaio έχει καλύτερη ανάλυση αλλά όπως είπες η διαφορά που έχουν στις ίντσες θα κάνει μικρή τη διαφορά στην απεικόνηση ενώ το toshiba L675 υπερέχει στον επεξεργαστή που είναι σημαντικό κομμάτι. Το sony έχει bluray το οποίο όμως δεν μου είναι τόσο αναγκαίο αυτή τη στιγμή. Οπότε μου φαίνεται θα πάω στο toshiba satellite L675-10T. αν δεν εχεις θεμα με το χρωμα χτυπα αυτο με 4 χρονια εγγυηση http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-120-4-years-warranty-PSK1JE-03G00DGE.htm το vaio eb1s1 εχει τραγικη οθονη συγκριτικα με το z και το toshiba. επισης το s παιζει να εχει εξαντληθει καθως εxουν βγει τα επομενα μοντελα με λιγο τσιμπιμενες τιμες
katchris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν δεν εχεις θεμα με το χρωμα χτυπα αυτο με 4 χρονια εγγυηση http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-120-4-years-warranty-PSK1JE-03G00DGE.htm το vaio eb1s1 εχει τραγικη οθονη συγκριτικα με το z και το toshiba. επισης το s παιζει να εχει εξαντληθει καθως εxουν βγει τα επομενα μοντελα με λιγο τσιμπιμενες τιμες Με το χρώμα δεν έχω πρόβλημα. Η μόνη διαφορά βλέπω είναι στην οθόνη η οποία είναι λίγο μικρότερη και με μικρότερη ανάλυση από το L675. Οπότε πιστεύω χωρίς να μειώνω αυτό που μου είπες ότι τα 50 ευρώ παραπάνω που έχει το L675 σε σχέση με L655 αξίζουν περισσότερο αφού μου φαίνεται ότι η οθόνη είναι λίγο καλύτερη αφού το laptop προορίζεται για gaming pro shift τέτοια παιχνίδια. Και κάτι ακόμα το L675 είναι καινούριο μοντέλο αφού δεν το βλέπω πουθενά σε κανένα γνωστό κατάστημα;
katchris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν δεν εχεις θεμα με το χρωμα χτυπα αυτο με 4 χρονια εγγυηση http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-120-4-years-warranty-PSK1JE-03G00DGE.htm το vaio eb1s1 εχει τραγικη οθονη συγκριτικα με το z και το toshiba. επισης το s παιζει να εχει εξαντληθει καθως εxουν βγει τα επομενα μοντελα με λιγο τσιμπιμενες τιμες Με το χρώμα δεν έχω πρόβλημα. Η μόνη διαφορά βλέπω είναι στην οθόνη η οποία είναι λίγο μικρότερη και με μικρότερη ανάλυση από το L675. Οπότε πιστεύω χωρίς να μειώνω αυτό που μου είπες ότι τα 50 ευρώ παραπάνω που έχει το L675 σε σχέση με L655 αξίζουν περισσότερο αφού μου φαίνεται ότι η οθόνη είναι λίγο καλύτερη αφού το laptop προορίζεται για gaming pro shift τέτοια παιχνίδια. Και κάτι ακόμα το L675 είναι καινούριο μοντέλο αφού δεν το βλέπω πουθενά σε κανένα γνωστό κατάστημα;
ektor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε ektor έκανα ξανά ένα τσεκάρισμα τα μοντέλα και είδα ότι το toshiba satellite L675-10T έχει ίδια οθόνη 17.3'' και ίδια ανάλυση με το toshiba satellite pro L670-10P 1600x900 ενώ το L675 έχει γρηγορότερο επεξεργαστή και περισσότερη ram οπότε πιστεύω το L675 αξίζει περισσότερο από το PRO L670. Τώρα σε σύγκριση με το Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B ναι το vaio έχει καλύτερη ανάλυση αλλά όπως είπες η διαφορά που έχουν στις ίντσες θα κάνει μικρή τη διαφορά στην απεικόνηση ενώ το toshiba L675 υπερέχει στον επεξεργαστή που είναι σημαντικό κομμάτι. Το sony έχει bluray το οποίο όμως δεν μου είναι τόσο αναγκαίο αυτή τη στιγμή. Οπότε μου φαίνεται θα πάω στο toshiba satellite L675-10T. Εχεις δικαιο.Πως μου ξεφυγε και νομιζα οτι το toshiba satellite L675-10T ειναι με ανλυση 1366χ768! Ετσι οπως εχουν τα πραγματα,φυσικα και πας σε αυτο(L675),δε το συζητω!
ektor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε ektor έκανα ξανά ένα τσεκάρισμα τα μοντέλα και είδα ότι το toshiba satellite L675-10T έχει ίδια οθόνη 17.3'' και ίδια ανάλυση με το toshiba satellite pro L670-10P 1600x900 ενώ το L675 έχει γρηγορότερο επεξεργαστή και περισσότερη ram οπότε πιστεύω το L675 αξίζει περισσότερο από το PRO L670. Τώρα σε σύγκριση με το Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B ναι το vaio έχει καλύτερη ανάλυση αλλά όπως είπες η διαφορά που έχουν στις ίντσες θα κάνει μικρή τη διαφορά στην απεικόνηση ενώ το toshiba L675 υπερέχει στον επεξεργαστή που είναι σημαντικό κομμάτι. Το sony έχει bluray το οποίο όμως δεν μου είναι τόσο αναγκαίο αυτή τη στιγμή. Οπότε μου φαίνεται θα πάω στο toshiba satellite L675-10T. Εχεις δικαιο.Πως μου ξεφυγε και νομιζα οτι το toshiba satellite L675-10T ειναι με ανλυση 1366χ768! Ετσι οπως εχουν τα πραγματα,φυσικα και πας σε αυτο(L675),δε το συζητω!
katchris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Εχεις δικαιο.Πως μου ξεφυγε και νομιζα οτι το toshiba satellite L675-10T ειναι με ανλυση 1366χ768!Ετσι οπως εχουν τα πραγματα,φυσικα και πας σε αυτο(L675),δε το συζητω! Ευτυχώς που το πρόσεξα. Δεν πειράζει που σου ξέφυγε πολλά λάθη γίνονται. Ναι τώρα είμαι σίγουρος για αυτό το μοντέλο μάλλον προς τα χριστούγεννα θα το πάρω.
ektor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν πας μεχρι τα χριστουγενα,καλο θα ηταν να ξανακανεις μια ερευνα,γιατι μαλλων θα βγουν πιο καινουρια μοντελα κ μπορει να πεσουν οι τιμες των πιο παλιων και με τα ιδια λεφτα να βρεις κατι πιο καλο!
katchris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν πας μεχρι τα χριστουγενα,καλο θα ηταν να ξανακανεις μια ερευνα,γιατι μαλλων θα βγουν πιο καινουρια μοντελα κ μπορει να πεσουν οι τιμες των πιο παλιων και με τα ιδια λεφτα να βρεις κατι πιο καλο! Θα έχω αυτό υπόψη μου και θα κοιτάξω να δω τι παίζει στην αγορά εκείνη την εποχή. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου.
nik_n Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Θα έχω αυτό υπόψη μου και θα κοιτάξω να δω τι παίζει στην αγορά εκείνη την εποχή. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Να ξέρεις ότι η τάση στα Ηλεκτρονικά είναι να ανεβαίνουν οι τιμές. (Βασικά έχει σχέση η διαφορά $ με €)
katchris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Να ξέρεις ότι η τάση στα Ηλεκτρονικά είναι να ανεβαίνουν οι τιμές. (Βασικά έχει σχέση η διαφορά $ με €) Το ξέρω αυτό αλλά μπορεί να το ψάξω και από εξωτερικό συγκεκριμένα από γερμανία επειδή εκεί μένει ο θείος μου και θα μπορεί να βοηθήσει να το βρω ποιο φθηνά αν δεν με βολεύει η τιμή τότε.
Helionar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν πειράζει παίδες, βοηθήσατε και μένα στο να καταλήξω να το αγοράσω (Toshiba 675)
nik_n Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν πειράζει παίδες, βοηθήσατε και μένα στο να καταλήξω να το αγοράσω (Toshiba 675) Καλορίζικο
katchris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Καλορίζικο Καλορίζικο και επίσης το laptop έχει βγει σε multirama και you. Στα multirama έχει 1099 και στο you 1066. Όποιο σε βολεύει διαλέγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.