Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση σχετικα με ασυρματη μεταδοση εικονας και ηχου

tlmamps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Θελω να βλεπω Nova και σε μια δευτερη τηλεοραση στο σπιτι, και νομιζω οτι αυτο

http://www.electroland.gr/philips/aksesoyar-tileorasis/asyrmati-metadosi/slv3110-philips-slv3110-asyrmati-metadosi.htm καλυπτει τις αναγκες μου.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι επειδη αυτο το συστηματακι δουλευει στα 2.4 Ghz οπως και το wifi, θα εχω προβλημα ειτε με την ποιοτητα μεταδοσης της εικονας, ειτε με to wifi που εχω στο σπιτι?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ναι,θα έχεις σοβαρό πρόβλημα,δοκιμασμένο,στην μετάδοση του ποιο αδύνατου σήματος. Επίσης επειδή η nova "παντρεύει" πλέον τους δέκτες τους με της κάρτες, ενδέχεται να μην δουλέψει καν η μετάδοση , αναλόγως της εξόδους του δέκτη της nova αλλά και της τυχόν ασφάλειες που μπορεί να έχει βάλει για αυτόν ακριβός τον λόγω.

Δημοσ.

πφφφ καλα το περιμενα..

με την νοβα δεν θα χω προβλημα καθως εχω κρατησει παλιο πανασατ χωρις παντρεμενη καρτα ;)

Πιστευα οτι επειδη αυτο το Philips λεει οτι εκπεμπει σε 4 διαφορετικα καναλια θα μπορουσα να την βρω την ακρη.. Και τα μηχανακια που εκμεμπουν στα 5.8 Ghz κανουν 100+ ευρω ρε γμτ...

Τεσπα, ευχαριστω φιλε. ;)

Δημοσ.
με την νοβα δεν θα χω προβλημα καθως εχω κρατησει παλιο πανασατ χωρις παντρεμενη καρτα

Ενδέχεται να μαζέψουν της παλιές κάρτες και να μοιράσουν καινούριες που να είναι παντρεμένες.(sorry dude)

Δημοσ.

Μπα ειχα ρωτησει παλιοτερα αν θα χω προβλημα, γιατι ειχαν βγει οι παντρεμενοι οι πανασατ και εγω ημουν με τον παλιο τον εργενη :P, και δεν προβλεποταν.. Τωρα με το HD βεβαια παλι τα παντρευουν, αλλα οσο δεν βαζω HD δεν νομιζω να χω προβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...