GamerManiac Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά προοριζομαι στην αναβάθμιση από win xp σε win 7.ξέρετε μήπως τι παίζει με τους drivers?
ss13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αόριστη είναι η ερώτηση σου !! Τι μηχάνημα έχεις ; Γενικά αν υπάρχουν vista drivers μπαίνουν και σε windows 7 !!
Chrisad Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η αναβάθμιση θα γίνει με φορματ ή σαν upgrade ? αν δεν γίνει με φορματ τότε δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα. Αλλά ακόμα και με φορματ να γινει στα 7 υπάρχει μεγάλη υποστήριξη από hardware και σπάνια θα βρεθει ασυμβατότητα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως π.χ. με ολα τα παλαια scanners/εκτυπωτες/πολυμηχανηματα της CANON που δεν δουλευουν σε vista/7 64bit:mad: Αλλα αν ο TS δεν μας δωσει πληροφοριες ακριβεις, δεν μπορουμε να πουμε κατι συγκεκριμενο.
GamerManiac Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν το μηχάνημα μου είναι παλιό συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά του είναι intel pentium d 3.06 ghz 1 gb ram 250 gb sklhro Nvidia geforce 7600 gt Λοιπόν θέλω να κάνω upgrade από xp σε 7 και ρωτάω για να μάθω αν θα υπάρχει συμβατότητα
ss13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Θα τρέχουν αλλά όχι τέλεια , πάντα μιλάμε για τα win 7 home basic , ρίξε μια ματιά εδώ !! http://www.tomshardware.com/forum/770-63-geforce-go7600-driver http://www.radarsync.com/drivers/d157075-nvidia_geforce_7600_gt_
dhmak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Πώ GeorgeMan, ομοιοπαθείς ;; Και εγώ ο χαμένος έχω τον CanoScan 3200F και διστυχώς πρίν λίγες μέρες που είπα να πάω σε 64bit διαπίστωσα με τα μεγάλης μου λίπης το νταβατζιλίκη της Canon, για να αγοράσεις καινούριο μηχάνυμα για να σου παρέχει οδηγό για 64bit λειτουργικό. Εχώ φάει όλο το διαδίκτυο, άνοιξα και το ομόνοιμο θέμα: CanoScan 3200F οδηγος για 64bit συστήματα αλλα τίποτα, καμία λύση. Καλά απορώ κανένας προγραμματιστης δεν χάκαρε τους υπάρχοντες 32bitους οδηγούς, ωστε να παίζουν σε 64bit σύστημα ;; Ναί, είδες για τους εκτυπωτές (IP5000 ο δικός μου) έχει 64bitους οδηγούς (ίσως επειδή οι εκτυπωτές είναι πιό διαδεδομένοι ;; τί να πω)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν το μηχάνημα μου είναι παλιό συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά του είναι intel pentium d 3.06 ghz1 gb ram 250 gb sklhro Nvidia geforce 7600 gt Λοιπόν θέλω να κάνω upgrade από xp σε 7 και ρωτάω για να μάθω αν θα υπάρχει συμβατότητα Δες στο site της μητρικης σου για drivers ηχου/LAN κτλ για Windows 7 ή για Vista. Αν εχει, τοτε τα βαζεις ανετα. Η καρτα γραφικων υποστηριζεται. Ισως για να τα τρεξεις φουλ τα 7 και με τα εφφε, να χρειαζεσαι ενα ακομα GB ραμ. Πώ GeorgeMan, ομοιοπαθείς ;;Και εγώ ο χαμένος έχω τον CanoScan 3200F και διστυχώς πρίν λίγες μέρες που είπα να πάω σε 64bit διαπίστωσα με τα μεγάλης μου λίπης το νταβατζιλίκη της Canon, για να αγοράσεις καινούριο μηχάνυμα για να σου παρέχει οδηγό για 64bit λειτουργικό. Εχώ φάει όλο το διαδίκτυο, άνοιξα και το ομόνοιμο θέμα: CanoScan 3200F οδηγος για 64bit συστήματα αλλα τίποτα, καμία λύση. Καλά απορώ κανένας προγραμματιστης δεν χάκαρε τους υπάρχοντες 32bitους οδηγούς, ωστε να παίζουν σε 64bit σύστημα ;; Ναι, εγω δεν βρηκα ακρη με ενα CanoScan Lide30, οποτε σκανάρω απο το... netbook οταν το χρειαζομαι Τουλαχιστον ο εκτυπωτης (Canon IP4200) υποστηριζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.