black_widow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Kαι καφέ έχω πιεί και χαλαρός είμαι.Μια άποψη ζήτησα και μια βοήθεια στις σκέψεις μου.Αν σου χάλασα το πρωινό,πίστεψε με δεν είχα τέτοια πρόθεση. Μα για τον θεό δεν είναι αξιοπερίεργο; Εσύ πώς και είσαι εδώ; Δε δουλεύεις;
Ather Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Είχαν προκηρύξει κάποιες θέσεις στο δημόσιο στην υπηρεσία "απαντάτε αλλήλους". Μάλλον τον έχουν στείλει στην κατηγορία φόρουμ. Πιστεύω ότι λόγω των μειώσεων δουλεύει τόσες ώρες για να παίρνει υπερωρίες. Αν πιστεύεις ότι παρκάρει παράνομα μπορείς να δοκιμάσεις ένα τηλέφωνο στη Δημοτική Αστυνομία - τμήμα φόρουμς, για να τους κόψει κάποια κλήση.
kalamarakias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι δηλαδή καχύποπτος.Δεν βάζετε κμμιά πιθανότητα να συμβαίνει αυτό που σκέφτηκα;Kαι;Πρεπει να καταλάβεις πως τα forum ειναι μια εικονικη πραγματικοτητα.Τιποτα δεν ισχυει και συμβαινουν ολα.Στο βαθος αυτης της πραγματικοτητας υπαρχει μια επιχειρηση που θελει να μεγαλωνει την πελατεια της.Νομιμο αλλα οχι ηθικο γιατι καποιοι σαν και σενα τα παιρνουν σοβαρα και χαλιουνται. Οπως τα σκυλια τρεχουν συνεχως κυνηγωντας την ψευτικη αλεπου.Η επιχειρηση θελει να τρεχουν περισσοτερα σκυλια κυνηγωντας την αλεπου γιατι σε καθε γυρο θα ακουγονται περισσοτερα κουδουνακια,αρα ευρουδακια. Μην το παιρνεις προσωπικα,χαλαρωσε. Και μια συμβουλη.Μην ζητας απαντησεις για μια τρυπα ρωτωντας μια αλλη.
ektorass Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες χρειάζομαι μια βοήθεια αλλιώς θα μου στρίψει.Εδώ και μέρες σε ένα άλλο φορουμ κάνω μια συζητηση,και ειναι ενας τυπος ο οποίος λεει ότι δουλεύει και τα χώνει πότε στους μεν και πότε στους δε. Εκανα μια αναζήτηση στα μηνύματά του και ειδα πως ο τύπος ειναι παρκαρισμένος 16-18 ώρες την ημέρα στο φόρουμ,τι δουλειά κάνει ΤΌΤΕ;Μήπως με κοροιδεύει; Ξέρω πως στο internet λέει ότι θέλει ο καθένας, αλλά εγώ πιστεύω πως τα παίρνει από το site για να κάνει μια να το πω αναμπουμπύλα στην λειτουργία του φόρουμ για να μπαίνουμε εμεις σαν μακάκες να του απαντάμε. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;Μιλάμε για παρκαρισμένος μήνες. Ότι θέλει κάνει , εσύ τι ζόρι τραβάς ??? Του υπουργείου οικονομικών είσαι και θέλεις να του βάλεις φόρο ??
tmjuju Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 παρκαρισμένος 16-18 ώρες την ημέρα στο φόρουμ Και τι κάνει τις υπόλοιπες ώρες ??? Να δεις που θα κοιμάται… και για αυτό δεν έχει θέση στου μόνιμα άυπνους insomniacs .. DO NOT SLEEP!
kalamarakias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Και τι κάνει τις υπόλοιπες ώρες ??? Να δεις που θα κοιμάται… και για αυτό δεν έχει θέση στου μόνιμα άυπνους insomniacs .. DO NOT SLEEP! Σωστος ,παιζει ομως τις υπολοιπες ωρες να εχει ΑΛΛΟ account και να μην το εχει παρει χαμπαρι ο op.
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Με μια γύρα στο οφτόπικ μας τα ίδια θα δείς. Αυτό δεν σημαίνει οτι έιμαστε άεργοι (γιατί το άνεργοι δεν σε κόφτει) αλλα οτι έχουμε ένα γαμημένο μοζίλα ανοιχτό κάτω με 124 tabs ανοιχτά τα οποία βλέπουμε όποτε δεν έχουμε δουλειά (ή διάβασμα/ή όρεξη ανάλογα με το τι κάνει ο καθένας). Και μένα αν με έβλεπες, απο τις 8 είμαι logαρισμένος στο ινσόμνια. Αλλα ουσιαστικά δεν έχω δεί κάν τα sections που συνήθως βλέπω με τον καφέ μου το πρωί. Είσαι απλά καχύποπτος. Τέλος. Είναι τρομερά πολλές οι δουλειές γραφείου/μηχανογράφησης/σχεδιαστή τα πάντα όλα που ουσιαστικά σε πληρώνουν για το χρόνο σου και κάποιες δεξιότητες σου και δεν απαιτούν να σκάβεις 24/7 για να θεωρηθείς εργαζόμενο νιάτο. Να μην αναφερθώ σε ελεύθερους επαγγελματίες και λοιπά.
bluesattack Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Απαραδεκτο.Πρεπει για την εγγραφη σου σε ενα φορουμ να σου ζητειται και η καρτελα των ενσημων .Τι ξεμπαρκα πραγματα ειναι αυτα ?
De@th L0rd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Mπορεί να δουλεύει σε internet cafe, τι MSN έλιωνα θυμάμαι, forums, lineage , αυτό δε σημαίνει ότι δε δούλευα κιόλας Εδώ μπαίνεις σε γραφεία και τους βλέπεις να λιώνουν στο facebook. Tώρα τελευταία βέβαια σε πολλές εταιρείες αρχίζουν και κόβουν την πρόσβαση σε forums, facebook κ.λ.π. Και πολύ καλά κάνουν.
kalamarakias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Και πολύ καλά κάνουν.Ρωτα ομως και τους admin αν το θελουν.Μην εισαι ατομιστης.
Whiteyez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Και πολύ καλά κάνουν. Νάναι καλά τα κινητά και τα data plan.
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Νάναι καλά τα κινητά και τα data plan. και οχι μονο...
Evgenios1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή να έχει σχέση με site δεν είναι πιο απλή σαν εξήγηση;Συνεχώς να γράφει και με τέτοιο τρόπο που να δημιουργεί κόντρες στο φόρουμ; Δεν είναι σωστη η σκέψη μου νομίζετε; Μακρια απο trolls και flamers. Η καλυτερη λυση ειναι να μην του απαντας. Αν υπαρχει καποια λιστα αγνοησης στο φορουμ, βαλτον μεσα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 πάντως αν τύχει να τον πετύχεις 25 ώρες καμιά μέρα να μας το πεις!
FilipposMD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί να είναι περίπτωση klainmain, που του κόβει μισθό ο Χαλ για να αυξάνει την κίνηση στο insomnia, αλλά ποτέ δεν θα το παραδεχθεί δημοσίως. Μέχρι να τον καταγγείλω ότι είναι διπλοθεσίτης όμως, γιατί εθεάθη και στο cosmopolitan...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.