Προς το περιεχόμενο

Παρκαρισμένος σε φόρουμ

3more

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χρειάζομαι μια βοήθεια αλλιώς θα μου στρίψει.

Εδώ και μέρες σε ένα άλλο φορουμ κάνω μια συζητηση,και ειναι ενας τυπος ο οποίος λεει ότι δουλεύει και τα χώνει πότε στους μεν και πότε στους δε.

Εκανα μια αναζήτηση στα μηνύματά του και ειδα πως ο τύπος ειναι παρκαρισμένος 16-18 ώρες την ημέρα στο φόρουμ,τι δουλειά κάνει ΤΌΤΕ;Μήπως με κοροιδεύει;

Ξέρω πως στο internet λέει ότι θέλει ο καθένας, αλλά εγώ πιστεύω πως τα παίρνει από το site για να κάνει μια να το πω αναμπουμπύλα στην λειτουργία του φόρουμ για να μπαίνουμε εμεις σαν μακάκες να του απαντάμε.

Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;Μιλάμε για παρκαρισμένος μήνες.

Δημοσ.

Κάνει μια δουλειά που του επιτρέπει να κάθεται στο γραφείο, μπροστά στον υπολογιστή, αρκετές ώρες.

Let your imagination do the rest.

Δημοσ.

Tότε δεν δουλεύει,περνάει την ωρα του αφου το μυαλό του ειναι συνέχεια στο φόρουμ.

16-18 ώρες γραφει συνέχεια και είναι μέσα σε όλες τις συζητήσεις,τα χώνει μετά στους δημόσιους που δεν δουλεύουν και στους ιδιωτικούς που όταν στρίβει ο προιστάμενος αράζουν.

Δημοσ.

Ρηπόρτ έχει άλλα μια φορά που του το έγραψα μου σβήσανε το ποστ γιατί το θεωρησαν προσωπική επίθεση:mad:

Και σε γραματεία να δουλεύει δεν ειναι δυνατον να αποδίδει στην δουλειά του με τόσο χρόνο που τρώει στο φόρουμ.Και εντάξει αλλά γιατί τα χώνει δεξιά και αριστερά;

Aς πάει να παίξει παιχνίδια γιατί είναι συνεχώς παρκαρισμένος;

Δημοσ.

ναι, δηλαδή πόσο δύσκολο μπορεί να είναι, όταν έχεις το γραφείο με το pc κοντά;

περνάς, γράφεις, φεύγεις άμα λάχει ξέρωγω.

Δημοσ.
Και σε γραματεία να δουλεύει δεν ειναι δυνατον να αποδίδει στην δουλειά του με τόσο χρόνο που τρώει στο φόρουμ.

γιατί αποδίδουν αυτοί κει πέρα?:lol:

Δημοσ.

Δηλαδή να έχει σχέση με site δεν είναι πιο απλή σαν εξήγηση;

Συνεχώς να γράφει και με τέτοιο τρόπο που να δημιουργεί κόντρες στο φόρουμ;

Δεν είναι σωστη η σκέψη μου νομίζετε;

Δημοσ.

Mπορεί να δουλεύει σε internet cafe, τι MSN έλιωνα θυμάμαι, forums, lineage , αυτό δε σημαίνει ότι δε δούλευα κιόλας :P Εδώ μπαίνεις σε γραφεία και τους βλέπεις να λιώνουν στο facebook. Tώρα τελευταία βέβαια σε πολλές εταιρείες αρχίζουν και κόβουν την πρόσβαση σε forums, facebook κ.λ.π.

Δημοσ.

Δηλαδή ναι πρωί πρωί.

Τι σε κόφτει εσένα αν ο άνθρωπος α) δε δουλεύει, β) τα έχει βάλει με όλον τον κόσμο για τα δεινά του υπόλοιπου κόσμου, γ) περνάει τη μέρα του στο φόρουμ, δ) αντί να πάει να παίξει ένα παιχνίδι;

Σίριουσλι, καφέ έχεις πιει ή έχεις ξυπνήσει με νεύρα;

Δημοσ.

Kαι καφέ έχω πιεί και χαλαρός είμαι.Μια άποψη ζήτησα και μια βοήθεια στις σκέψεις μου.

Αν σου χάλασα το πρωινό,πίστεψε με δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Μα για τον θεό δεν είναι αξιοπερίεργο;

Δημοσ.

Καθόλου.

Όσες φορές σου έχω απαντήσει είναι επειδή περνάω μπροστά από το πισί, πίνω μια γουλιά καφέ, και ξαναπάω στην αποθήκη.

Ένα απλό παράδειγμα.

Και μέχρι να φύγω για να πάω σπίτι, ουσιαστικά θα είμαι όλη την ώρα στο ίντερνετ.

Και όταν πάω σπίτι, αν δεν κάνω κάτι οτιδήποτε το απόγευμα όπου δεν θα μπορώ να είμαι μπροστά στο πισί, πάλι εδώ θα είμαι.

Κάνε τώρα έναν απλό υπολογισμό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12-1 το βράδυ, πόσες ώρες βγαίνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...