V for Vagelis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Είναι μέτρια για σένα επειδή τη θεωρείς δυσνόητη;
imr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Σιγα ρε παιδια δεν ειναι καμια δυσνοητη ταινια. Εχει λιγο πολυπλοκο στορυ αλλα δεν ειναι κατι που αν προσεχεις δεν καταλαβαινεις τι γινεται
barman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Είναι μέτρια για σένα επειδή τη θεωρείς δυσνόητη; χα χα οχι ! Απλα μπλεκει πολυ τα πραγματα. Στην ουσια προσπαθει να "γινει" αλλη ταινια αλλα δεν τα καταφερνει. Εαν εσυ καταλαβες παντως το τελος να μας το πεις. Αναλυτικα ομως εεε:-D:-D
imr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 χα χα οχι ! Απλα μπλεκει πολυ τα πραγματα. Στην ουσια προσπαθει να "γινει" αλλη ταινια αλλα δεν τα καταφερνει. Εαν εσυ καταλαβες παντως το τελος να μας το πεις. Αναλυτικα ομως εεε:-D:-D Βρηκε τα παιδια του και εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα
marantonis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον... την ειδα κι εγω (ολοκληρη γιατι την ειχε μεινει στη μεση). Πιστευω πως προκειται για μια απο τις πιο υπερεκτιμημενες ταινιες ever. Δε μου φανηκε μουφα ομως, δε θα κραξω με αυτον το τροπο, αλλα θα μπορουσε να ειναι πολυ πολυ καλυτερη. Υπηρχαν μυρια αρνητικα. Ο ντι καπριο μετριοτατος, δε σε βοηθουσε να μπεις στο κλιμα, οι υπολοιποι χαρακτηρες (εκτος ισως του πως τον λεγανε, του γιου του ψοφιου πατερα τελειως αδιαφοροι). Το χειροτερο ομως ειναι το εξης: Η ταινια δεν ειναι πολυπλοκη ή δυσνοητη, ειναι σχετικα απλη, κατα ενα περιεργο τροπο ομως και μαλλον τελειως αναιτια, ο δημιουργος καταφερνει να την κανει να φαινεται ετσι (Ισως προκειται απλως για κακη αφηγηση). Η φωτογραφια μια χαρα αλλα δε με εξεπληξε, η μουσικη ιδια με καθε μπλοκμπαστερ (εκτος απο αυτο το γαματο γαλλικο). Παρατηρησα πολλες χλιαρες σκηνες που προσπαθουσαν να προκαλεσουν συγκινηση αλλα δε τα καταφερναν ( κυριως με τη γυναικα του) . Η εξελιξη της υποθεσης δεν ηταν αρκετα ελκυστικη, παρα τις υποσχομενες γρηγορες εναλλαγες (παλι μη αναμενομενο αποτελεσμα), ο ντι καπριο αντιαισθητικος (το ξαναλεω). Κατα τα αλλα ειχε και τις ωραιες στιγμες του, δηλαδη τα εφε (αμα δεν ειχε αυτα θα ηταν στανταρ σημαντικα πιο χαμηλα στις βαθμολογιες) και την τελευταια σκηνη με τη σβουρα . Μου φαινεται πως επροκειτο για μια καλη αρχικα ιδεα η οποια δεν υλοποιηθηκε καθολου σωστα. edit: 6.5/10 απο μενα. Η δικη μου προταση για ενα πολυ πιο γαματο Inception: ανακατασκευη του σεναριου σε κατι πιο πρωτοτυπο και ελκυστικο, λιγοτερο mainstream looking, επεκταση της ιδεας με βαση περισσοτερο σουρρεαλισμο, μικροτερη διαρκεια, απλη -οχι απλοικη- και κατανοητη αφηγηση, ολες οι δηθεν ψαρωτικες χαζομαρες εξω (μεσα τα εφε), περισσοτερη φαντασια. Να μη νιωθεις οτι βλεπεις αλλη μια δημοφιλη αμερικανικη ταινια. Ο κεντρικος χαρακτηρας να ειναι λιγοτερο φλωρος. Εξω ο ντι καπριο. Μεσα ενας πολυ πιο ικανος ερμηνευτικα, και λιγοτερο φλωρος, ενας hugh laurie ρε παιδι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.