Προς το περιεχόμενο

Satellite a500-1HK toshimpa

lioyf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και για να τελειωνουμε το θεμα με τις καρτες κ τα παιχνιδια!

1.Το pro fullhd το παιζου ανετα πανω απο 30fps!

2.Το crysis με 15fps και ανω ειναι μια χαρα playable!

Δημοσ.
Και για να τελειωνουμε το θεμα με τις καρτες κ τα παιχνιδια!

1.Το pro fullhd το παιζου ανετα πανω απο 30fps!

2.Το crysis με 15fps και ανω ειναι μια χαρα playable!

Για να τελειωνουμε οπως λες και εσυ για το pro ετσι και αλλιως συμφωνω. Για το crysis αν παρατηρησεις εχει διαβαθμιση χρωματων αναλογα με το ποσο playble ειναι το καθε παιχνιδι. Και στο εν λογω παιχνιδι ειναι ροζ κοκκινο το χρωμα....

Δημοσ.
To εχω παιξει με 18-24fps και ηταν αψογο και smooth!!!

Δεν βλεπω να τελειωνουμε ποτε! σκεψου ποσοι χρηστες πηραν καλες καρτες για να παιξουν το εν λογω game. Αν εσενα σε βολευει οκ παω πασο!

Δημοσ.
Δεν βλεπω να τελειωνουμε ποτε! σκεψου ποσοι χρηστες πηραν καλες καρτες για να παιξουν το εν λογω game. Αν εσενα σε βολευει οκ παω πασο!

Εγω ομως δε το πηρα για το συγκεκριμενο παιχνιδι!

Και οταν εισαι σε fullhd και εχεις να επιλεξεις στο crysis μεταξι high -30fps k very high-20fps, εσυ διαλεξε τα 30fps!

Eγω παντος διαλεξα το very high,γιατι εκει αξιζει ενα τετοιο παιχνιδι,που ολη η ιστορια μ'αυτο,ειναι τα τελεια γραφικα του!Αλλιως,ειναι απλα,ενα ακομη fps παιχνιδι με καλα γραφικα!

Δημοσ.
Εγω ομως δε το πηρα για το συγκεκριμενο παιχνιδι!

Και οταν εισαι σε fullhd και εχεις να επιλεξεις στο crysis μεταξι high -30fps k very high-20fps, εσυ διαλεξε τα 30fps!

Eγω παντος διαλεξα το very high,γιατι εκει αξιζει ενα τετοιο παιχνιδι,που ολη η ιστορια μ'αυτο,ειναι τα τελεια γραφικα του!Αλλιως,ειναι απλα,ενα ακομη fps παιχνιδι με καλα γραφικα!

Μα σε full hd το παιχνιδι δεν παιζει ουτε με 30 ουτε με 20.....μιλαμε παντα για λαπτοπς με καρτες οχι κορυφαιες.....

Δημοσ.

τι λες,μια χαρα παιζει!

Χωρις τα φιλτρα,φυσικα!

Και κλοκαρισμενη!

---------- Προσθήκη στις 20:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:02 ----------

Απλα ξεφυγε λιγο το θεμα,και μιλαω για τις κορυφαιες των λαπτοπ!:-D

Το θεμα ξεκινησε με το οτι η 5650κ330 μπορου να παιξουν το crysi σε high,εστω και με 20fps!

Kαι η απαντιση ειναι,οτι μπορουν!

Δημοσ.
τι λες,μια χαρα παιζει!

Χωρις τα φιλτρα,φυσικα!

Και κλοκαρισμενη!

---------- Προσθήκη στις 20:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:02 ----------

Απλα ξεφυγε λιγο το θεμα,και μιλαω για τις κορυφαιες των λαπτοπ!:-D

Τωρα μιλας λογικα! οι κορυφαιες ναι το δεχομαι!

Δημοσ.

Να σε θημισω τοτε:

Για να τελειωνουμε οπως λες και εσυ για το pro ετσι και αλλιως συμφωνω. Για το crysis αν παρατηρησεις εχει διαβαθμιση χρωματων αναλογα με το ποσο playble ειναι το καθε παιχνιδι. Και στο εν λογω παιχνιδι ειναι ροζ κοκκινο το χρωμα....

To εχω παιξει με 18-24fps και ηταν αψογο και smooth!!!

Καπως ετσι γυρισε το θεμα,σε μενα!

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε για να μου Πειτε αν αξίζει το μηχάνημα που πείρα το οποίο θα το έχω αύριο ...απλά αν κ χαρικα που το πείρα με τα χαρακτιριστηκα του θηρίο πράγματι ...έψαχνα. Για ati 5650 κ 5730 είδα το συγκεκριμένω με nvidia 330 κ θεώρησα πως είναι εφαμιλω με ati 5650 ...κ ρωτάω γιατί έχω στεναχωριθει λίγο το pro είναι με καλύτερα γραφικά Απο το παρελθόν θα το παίξει άριστα η οχι;κ για κανά τριαρι χρόνια θα παίζω άνετα παιχνίδια ;;η έκανα λάθος τόσο για την κάρτα γραφικον;;ελπίζω να με κάνετε να το πάρω με χαρά κ όχι με λείπει ...!ευχαριστώ πάντως παιδιά !!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε για να μου Πειτε αν αξίζει το μηχάνημα που πείρα το οποίο θα το έχω αύριο ...απλά αν κ χαρικα που το πείρα με τα χαρακτιριστηκα του θηρίο πράγματι ...έψαχνα. Για ati 5650 κ 5730 είδα το συγκεκριμένω με nvidia 330 κ θεώρησα πως είναι εφαμιλω με ati 5650 ...κ ρωτάω γιατί έχω στεναχωριθει λίγο το pro είναι με καλύτερα γραφικά Απο το παρελθόν θα το παίξει άριστα η οχι;κ για κανά τριαρι χρόνια θα παίζω άνετα παιχνίδια ;;η έκανα λάθος τόσο για την κάρτα γραφικον;;ελπίζω να με κάνετε να το πάρω με χαρά κ όχι με λείπει ...!ευχαριστώ πάντως παιδιά !!!

Αφου τοση ωρα τσακονομαστε με τον φιλο kostasfalcon,για ακριβος αυτο το θεμα!

Η gt 330m παιζει το pro evolution soccer 2010 σε fullhd αναλυση,ανετα!

Και hd 5650m ΔΕΝ ειναι πολυ πιο δυνατη απο την gt 330m που εχεις κ κυριος σε απετιτικα παιχνιδια δεν εχουν ιδιετερες διαφορες σε fps!

εν κατακλείδι, οτι παιχνιδι και αναλυσεις/γραφικα θα επαιζες με τη HD 5650m θα το παιζεις και με την GT 330m!

Για το "θηριο",δε θα το σχολιασω!:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...