Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! :-)

Η ερώτηση απευθύνεται σε παιδιά που πηγαίνουν κολυμβητηριο!

Ολα τα γυαλιά κολυμβησης που εχω πάρει πάντα μου μπαινει νερο!

Τωρα πηρα αυτα και ενω βεντουζαρουν παλι μπαινει νερο!:mad:

Αυτό συμβαίνει και σε εσάς?

Δημοσ.

εχω αλλαξει 3 ζευγαρια γυαλακια (γιατι συνηθως τα ξεχναω στο κολυμβητηριο!!αχαχαχ) αλλα κανενα απο αυτα δεν εμπαζε νερα..

Arena, Techno Pro και Speedo... παντα κατω απο τα 10 ευρω!!

Δημοσ.

Βρές το σωστό μέγεθος και σφίξτα σωστά. Απο μοντέλο σε μοντέλο έχουν μικροδιαφορές. Επίσης όταν τα φοράς να προσέχεις να μην είναι πολύ πάνω στα φρύδια σου. Εμένα όποτε βάζουν νερό είναι επειδή πατάνε πολύ πάνω τους.

τα δικά μου... Arena Imax ACS

Δημοσ.
Βρές το σωστό μέγεθος και σφίξτα σωστά. Απο μοντέλο σε μοντέλο έχουν μικροδιαφορές. Επίσης όταν τα φοράς να προσέχεις να μην είναι πολύ πάνω στα φρύδια σου. Εμένα όποτε βάζουν νερό είναι επειδή πατάνε πολύ πάνω τους.

τα δικά μου... Arena Imax ACS

Εσυ φιλε μου πως επιλεγεις τα γυαλια και πως τα ρυθμιζεις?

Εγω απλα κοιταζω να μην ειναι σφυχτα!

Αυτο με τα φρυδια δεν το εχω προσεξει!

Δημοσ.
Εγω απλα κοιταζω να μην ειναι σφυχτα!

Μήπως αυτό φταίει και μπαίνει νερό; Υποψιάζομαι ότι απλώς δεν τα βάζεις σωστά. Δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα να τα φοράς και να σφίγγουν γύρω από το μάτι, αλλά μόνο έτσι δεν θα μπαίνει νερό! Για παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις τους και νομίζω θα βρεις το σωστό σημείο.

Δημοσ.

Στα γυαλια ο σκελετος πρέπει να ακολουθεί στο περίπου το κόκκαλο που είναι γύρω απο το μάτι σου. αν στην μύτη είναι ισα ισα στο κόκκαλο και μετά περνάει απο πάνω 1 πόντο, τότε τα γυαλιά δεν σου κανουν. περισσότερο παίζει ρόλο το σχήμα τους, για να δεις τι σε βολευει. Επίσης όταν τα δοκιμάζεις, περνάς το λουράκι γύρω απο το κεφάλι σου, τα βεντουζάρεις ασκώντας λίγη πίεση και μετά τα γυαλια δεν πρεπει να ξεκολήσουν με μικρες κινήσεις του προσώπου σου. Πρέπει να νιώθεις οτι δεν μπαίνει αέρας μέσα σε αυτα ρυθμίζοντας το πόσο σφιχτά τα έχεις.

• Moderators
Δημοσ.

Απο τοτε που πρωτοδοκιμασα γυαλια με σφουγγαρακι (ή εστω κατι τετοιο) αντι για βεντουζες, απλα δεν υπαρχει κατι αλλο.

Ακομα και απο σουπερμαρκετ αν βρειτε, με 4-5 ευρω, δεν παιζει να βαζει νερα.

Ειχα παρει αρχικα πριν κααααμποσα χρονια για το κολυμβητηριο απο ενα συνοικιακο μαγαζι με αθλητικα ειδη.

Μετα απο 3-4 χρονια που διαλυθηκαν και το μαγαζι ειχε κλεισει, ειλικρινα ειχα φαει τη ζωη μου να βρω τετοια... τελικα βρηκα σε διακοπες στην κρητη πριν 3 χρονια σε σουπερμαρκετ, και πηρα 3 ζευγαρια για να εχω :-D

Και ναι, μια χαρα ηταν του σουπερμαρκετ, και μια χαρα δεν μπαζουν νερο με τιποτα. Απλα δεν ταιριαζουν απολυτως στη μυτη μου καθως εχουν μονο τη βασικη ρυθμιση η οποια δεν με καλυπτει καλα.

Δημοσ.
Μήπως αυτό φταίει και μπαίνει νερό; Υποψιάζομαι ότι απλώς δεν τα βάζεις σωστά. Δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα να τα φοράς και να σφίγγουν γύρω από το μάτι, αλλά μόνο έτσι δεν θα μπαίνει νερό! Για παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις τους και νομίζω θα βρεις το σωστό σημείο.

Πιστευω πως ειναι ειδη πολυ σφυχτα!

Θα δοκιμασω και κατι αλλα που μου ειπε ενας φιλος και αν δεν μου κανουν και αυτα θα παρω αυτα που μου ειπε ο katz....:-)

Βρε GeorgeMan βγαλε καμια φωτο να δω τι ειναι αυτα τα γυαλια??:-)

Δημοσ.
Μήπως να ξύριζες τα φρύδια σου? Δεν θα μπαίνει νερό και θα πηγαίνεις και πιο γρήγορα.. :devil:

:lol::lol::lol::lol::lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτησω κατι βρε παιδια, τα γυαλακια που εχω για την πισινα, αμα τα χρησιμοποιησω μερικες φορες στη θαλασσα θα χαλασουν λετε;;; απο το αλατι βασικα..

Δημοσ.

Αν τα πλένεις με καθαρό νερό μετά γιατί να χαλάσουν?

Ότι σύνεργο χρησιμοποιείς στη θάλασσα μετά το πλένεις και είσαι οκ.

Εδώ δε χαλάνε οι στολές.

Δημοσ.

τα καλυτερα γυαλακια ever.. SpeedShocket

SPEEDSOCKET_XL.jpeg

Και τα πιο ακριβα (28-32 ευρω) αλλα κρατανε πολυ, εχει διαφορετικα "μυτακια" για να εφαρμοζουν τελεια, UV προστασια, anti-fog, κλπ

Αυτα φοραει κ ο Phelps.. και εγω αυτα παιρνω, δεν εχουν αλλαξει εδω και 6 χρονια..

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας!Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τα γυαλακια κολυμβησης!Εχω ενα προβλημα θολλωνουν συνεχεια τι μπορω να κανω για αυτο???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...