Whiteyez Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά...θέλω να κάνουμε μια "στάση" σε αυτό το <<δάσος Κουρί>>Πως πάω και που ΑΚΡΙΒΩΣ είναι?...και πιο εκκλησάκι λες εσύ φίλε?... Για το συγκεκριμένω έψαχνα λίγο καιρό πριν για να πάω για φωτογραφία αλλά δεν έβγαλα άκρη. http://a-kakies.blogspot.com/2007/10/blog-post_23.html
htps Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Το απόλυτο respect μου στον φίλο lefterman άχαχαχα Ρε καρντάση αν περιμένεις να ρίξεις οποιαδήποτε γυναίκα στο πρώτο ραντεβού..πηγαινοντάς την ραντεβού με το λεωφορείο..τότε αμφιβάλω αν ξέρεις καν να σπρώχνεις... Και δε με λες...μετά της 1 που τελειώνουν τα λεωφορεία τι θα κάνεις?. θα της πεις..απο εδώ και πέρα με τα πόδια?..ή θα πάρεις ταξί?.αχαχαχαχα με διπλή ταρίφα?. Αν με πεις θα γυρίσω πριν τις 1...εεε τότε καλύτερα περίμενε να μεγαλώσεις Φιλικά Δηλαδή εγώ απο το Χορτιάτη σε μισή μέρα με τα πόδια θα έχω φτάσει απο το κέντρο...καλό ακούγετε...θα τις προτείνω αν θέλει να χάσουμε παρέα 5 κιλά σαν πρώτο ραντεβού. θα ονομαζα το ποστ αυτο την αποθεωση της κομπλας του μεσου νεοελληνα κ τον ατυχο ποστερ θυματαρα πρωτη Καταρχην η οποια ψωλα δυσκολευεται να δεχτει εναλλακτικο τροπο μετακινησης πλην BMW ,πρωτον εχει προβλημα νεοελληνιασης κ δευτερον δε θα την παλεψει κ καλα γενικα στην ζωη. Τωρα για τις θυματαρες τους γαμαω κ δερνω συνοδους θα ελεγα στανταρακι μια ζωη κοροιδα (πληρωνε μαλακα μια ζωη φαση) κ με καρο συμπλεγματα δια βιου (δεν κανω pro bono δυστυχως) Aμα ο αλλος μου λεει οτι για να γαμησει θελει να εχει ξαδερφο τον Λατση δλδ αντε γεια!Που πας μωρη που μου θες κ υποχρεωτικα βολτα με αμαξι?Ποδαρατο...για να μην σου πω ερποντας κιολας!Σιγα μην σου χαλασει το 12ποντο!Αμα λαχει κ στο Γολγοθα θα περπατησεις!! Αλοιμονο εαν οι σχεσεις ουσιας κρινονται απο το εαν η οχι θα εχει καθημερινο σοφερ η οποια μαλακω επηρεασμενη απο το next top model ξυνιζει η ο οποιος συνοδος θυματαρα τροφοδοτει τετοιες κομπλες! Κ στην τελικη δικαιωνομαι!Οριστε ενας καλο λογος να γινεται ολοι gay
leftermann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 δεν κατάλαβα ποιός ακριβώς είναι ο καλός λόγος να γίνω gay... Waldo, ανεβαίνοντας από Ρετζίκι προς Ασβεστοχώρι, και πριν από αυτό, έχει έναν δρόμο ανηφορικό αριστερά με ταμπέλα προς Δάσος Κουρί.
g_alkis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον οι gay γαμάνε και γαμιούνται με τύπους που έχουν zastava, lada, datsun κτλ. Δεν κάνουν διακρίσεις. Πέος να 'ναι κι ότι να 'ναι
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον οι gay γαμάνε και γαμιούνται με τύπους που έχουν zastava, lada, datsun κτλ. Δεν κάνουν διακρίσεις. Πέος να 'ναι κι ότι να 'ναι Δεν ειναι αναγκη να γινουμε gay γι αυτο. Υπαρχουν και οι ξενες που σε γουσταρουν (αν σε γουσταρουν) οπως και αν εισαι, οποιος και αν εισαι. Ον-τοπικ, θα γινω γραφικος αν πω την παραλιακη με τα ποδαρακια κατα μηκος μεχρι και το Ποσειδονειο? Εχεις και την επιλογη (αν θελεις και μπορεις) να παρεις και το καραβακι για μια γυρα.
htps Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον οι gay γαμάνε και γαμιούνται με τύπους που έχουν zastava, lada, datsun κτλ. Δεν κάνουν διακρίσεις. Πέος να 'ναι κι ότι να 'ναι το αμαξι δεν αποτελει κριτηριο επιλογης ,αλλα το ποσο μεγαλη την εχει... την καρδια κ την ψυχη
slygeo87 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δε βρίσκω ένα λόγο να βγάλω τη γκόμενα βόλτα με λεωφορείο. Βασικά δε βρίσκω ένα λόγο να βγάλω το τομάρι μου βόλτα με λεωφορείο. =ρ
marduc812 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά...θέλω να κάνουμε μια "στάση" σε αυτό το <<δάσος Κουρί>>Πως πάω και που ΑΚΡΙΒΩΣ είναι?...και πιο εκκλησάκι λες εσύ φίλε?... Για το συγκεκριμένω έψαχνα λίγο καιρό πριν για να πάω για φωτογραφία αλλά δεν έβγαλα άκρη. Αν εισαι κεντρο θα ακολουθήσεις απο τον περιφερειακό τον δρόμο προς σερρες και θα βγεις στην εξοδο για ασβεστοχώρι (πιο πριν είναι η εξοδος για το σειχ σου) και θα ακολουθησεις τον κεντρικο οπως παει και αφου περασεις το ρετζικι και μπεις στο ασβεχτοχωρι σε ενα σημειο οι δρόμοι χωριζονται μόλις ενωθουνε ξανα στριψε αριστερα ΑΜΕΣΩΣ μολις ενωθουνε ειναι λιγο στενο και εχει 2 μεγαλες ανηφόρες! μολισ τελειωσει η 2η πας δεξια και στην πρωτη διασταυρωση αριστερα και μετα ολο ευθεια στο βουνο! εχει ταμπελα για το εκκλησακι σε ενα μικρο παρκακι αλλα γενικα εκει εχει καλα μέρη μπορεις να καθησεις οπου θελεις! Και δεν εχει και δράκο!
leftermann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 άμα δεν έχει δράκο, τι να πάω να κάνω; μουχαχα
marduc812 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 άμα δεν έχει δράκο, τι να πάω να κάνω; μουχαχα Αν θες νοικιαζω μια στολη και ερχομαι για να εχει! και δρακουλας γινομαι αν θες!
leftermann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ωωωω! Θα το έκανες για μένα αυτό; Ωωωωω!
Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πέραν κάτι άσχετα Posts σαν του htps που το παίζει ο και γαμών και δέρνω... ...απλά όταν διαθέτω ρόδες...εεε τις χρησιμοποιώ..γιατί έτσι γουστάρω δηλαδή έλεος... Σημείωσα τη διαδρομή στο Ασβεστοχώρι..θα δοκιμάσω να το δώ...ρε φίλε το βλέπω απο κάτω αυτό το εκκλησάκι και πάντα έλεγα πως θα πάω ως εκεί...εγώ νόμιζα απο κάτι λατομεία που έχει πως ανεβένει...
marduc812 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Πέραν κάτι άσχετα Posts σαν του htps που το παίζει ο και γαμών και δέρνω......απλά όταν διαθέτω ρόδες...εεε τις χρησιμοποιώ..γιατί έτσι γουστάρω δηλαδή έλεος... Σημείωσα τη διαδρομή στο Ασβεστοχώρι..θα δοκιμάσω να το δώ...ρε φίλε το βλέπω απο κάτω αυτό το εκκλησάκι και πάντα έλεγα πως θα πάω ως εκεί...εγώ νόμιζα απο κάτι λατομεία που έχει πως ανεβένει... Οχι! Εχει δρομο σχεδον καθε μερα εκει είμαι! Ειναι γαματα και για την παρεα να καθησεις αν και τωρα έχει κρύο! και ο δρομος προς το εκκλησακι ειναι ωραιος γεματοσ πεσμενα φυλλα κλπ!
Waldo_Vrs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε...λέει και για τρέξιμο και περπάτημα?..έχει δρομάκια?..και επιπλέον έχει κόσμο? ή θα με φάνε οι λύκοι?. Δηλαδή εννοώ αν κάνει και για γυμναστική?.
Garnele Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μιλώντας για μέρη ρομαντικά με φύση και όλα αυτά τα ωραία, να θέσω κι εγώ ένα ερώτημα που καλύπτει επίσης τα παραπάνω: θέλω μέρη με φύση, κρυμμένους θησαυρούς κτλ για διαδρομές με ποδήλατο. Δε θέλω παραλία, δε θέλω μπετό, δε θέλω ανθρώπους, δε με νοιάζει να είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο. Αν παίζει κάτι αντίστοιχο με το βυζαντινό ερείπιο, το χωμένο σε βλάστηση και μη προσβάσιμο με αυτοκίνητο, που μου έδειξαν τις προάλλες στην Ξάνθη ψήνομαι άσχημα, ο,τιδήποτε άλλο μπα. Οπότε αγαπητέ φίλε ποδηλάτη/φετιχιστή με τη φύση/που κερατώνεις τη γυναίκα σου σε σπηλιές και δάση και μη, γράψε κι εσύ τώρα τις προτάσεις σου στο θέμα. Δεκτά και πμ για πολύ μυστικά μέρη που δε θα θέλαμε να διαρρεύσουν. Προφανώς Θεσσαλονίκη ε. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2010 από garnele
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα