Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχαχαχα...πρώτα απο όλα my apologizes στην φίλη Vintage :-D

Ο δρόμος για το πολυβολείο στα κάστρα που διάολο είναι???...εγώ ξέρω μόνο απο πίσω μεριά απο τα φανάρια στο κόμβο που έχει ένα κτίσμα μέσα και δεν βλέπεις και πολλά...

Δεν θέλω κινηματογράφους και γενικά κέντρο μέσα στη πόλη...να πάρω τις ρόδες μου και να πάμε κάπου να τη κεράσω ένα καφέ και να κάνουμε μια βόλτα...

Και αυτό στο Καλοχώρι?..οεο? πιος δρόμος ρε αδερφέ περνάει μέσα απο τη θάλασσα?. Εκεί ως συνήθως μυρίζει απο τη Σύνδο...:-(

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αχαχαχα...πρώτα απο όλα my apologizes στην φίλη Vintage :-D

Ο δρόμος για το πολυβολείο στα κάστρα που διάολο είναι???...εγώ ξέρω μόνο απο πίσω μεριά απο τα φανάρια στο κόμβο που έχει ένα κτίσμα μέσα και δεν βλέπεις και πολλά...

Δεν θέλω κινηματογράφους και γενικά κέντρο μέσα στη πόλη...να πάρω τις ρόδες μου και να πάμε κάπου να τη κεράσω ένα καφέ και να κάνουμε μια βόλτα...

Και αυτό στο Καλοχώρι?..οεο? πιος δρόμος ρε αδερφέ περνάει μέσα απο τη θάλασσα?. Εκεί ως συνήθως μυρίζει απο τη Σύνδο...:-(

ο δρόμος που περνάει από την θάλασσα, οεο, είναι αυτός. Παλιά τρώγαμε συχνά στα δύο ταβερνάκια που είχε πάνω στον δρόμο (τώρα είναι κλειστά). Ποτέ δεν μύρισα τίποτα από την Σίνδο. Τι να μυρίσεις από την Σίνδο άλλωστε, οέο;

Ο δρόμος για το πυροβολείο είναι αυτός. Από το Β περπατας και ολίγον δεξιά (του χάρτη), προς εκείνο το στρογγυλό που φαίνεται. Αφετηρία έβαλα ψιλοκεντρικά, εθνικής αμύνης με αγίου δημητρίου.

Δημοσ.

Το πολυβολείο έχει και καφετέρια εκεί γύρω ή όχι?..

Εγώ νόμιζα απο το κόμβο το Συκεών ρε συ..δεν έχω πάει ποτέ απο εκεί...

Και στον άλλο το δρόμο μπορείς να περπατίσεις δεξιά αριστερά..έχει κίνηση πολύ?..τι παίζει?...φαίνετε πολύ ενδιαφέρον:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις να πας και για καφε στον κεδρινο λοφο οπου εχει φοβερη θεα και φοβερη δροσια(για ζακετα το φθηνοπορο)

Απο την αλλη ,να με συγχωρησει ο φιλος ποιο πριν(δεν θυμαμαι το νικνειμ),που ελεγε διαφορα μερη αλλα επειδη δεν παει αμαξι και εχει περπατημα, "δεν λεει"

Σε μερη οπως το Πυροβολειο και γενικα εκει γυρω μπορεις να πας με το λεοφωρειο φιλε μου(νομιζω το 24,διορθωστε αν κανω λαθος) και κατεβαινοντας στο τερμα να ξεκινησεις την βολγτα εκει..μετα ειναι μια κατηφορα ολος ο δρομος,δεν ειναι δα κατι κουραστικο

αφηνεις το αμαξι καπου Αριστοτελους ή καλυτερα στην Κασσανδρου,Ολυμπου και οταν κατεβεις,το παιρνεις και φευγεις

Δεν θελω να προσβαλω τον ενδιαφερομενο ή τον φιλο προηγουμενος αλλα προσωπικα πιστευω πως δεν πρεπει να καλομαθαινουμε τις δεσποινιδες-κοπελες-κυριες με "διευκλυνσεις" και εξορμησεις με βαση το αυτοκινητο,ιδιαιτερα αυτα τα χρονια με την βενζινη στα 2 ευρω και το σερβις χρυσαφενιο..Δεν μπορω να εργαζομαι για να βγαζω πρωτα χρηματα για το αμαξι και οτι περισσευει να το κραταω για την διαβιωση και τις υποχρεωσεις του μηνα...Σε μια σχεση μπορεις να κανεις θυσιες αλλα θα πρεπει να σκεφτεις και τον εαυτο σου για να μην εισαι εν τελει μακακας..Προς θεου δεν αντιλεγω οτι ειναι μερικες φορες και χρησιμο αλλα και απαραιτητο για να πας σε καποια μερη αλλα οταν εχεις εναλακτικες επιλογες για να πας,πχ λεοφορειο,γιατι να μην τις προτιμισεις??Κατα 90% επειδη η δεσποινις-κοπελα κλπ θα της κακοφανει,θα ξενερωσει και θα σκεφτει πως "παλι καλα που δεν ηθελε να παμε με ποδηλατο ο βλακας" και με την εκφραση που παιρνει το προσωπο ενος ατομου με δηλητηριαση 2 δευτερολεπτα πριν βγει ο εμετος απο το στομα

Γιατι πιστευω οτι αν η συνοδος σου ειναι μαζι σου επειδη απλα και μονο εχεις το αμαξι και την πηγαινεις εδω και εκει και νοιωθει μια ανεση,τοτε σιγουρα ειναι για πεταμα,γιατι αργοτερα (αν παει για κατι εντελως σοβαρο) αυτο θα ειναι το πρωτο ειδος εκμεταλλευσης που θα εξελιχτει σε λεφτα,κοσμηματα κλπ κλπ κλπ

συγνωμη για το παραληρημα

Επεξ/σία από Adon1s
Δημοσ.

παραδοξως,μια χαρα σπρωχνω

αν το εννοεις ομως με το σκεπτικο οτι στα 20 μου θα πρεπει να πεφτω απο υπερκοποση επειδη ολη μερα θα πηδαω και δεν θα προλαβαινω τις γυναικες,τοτε κανεις πολυ λαθος γιατι αυτο πολυ απλα δεν υφισταται

εκτως αυτου ειναι προτιμοτερο να γαμησω και γενικα να ειμαι με μια που και αυτη αλλα και εγω θα ειμαστε ανετα και ικανοποιημενοι για αυτο που ειμαστε παρα με μια με την οποια θα ειμαι στην τσιτα,στην ανασφαλεια και το αγχος για να μη της λειψει τιποτα,με λιγα λογια να μην ειμαι ο εαυτος μου και ουσιαστικα να μην περναω καλα

αυτος ο μυθος με τα αμετρητα γαμησια δεν υπαρχει,ξεκολατε πια..

εκτως αυτου ξερω,ειμαι ο κλασικος ιδιοτροπος γραφικος τυπος μπλα μπλα μπλα αλλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,προτιμω να εχω την συνειδηση μου καθαρη παρα να ειμαι ο "εχω αμαξι γκομενακια ελατε να σας δειξω το ανακοντα" χωρις να ειμαι και χωρις να μπορω να ειμαι

το θεμα ειναι να βρεις την χρυση τομη

Δημοσ.

Το απόλυτο respect μου στον φίλο lefterman άχαχαχα:lol:

Ρε καρντάση αν περιμένεις να ρίξεις οποιαδήποτε γυναίκα στο πρώτο ραντεβού..πηγαινοντάς την ραντεβού με το λεωφορείο..τότε αμφιβάλω αν ξέρεις καν να σπρώχνεις...

Και δε με λες...μετά της 1 που τελειώνουν τα λεωφορεία τι θα κάνεις?. θα της πεις..απο εδώ και πέρα με τα πόδια?..ή θα πάρεις ταξί?.αχαχαχαχα με διπλή ταρίφα?.

Αν με πεις θα γυρίσω πριν τις 1...εεε τότε καλύτερα περίμενε να μεγαλώσεις :lol:

Φιλικά:-D

Δηλαδή εγώ απο το Χορτιάτη σε μισή μέρα με τα πόδια θα έχω φτάσει απο το κέντρο...καλό ακούγετε...θα τις προτείνω αν θέλει να χάσουμε παρέα 5 κιλά σαν πρώτο ραντεβού. :lol:

Δημοσ.

υπαρχει και το οτοστοπ

πλακα κανω,δεν καταλαβα οτι προκειται για πρωτο ραντεβου,αλλαζει το θεμα τοτε

Δημοσ.

Παιχταρα μου δασσος κουρι! Εχει θεα ολη την θεσσαλονικη Κεντρο Καλαμαρια Νεαπολη Θερμη και την θαλασσα! μπορεις να πας απογευμα στο εκκλησακι που πανε ολοι η αν πας βραδυ να κανεις την δουλεια σου!

Δημοσ.
Παιχταρα μου δασσος κουρι! Εχει θεα ολη την θεσσαλονικη Κεντρο Καλαμαρια Νεαπολη Θερμη και την θαλασσα! μπορεις να πας απογευμα στο εκκλησακι που πανε ολοι η αν πας βραδυ να κανεις την δουλεια σου!

Ρε παιδιά...θέλω να κάνουμε μια "στάση" σε αυτό το <<δάσος Κουρί>>

Πως πάω και που ΑΚΡΙΒΩΣ είναι?...και πιο εκκλησάκι λες εσύ φίλε?...

Για το συγκεκριμένω έψαχνα λίγο καιρό πριν για να πάω για φωτογραφία αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...