Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παρεπιπτόντως τρομερή θέα και ωραίο μέρος είναι όντως στο σέιχ σου στην ανηφορίτσα δίπλα στο θέατρο δάσους. Αλλα συνήθως έχει πολυκοσμία.

---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:34 ----------

Η εγώ είμαι πολύ σκατόμυαλος ή δεν διάβασες ανάμεσα στις λέξεις.

Μπορει απλα να εννοουσε να ευχαριστηθουν την βολτα τους

το μυαλο σου στο σεξ αμεσως

Διεστραμμενε.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μπορει απλα να εννοουσε να ευχαριστηθουν την βολτα τους

το μυαλο σου στο σεξ αμεσως

Διεστραμμενε.

Καλο. :-D:-D

Δημοσ.

Περπατήστε στην νέα παραλία και ερχόμενοι προς κέντρο πάτε σε εκείνο το ξενοδοχείο στην Κομνηνών με τις λεοπαρδάλεις, τις τίγρεις και τις ζέβρες. Φοβερή ρομαντική βραδιά. Θα σου μείνει αξέχαστη.

Δημοσ.

Καλά έχω τεντώσει στο γέλιο//...

Λοιπόν...ο φίλος Vintage μπήκε στο νόημα ακριβώς...

Δεν θέλω να πάω στα πονηρά όμορφα γεμάτα φυλλοσιές και περίεργους τύπους...θέλω να βγώ μια βόλτα να κάνω όπως όλος ο κόσμος αλλά να την ευχαριστηθώ...αλλά να είναι ρε αδερφέ ωραίο μέρος να γυρίσει να σε πει οτι ξέρεις πέρασα καλά...αν τη κατεβάσεις στη παραλία στο κέντρο για παράδειγμα... εεε δεν νομίζω να τρελαθεί...:lol:

Για πρώτη βόλτα με μια γυναίκα ας πούμε εσείς που θα τη πηγαίνατε?...για να δω τώρα προτάσεις απο μέρος!!!...

Δημοσ.

Δεν θέλω να πάω στα πονηρά όμορφα γεμάτα φυλλοσιές και περίεργους τύπους...θέλω να βγώ μια βόλτα να κάνω όπως όλος ο κόσμος αλλά να την ευχαριστηθώ...αλλά να είναι ρε αδερφέ ωραίο μέρος να γυρίσει να σε πει οτι ξέρεις πέρασα καλά...αν τη κατεβάσεις στη παραλία στο κέντρο για παράδειγμα... εεε δεν νομίζω να τρελαθεί...:lol:

Για πρώτη βόλτα με μια γυναίκα ας πούμε εσείς που θα τη πηγαίνατε?...για να δω τώρα προτάσεις απο μέρος!!!...

Ειμαι γυναικα.

Γι αυτο αλλωστε ειμαι και πιο εξυπνη απο ολους οσους ποσταραν σε αυτο το θρεντ.

χ0α0χχα0χ0χα0χα0χα0χα0 :P:p:p

---------- Προσθήκη στις 14:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:38 ----------

εγω θα πηγαινα στον θερμαικο για περπατημα..

ειδικα στο καινουργιο μερος που φτιαξανε.

νομιζω ειναι λιγο πριν απο το Μακεδονια Παλλας

εκει ειναι πολυ ομορφα.και ειναι κ τσαμπα

Δημοσ.

Για την Θεσσαλονίκη μιλάμε... όχι το Παρίσι :P

Δεν έχει και τόσα πολλά ρομαντικά μέρη. Το μοναδικό αξιοθέατο είναι το κέντρο της πόλης και η παραλία (από κέντρο μέχρι περιοχή Κρήνης)

Δημοσ.

Για περπάτημα, νέα παραλία, από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο μέχρι το μέγαρο μουσικής. Προσωπικά την βρίσκω καταπληκτική, νομίζω είναι το μόνο αξιόλογο μέρος για να βολτάρει κανείς στην πόλη. Θα ψήφιζα Παπαγεωργό μόνο για αυτό που έκανε ναούμ.

Εναλλακτικά άραγμα σε παγκάκι στα κάστρα, στο πυροβολείο. Αλλά περπάτημα γιοκ, πολύ ανηφόροκατηφόρα και τίποτα ιδιαίτερο.

Εναλλακτικά άραγμα σε παγκάκι επίσης, στο παρατηρητήριο στο φιλίππειο: λίγο πριν το ομώνυμο χοτέλ, αριστερά. Με αυτοκίνητο πας. Πάλι περπατάδα γιόκ.

Εναλλακτικά βολτίτσα στους κήπους του πασά, που είναι ακριβώς πάνω από το νοσοκομείο Αγιος Δημήτριος, ανεβαίνοντας προς την άνω πόλη. Όχι για βράδυ όμως, απογευματάκι - σούρουπο καλύτερα. Μην φανταστείς τίποτα κήπους ευωδιαστούς. Δασάκι και κάτι απομεινάρια από συντριβάνια, παρτέρια, στέρνες κλπ κλπ. Εμένα με αρέσει.

Επίσης, για βολτίτσα με αυτοκίνητο, αλλά και με τα πόδια αν ο καιρός είναι καλός, στον δρόμο που περνάει μέσα από την θάλασσα, μετά το Καλοχώρι. Μπαγκλαντές το λέγαμε, δεν ξέρω αν είναι δόκιμος ο όρος, παλιά είχε και 2 ταβερνάκια που έκλεισαν... Καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Επίσης είναι φοβερή φάση η αυτοκινητάδα εκεί με κωλόκαιρο, κρύο - αέρα - βροχή. Για βιτσιόζους (ωσάν εμέ...).

• Like 1
Δημοσ.
Για την Θεσσαλονίκη μιλάμε... όχι το Παρίσι :P

Δεν έχει και τόσα πολλά ρομαντικά μέρη. Το μοναδικό αξιοθέατο είναι το κέντρο της πόλης και η παραλία (από κέντρο μέχρι περιοχή Κρήνης)

Δυστυχως ειναι αληθεια..........

---------- Προσθήκη στις 15:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:51 ----------

Μπορειτε να πατε επισης σε θερινο κινηματογραφο οσο προλαβαινετε

2 πολυ καλες επιλογες και ρομαντικες ειναι το Αυρα στην καλαμαρια(διπλα στην παραλια ακους το κυμα να σκαει και μεσα στα δεντρα (σχεδον) και το Ναταλι και το Ελληνις στο κεντρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...