Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά...μένω 3 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και πλέον θα μείνω μόνιμα γιατί πήρα σπίτι...

Θέλω να μου προτείνουν παλιοί ωραίοι :-):-D του τόπου...όμορφα μέρη για να πάρω μια κοπέλα να τη πάω μια βόλτα...και να το ευχαριστηθούμε...

Διαθέτο και όχημα οπότε θέλω να καλύψουμε και τις γύρω περιοχές...γενικά γενικά...:-D

• Like 2
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοντά στο Φιλίππειο το ξενοδοχείο, παίζουν διάφορες καβάτζες με εξαιρετική θέα, προσβάσιμες ακόμη και με γιούγκο.

Δημοσ.
Κοντά στο Φιλίππειο το ξενοδοχείο, παίζουν διάφορες καβάτζες με εξαιρετική θέα, προσβάσιμες ακόμη και με γιούγκο.

Αδερφέ τα γύρισα εκεί..όντως είναι μαμάτα μέρη...αλλά έτσι και πάω το βράδυ ...δεν ξέρω αν θα με ξαναβρούν μετά :lol:

Δημοσ.

Ρε, δεν παίζει θέμα, αν είσαι λίγο προσεχτικός με τα όχιιδιαιτεραφιλικά σκυλιά που τριγυρνάνε, οι υπόλοιποι που ανεβαίνουν πάνω, ανεβαίνουν για να κάνουν ναρκωτικά οπότε δεν θα ασχοληθούν με σένα και την κοπέλα σου.

Γενικά το θέμα με τα ρομαντικά/απομονωμένα μέρη είναι το ίδιο με το ελεύθερο κάμπινγκ: κανείς δεν πρόκειται να δώσει συντεταγμένες, πάρε το αμαξάκι σου και ξεκίνα τις βόλτες.

Και προς πληροφόρηση, η θεωρία περί δράκων κτλ έχει καταρριφθεί. Αρκετά χρόνια τώρα.

Δημοσ.

Μαλιστα τζαμπατζης :-D Φιλίππειο προτείνω και γω και κάστρα δεν ειναι ασχημα αν περπατάτε χερακι - χερακι γιατί αλλιως θα πρεπει να μας δωσεις λινκ στο γιουπορν :P

Επίσης προς εξοχη (Παπανικολάου) δεν θα ελεγα οτι ειναι ασχημα αρκει να βρεις καποια εξοδο από τον κεντρικό δρόμο.

Περιμενε να απαντήσει ο Λεφτερμαν που θα σου πει αν εχει και καλο φαι προς τα κει αν πεινασετε :-D

Δημοσ.

Μια γρήγορη ματιά έριξα στο αρχικό θέμα. Sο ψάχνουμε γαμιστρώνες αν κατάλαβα καλά;

Κάποτε στο τέξας λειτουργούσε έτσι ο χώρος πίσω απο το ποσειδώνιο.

Σήμερα μπορείς απο Σοφούλη να κατέβεις κάτω παραλιακά μετά το χάλαρο και να "δεις τη θάλασσα".

Επίσης στο ίδιο δρόμο μετά τα ανάκτορα, που πλέον πεζοδρομήθηκαν και χάλασαν ένα καταπληκτικό μέρος, μπορείς να μπείς πίσω απο το γήπεδο του Απόλλωνα στο παλιό στρατόπεδο κόδρα και να "υψώσεις τη σημαία"

Συνεχίζοντας το τούρ μας στην ανατολική θεσσαλονίκη φτάνουμε στο μαιάμι (ταβέρνα) και μπορούμε να αράξουμε και κάπου προς τα εκεί.

Βάζουμε ταχύτητα "κουμπώνουμε τον λεβιέ" και φεύγουμε. Περνάμε το γήπεδο της μίκρας και στρίβουμε κάτω δεξιά στα σκοτάδια. Έχει κάτι μπάρες στο τέλος του δρόμου. Τις προσπερνάμε και βγαίνουμε παραλία.

Αν δεν μας αρέσει πουθενά εκεί και έχουμε βενζίνη και όρεξη πιάνουμε παραλίες περαίας αγίας τριάδας κτλ όπου υπάρχουν άπειρα μέρη για "εκδρομή".

Ούμπερ γαμιστρώνας αλλα και ούμπερ επικίνδυνος για διάφορους λόγους είναι ο κισσός. Μετά τα πανόραμα, στρίβεις κάτω για πλατανάκια και συνεχίζεις να ανεβαίνεις το βουνό προς ένα παρατημένο project στρατιωτικών κατοικιών. Υπάρχουν δρόμοι κανονικότατα αλλα δεν υπάρχουν σπίτια και η θέα είναι εξωφρενικά τέλεια. Το θέμα είναι οτι μπορεί να συναντήσεις πραγματικά οτιδήποτε εκει πάνω οπότε δεν ξέρω αν το προτείνω. Έχω πάει πολλάκις και για βόλτα αλλα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού έχεις τη στραβή.

Τέλος πάντων όταν εξαντλήσεις τα παραπάνω, εδώ είμαστε.

Καλές βόλτες τσολιά μας.

Δημοσ.
Μια γρήγορη ματιά έριξα στο αρχικό θέμα. Sο ψάχνουμε γαμιστρώνες αν κατάλαβα καλά;

Κάποτε στο τέξας λειτουργούσε έτσι ο χώρος πίσω απο το ποσειδώνιο.

Σήμερα μπορείς απο Σοφούλη να κατέβεις κάτω παραλιακά μετά το χάλαρο και να "δεις τη θάλασσα".

Επίσης στο ίδιο δρόμο μετά τα ανάκτορα, που πλέον πεζοδρομήθηκαν και χάλασαν ένα καταπληκτικό μέρος, μπορείς να μπείς πίσω απο το γήπεδο του Απόλλωνα στο παλιό στρατόπεδο κόδρα και να "υψώσεις τη σημαία"

Συνεχίζοντας το τούρ μας στην ανατολική θεσσαλονίκη φτάνουμε στο μαιάμι (ταβέρνα) και μπορούμε να αράξουμε και κάπου προς τα εκεί.

Βάζουμε ταχύτητα "κουμπώνουμε τον λεβιέ" και φεύγουμε. Περνάμε το γήπεδο της μίκρας και στρίβουμε κάτω δεξιά στα σκοτάδια. Έχει κάτι μπάρες στο τέλος του δρόμου. Τις προσπερνάμε και βγαίνουμε παραλία.

Αν δεν μας αρέσει πουθενά εκεί και έχουμε βενζίνη και όρεξη πιάνουμε παραλίες περαίας αγίας τριάδας κτλ όπου υπάρχουν άπειρα μέρη για "εκδρομή".

Ούμπερ γαμιστρώνας αλλα και ούμπερ επικίνδυνος για διάφορους λόγους είναι ο κισσός. Μετά τα πανόραμα, στρίβεις κάτω για πλατανάκια και συνεχίζεις να ανεβαίνεις το βουνό προς ένα παρατημένο project στρατιωτικών κατοικιών. Υπάρχουν δρόμοι κανονικότατα αλλα δεν υπάρχουν σπίτια και η θέα είναι εξωφρενικά τέλεια. Το θέμα είναι οτι μπορεί να συναντήσεις πραγματικά οτιδήποτε εκει πάνω οπότε δεν ξέρω αν το προτείνω. Έχω πάει πολλάκις και για βόλτα αλλα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού έχεις τη στραβή.

Τέλος πάντων όταν εξαντλήσεις τα παραπάνω, εδώ είμαστε.

Καλές βόλτες τσολιά μας.

1.εχει παππουδες εκει και καποιες φορες και πρεζονακια ή περιεργους τυπους

2.χαλια επιλογηηηηηηη

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι ούτως η άλλως εντελώς κατα του αυτοκινήτου για τέτοιες περιπτώσεις.

Τα παραπάνω είναι πιθανά μέρη. Δεν είναι απαραίτητα και καλά.

Δημοσ.

Το καλό είναι υποκειμενικό. Πολλοί ξεσπίτωτοι φίλοι ας πούμε προτιμάνε το κόδρα αν και πλέον για να μπείς πρέπει να κάνεις τον ταρζάν. =ρ

Trial and error. :)

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως τρομερή θέα και ωραίο μέρος είναι όντως στο σέιχ σου στην ανηφορίτσα δίπλα στο θέατρο δάσους. Αλλα συνήθως έχει πολυκοσμία.

---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:34 ----------

ρομαντικα μερη ζητησε ομως..

οχι μερη για σεξ........

όμορφα μέρη για να πάρω μια κοπέλα να τη πάω μια βόλτα...και να το ευχαριστηθούμε...

Η εγώ είμαι πολύ σκατόμυαλος ή δεν διάβασες ανάμεσα στις λέξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...