Προς το περιεχόμενο

HD2 vs iPhone4 vs Nuvifone M10 vs GalaxyS vs BB 9520

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρώντας 2 παράγοντες:

1) Το κόστος

2) Την ενσωμωμένη μνήμη

ποιό θα παίρνατε από τα 5 και γιατί;

HTC HD2

Apple iPhone4

Garmin-Asus Nuvifone AS M10

SAMSUNG Galaxy S i9000

Blackberry Storm2 9520

Είναι 5 κινητά με 4 διαφορέτικα λειτουργικά συστήματα.

Windows Mobile

iOS

Android

Blackberry

που θεωρητικά τα κάνουν όλα.

Multimedia

Internet

Mails

GPS

Ποιό θα αγοράζατε, και για ποιούς λόγους;

---------- Προσθήκη στις 22:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:23 ----------

Μιλώντας πάντα για stock καταστάσεις... ;)

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον οσον αφορα το blackberry δεν θα το βαλω στην λιστα γιατι δεν εχω καμια απολυτως επαφη μαζι του.

Οποτε: Θα απεριπτα το iphone λογω του οτι προσωπικα το θεωρω υπερεκτιμημενο και με μικρη σχετικα οθονη για τις αναγκες μου.

Απορριπτω το HD2 και το Asus κυριως λογω λειτουργικου. Ειχα το πρωτο. Χωρις modding κλπ fixes τα winmo ριχνουν το hardware. Αφου μιλησες για stock καταστασεις.

Θα επελεγα το Galaxy οπως και εκανα, διοτι η οθονη του ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει και το λειτουργικο του δουλευει παρα πολυ καλα out of the box και αναμενεται να τελειοποιηθει με την ελευση του froyo. Σε multimedia και browsing λειτουργια δεν παιζεται.

Δημοσ.
Λοιπον οσον αφορα το blackberry δεν θα το βαλω στην λιστα γιατι δεν εχω καμια απολυτως επαφη μαζι του.

Οποτε: Θα απεριπτα το iphone λογω του οτι προσωπικα το θεωρω υπερεκτιμημενο και με μικρη σχετικα οθονη για τις αναγκες μου.

Απορριπτω το HD2 και το Asus κυριως λογω λειτουργικου. Ειχα το πρωτο. Χωρις modding κλπ fixes τα winmo ριχνουν το hardware. Αφου μιλησες για stock καταστασεις.

Θα επελεγα το Galaxy οπως και εκανα, διοτι η οθονη του ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει και το λειτουργικο του δουλευει παρα πολυ καλα out of the box και αναμενεται να τελειοποιηθει με την ελευση του froyo. Σε multimedia και browsing λειτουργια δεν παιζεται.

Well Said.

Δημοσ.

Αυτό το διάστημα είναι σε αναζήτηση κινητού ο αδερφός μου και μάλλον έχει καταλήξει στο BlackBerry. Ήμουν και εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες και κατέληξα στο Vibrant, όπου το περιμένω να μου έρθει αύριο. Ποια η γνώμη σας για το BlackBerry; Βλέπω ότι δεν έχει μιλήσει κανείς σας για αυτό.

Πάντως, από τα όσα διαβάζω nikoskon, ώστε να μείνω και στο θέμα, όλοι μιλάνε για το Galaxy S, για αυτό το επέλεξα και εγώ (Vibrant = Samsung Galaxy S όπου κυκλοφορεί στην Αμερική από την T-Mobile.).

Αύριο, ή από τη νέα εβδομάδα, μιας που θα λείψω, θα αφήσω και τις εντυπώσεις μου εδώ για το Samsung.

Δημοσ.

Τα Blackberry ως γνωστόν είναι προσανατολισμένα για e-mail χρήση.

Απλά το Storm2 και το επερχόμενο Torch πιστεύω δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν

από άλλα smartphones.

Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός ASUS P535(Windows Mobile 6 Pro)

από το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εκτός από την χρήση Ιnternet

γιατί δεν είναι 3G, αλλά 2G.

Πάντως με WiFi και Opera όλα είναι ΟΚ με την πλοήγηση στο Internet.

Σαν GPS με προεγκατεστημένο το MLS Destinator 6 ειναι απλά άψογο.

Ουσιαστικά ψάχνω για ένα κινητό καλύτερο από το P535 που να μην με βάζει σε σκοτούρες.

Να δουλεύουν όλα ρολόι! ;)

Δημοσ.

τι να πω ρε φιλε....

εγω ερχομαι απο asus p750 με cooked rom 6.5.3 και ακομα μου κανουν ανανηψη απο τα οσα τραβηξα....

παρε android galaxy s να παθεις πλακα...

Δημοσ.

Τα Android είναι upgradable όσον αφορά το λειτουργικό τους;

Δηλαδή στα iPhone, βγάζει καινούριο iOS η Apple και ο χρήστης κάνει κανονικά το upgrade στην καινούρια έκδοση.

Ισχύει αυτό για τα Android;

Βλέπω πως διαφορα κινητά έρχονται με διαφορές εκδόσεις Android OS,

και δεν καταλαβαίνω τον λόγο...

• Moderators
Δημοσ.
Τα Android είναι upgradable όσον αφορά το λειτουργικό τους;

Δηλαδή στα iPhone, βγάζει καινούριο iOS η Apple και ο χρήστης κάνει κανονικά το upgrade στην καινούρια έκδοση.

Ισχύει αυτό για τα Android;

Βλέπω πως διαφορα κινητά έρχονται με διαφορές εκδόσεις Android OS,

και δεν καταλαβαίνω τον λόγο...

Ναι ειναι upgradable. Απλως καθε εταιρεια επειδη προσθετει και δικα της πραγματα στο firmware καθυστερει το upgrade σε σχεση με το Nexus που το δεχεται πρωτος. Αν εχω καταλαβει σωστα αυτος ειναι ο λογος. Αν και εχει να κανει και με την πολιτικη υποστηριξης της εκαστοτε συσκευης απο την κατασκευαστρια εταιρεια (οπου εδω κανεις δεν μπορει να ξερει τον λογο). Το επομενο upgrade ειναι το froyo (android 2.2) και η Sammy θα το δωσει μεχρι τελος του μηνα. Για τις αλλες εταιρειες δεν γνωριζω...

Δημοσ.

Άρα μου λες πως δεν υπάρχει μία εταιρεία η οποία φτιάχνει το Android OS

αλλά είναι κάτι σαν το Linux. ( ; )

Υπάρχουν διάφορες διανομές για κάθε κινητό και ο χρήστης επιλέγει ποιά θέλει να έχει;

• Moderators
Δημοσ.
Άρα μου λες πως δεν υπάρχει μία εταιρεία η οποία φτιάχνει το Android OS

αλλά είναι κάτι σαν το Linux. ( ; )

Υπάρχουν διάφορες διανομές για κάθε κινητό και ο χρήστης επιλέγει ποιά θέλει να έχει;

Οχι. Σου λεω πως το Android Os το φτιαχνει η Google, οποτε πρωτο παιρνει την αναβαθμιση το Nexus. Οι εταιρειες προσθετουν διαφορα, πχ η HTC βαζει το Sense της κ.ο.κ. τα οποια φυσικα τα πηγαινουν στις δικες της συσκευες.

Για να μην σε μπερδευω ομως επειδη και εγω ειμαι νεος στα android ας απαντησει καποιος αλλος χρηστης που ειναι πιο κατατοπισμενος. Αν και δεν νομιζω να εχω καταλαβει λαθος.

Παρεμπιπτοντως ειναι οντως linux based os.

Δημοσ.

Το Android ειναι μια διανομη linux της Google.

(Ara to Android ειναι ενα, το οποιο

αυτη τη στιγμη βρισκεται στην 2,2 εκδοση).

Απλα καθε εταιρεια εχει δικο της Gui

για το Android.

Η HTC εχει το Sence, η Εrricsson το Media kai Timescape,

ή Motorolla to Μotoblur, η Samsung to touchwiz, και το Nexus

που ειναι το επισημο kinhto της Google δεν εχει καποιο extra Gui αλλα χρησιμοποει το Native toy Android. Εξαιτιας

αυτου οταν βγαινει μια νεα εκδοση ANdroid παντα βγαινει

πρωτα στο Nexus και μετα η καθε εταιρεια κανει Adapt to Gui της στην εκαστοτε εκδοση.

Υπαρχει φημη οτι απο την 3 εκδοση και μετα θα καταργηθουν

τα Custom Gui και θα πρπ ολοι να χρησιμοποιουν ενα κοινο.

Δημοσ.
Υπαρχει φημη οτι απο την 3 εκδοση και μετα θα καταργηθουν

τα Custom Gui και θα πρπ ολοι να χρησιμοποιουν ενα κοινο.

Πως θα «πρέπει» από τη στιγμή που είναι FOSS;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...