Προς το περιεχόμενο

δεν μπαινει στα Windows XP !!

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μηχανημα που επαιζε μια χαρα εδω και κανα 2 χρονια το αναψα

και σημερα οπως καθε μερα και κολλαει αμεσως μετα την οθονη Windows Xp

με την μπαρα που φορτωνει απο κατω με τα μπλε τετραγωνακια και διχνει μαυρο..!

υποψιν,το led του δισκου αναβοσβηνει για λιγο στην αρχη σαν να παει

να φορτωσει το desktop αλλα μετα παραμενει αναμενο !

τι λετε απο που να αρχισω για να μην χασω πολυ χρονο ??

Δημοσ.

safe mode μπαινει κανονικα..αν κανω επαναφορα που ξερω ποσο πισω θα παει ? δεν το εχω ξανακανει..

δηλαδη μου λες οτι κρασαραν τα windows ?

ρωταω γιατι ξαναεγραψα τον δισκο απο ενα αλλο ολοιδιο PC (clone disk)

και μπηκε μια φορα και μετα δεν ξαναμπηκε..

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο thread ... στα καλα καθουμενα και ενω ειμουν απασχολημενος με το αλλο μου pc ... το παλιο μου που ειναι 24/7 ανοιχτο ... εβγαλε μια μπλε οθονη με κινεζικα και δεν ξαναξεκινησε ποτε

μου βγαζει κατι σχετικο με κατεστραμενο η λειπει και μου δειχνει ενα directory του στυλ \windows\system32\config

μπηκα με cd των windows μπας και κανω καμια αποκατασταση αλλα πραγματικα πρωτη φορα "εφαγα" τετοιο σκαλωμα...

εγραφα C: και μου εβγαζε ενα directory VISTA στο οποιο δε μπορω να μπω... (Εχω windows XP btw....)

Εγραφα D: δεδομενου οτι εχω 2 δισκους μου εβγαζε οτι δεν βρισκει cd ...!!!

εκανα chkdks στο D μου εβγαζε οτι ειναι πολυ κατεστραμενο...

δηλαδη δεν εβγαλα καποιο νοημα τι γινεται...

δοκιμασα fixmbr και τα σχετικα αλλα απο οτι ειδα το C που μου βγαζει...δεν εχει καμια σχεση με το C που ειχα...δε καταλαβαινω τι γινεται...

Πρακτικα μπορω να βγαλω το δισκο να τον βαλω ως δευτερο σε αλλο μηχανημα? απο και και περα αμα αντιγραψω το φακελο των windows... αν οχι ολο...οτι χρειαζεται...θα στρωσει???

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

πρώτα πρώτα αφού έχεις δυο δίσκους βγάλε αυτόν που έχεις το data και άφησε μόνο τον δίσκο με τα windows και ξανά δοκίμασε

πες μας και τα χαρακτηρίστηκα του συστήματος σου

Δημοσ.
Για να μην ανοιγω αλλο thread ... στα καλα καθουμενα και ενω ειμουν απασχολημενος με το αλλο μου pc ... το παλιο μου που ειναι 24/7 ανοιχτο ... εβγαλε μια μπλε οθονη με κινεζικα και δεν ξαναξεκινησε ποτε..

...

χτυπημενος σκληρος μου μυριζεται. ολα τα αλλα συμπτωματα που περιγραφεις ναι μεν ειναι περιεργα αλλα κραταω το βασικο για κατεστραμμενο directory και φυσικα τα αποτελεσματα του chkdsk. και γνωριζοντας οτι το ειχες 24 ωρες ανοιχτο ...

Δημοσ.

καθεστε καλα?

AMD 1700+ DLT3C @ 2200mhz

Abit NF7S-2.0

Οι δισκοι δεν θυμαμαι ...

του λειτουργικου ειναι ενα ΣΚΥΛΙ western digital 120gb ... που γραφει σφηνει κατι χρονια τωρα με torrents n stuff...

ο αλλος ειναι ενας οτι ναναι ψιλοχαλασμενος 500αρης που ηταν σε εξωτερικο drive...και του χα χτυπησει μπιελα απο καταλαθος αυξηση του PCI ...

Δημοσ.

Πρώτα ξεκινάς με αυτά που απαιτούν τις λιγότερες διαδικασίες ;)

Αν έχεις βάλε κανένα live CD και δες αν τρέχει. Αν τρέχει κάνε από εκεί τεστ για το δίσκο.

Αν το έχεις 2 χρόνια έτσι τότε το πιο πιθανό είναι να χάλασε η εγκατάσταση των windows και θα πρέπει να κάνεις φορμάτ.

2 χρόνια είναι πολύς καιρός.

Δημοσ.

(Ξαναγράφω απο την αρχή το θέμα και με την κατάληξη..)

(Athlon 1700+ DLT3C @ 2200mhz / Abit NF7s-2.0 / Corsair 512 Ram / HD 2400 Gpu / 120gb hdd ) το pc

Εντελώς ξαφνικά και ενώ το pc δουλεύει 24/7 επι ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ πολλά ... μου έβγαλε μια μπλέ οθόνη δεν προλαβα να δώ τπτ και στην επανεκίνηση το παραπάνω μυνημα...

Δυστυχώς δεν έβρισκα την δισκέτα με τους SATA Drivers και δεν μπορουσα να κανω επανεκίνηση... τεσπα εκανα format...

Μετα ... κανω κανονικη εγκατασταση ολα απο την αρχη και στο ξαφνικο εκει που καθομουνα και setariza ολα τα παντα απο την αρχη...μπαμ σκαει το ιδιο προβλημα !!!

Επαθα πλακα... το ξανακανε αρκετες φορες ...απο τότε έχω περάσει τα πάντα όλα απο λειτουργικά (XP /server 2000 / Me ) ... το κανει σε όλα

Τι έχει πάθει? Δίσκος? Μητρική? Παράξενα πράγματα !

BTW το εχω κανει στην ακρη και εβαλα εναν athlon3500 για κατεβαστηρι..το οποιο και αυτο κανει κατι τρελα που και που..ελεος ειμαι για pc

Δημοσ.

αφου ολοκληρωσες την εγκατασταση των παραθυρων δεν παιζει να ειναι μητρικη η μνημες...αλλα ουτε δισκος..

μηπως περνας λαθος driver και σου σκαει αμεσως μετα ?? παρακολουθησε το...τωρα αν εχεις αλλο δισκο ελευθερο

δοκιμασε μια καθαρη εγκατασταση και σε αυτον..

Δημοσ.

αφου ολοκληρωσες την εγκατασταση των παραθυρων δεν παιζει να ειναι μητρικη η μνημες...αλλα ουτε δισκος..

μηπως περνας λαθος driver και σου σκαει αμεσως μετα ?? παρακολουθησε το...τωρα αν εχεις αλλο δισκο ελευθερο

Δημοσ.

οχι τους περναω απο δισκετα που ειχε μεσα στο κουτι η abit nf7s-2.0

εντωμεταξυ στον athlon εχω φαει αλλη φρικη..

δεν μου ανοιγει ουτε ο explorer ουτε ο firefox... εχουνε μουλαρωσει ....τι install/uninstall ..τπτ...

δε ξερω αν θυμαστε παλια κατι ταινιες με γελιο.."και οι θεοι τρελλαθηκαν." ... ε εδω κολλαει και τα pc τρελαθηκαν.. !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...